You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλέξης Κούγιας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuzia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 996
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38.567
- Πόντοι
- 6.256
Για τη βιζιτοβατίδου λες;Ξέρει ότι η μάνα του είναι ufo και αμόρφωτη (σε τέτοια θέματα)... Τον έχει "ζυμώσει" ο πατέρας του (μάλλον και την κόρη)...![]()
Χρήστος Κούγιας: Η αιχμή για την Εύη Βατίδου - «Δε γνώριζα ότι μίλησε με τον Βαλλιανάτο, δε μπορώ να την "κοντρολάρω"»
«Η οικογένεια είμαι εγώ και η αδελφή μου» δηλώνει ο 23χρονος, αφήνοντας υπονοούμενα για τη μητέρα του.www.tlife.gr
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.527
- Πόντοι
- 2.696
Λογικό... Ο παππούς μου πως φορτώθηκε τα χρέη του πατέρα του; Που ο πατέρας του είχε μπει εγγυητής για την αδερφή του (θεία του παππού μου)...Δε θα τις πληρώσουν με λεφτά που έβγαλαν στο μεροκάματο bro, με λεφτά που θα βρουν έτοιμα από τον Κούγια θα τις πληρώσουν. Δε γίνεται να θες μόνο θα συν μιας κληρονομιάς και ενός ονόματος, θα πάρεις και τα πλην.
Αν τα παιδιά του θεωρούν ότι δεν τα συμφέρει ας αποποιηθούν την κληρονομιά.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.656
- Πόντοι
- 1.446
Bro, ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει. Δε ξέρω για τα χρόνια του παππού σου, σήμερα αν χρέη και λοιπές υποχρεώσεις είναι τέτοια που η αποδοχή δε συμφέρει απλά κάνεις αποποίηση. Αν ισχύουν αυτά που γράφονται τα παιδιά του AK θα πάρουν μια τεράστια κληρονομιά, λογικό είναι να αναλάβουν και τις οποίες εκκρεμότητες. Αυτό που κάνει ο γιος του ΑΚ έξυπνο είναι, αν κάποιες αγωγές είναι για προσβολή της προσωπικότητας από τους τσαμπουκάδες που έκανε ο πατέρας του κλπ. παίρνει ένα τηλέφωνο, λέει "εγώ δε συμφωνώ με το τι έλεγε ο γέρος μου κλπ." και επενδύει στο ότι ίσως κάποιοι είναι large και τις αποσύρουν, δε χάνει και κάτι.Λογικό... Ο παππούς μου πως φορτώθηκε τα χρέη του πατέρα του; Που ο πατέρας του είχε μπει εγγυητής για την αδερφή του (θεία του παππού μου)...
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.382
- Πόντοι
- 3.656
Το ότι κάποιος έχει κάνει αγωγή σε άλλον (ιδιαίτερα για κάτι που είπε και όχι για απάτες κτλπ)
νομίζετε ότι μεταφράζεται ως χρέη???? που περνάνε στα παιδιά???
για να είναι χρέος πρέπει να έχει τελεσιδικήσει η δίκη...να έχει δικαιωθεί...και να έχει τεκμηριώσει και το δικαίωμα του.....για να μιλάει για χρέος που μεταφέρεται με την αποδοχή μιας κληρονομιάς.
Αν σου έχει κάνει ο άλλος αγωγή...που ακόμα δεν έχει εκδικαστεί καν.....είναι αέρας...δεν είναι τίποτα.
Χώρια ότι ο Κούγιας θα ήξερε όλους τους τρόπους να έχει προστατέψει τα ακίνητα και την περιουσία του ειδικά από τέτοιου είδους αγωγές.
Αυτά που γράφονται μυρίζουν παπάτζα από 100 χλμ
νομίζετε ότι μεταφράζεται ως χρέη???? που περνάνε στα παιδιά???
για να είναι χρέος πρέπει να έχει τελεσιδικήσει η δίκη...να έχει δικαιωθεί...και να έχει τεκμηριώσει και το δικαίωμα του.....για να μιλάει για χρέος που μεταφέρεται με την αποδοχή μιας κληρονομιάς.
Αν σου έχει κάνει ο άλλος αγωγή...που ακόμα δεν έχει εκδικαστεί καν.....είναι αέρας...δεν είναι τίποτα.
Χώρια ότι ο Κούγιας θα ήξερε όλους τους τρόπους να έχει προστατέψει τα ακίνητα και την περιουσία του ειδικά από τέτοιου είδους αγωγές.
Αυτά που γράφονται μυρίζουν παπάτζα από 100 χλμ
Σίγουρα αυτοδημιούργητος, σίγουρα μπλεγμένος σε όλη τη βρωμιά της ελληνικής πραγματικότητας. Πάντως, ήρθε η θεία δίκη, μιας και η δόξα ήταν η μεγαλύτερη του επιθυμία στην "τελευταία του παράσταση", λίγη δημοσιότητα δόθηκε λόγω σημαντικότερων γεγονότων.
DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.527
- Πόντοι
- 2.696
Εγώ δεν είπα κάτι διαφορετικό... Σίγουρα έχει αφήσει μια μεγάλη περιουσία τέτοια ώστε πληρώνοντας και τους δικαστικούς τσαμπουκάδες που έκανε ο πατέρας του θα μένουν πολλά μιλόνια (αν δεχτούμε ότι θα πληρώσουν)...Bro, ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει. Δε ξέρω για τα χρόνια του παππού σου, σήμερα αν χρέη και λοιπές υποχρεώσεις είναι τέτοια που η αποδοχή δε συμφέρει απλά κάνεις αποποίηση. Αν ισχύουν αυτά που γράφονται τα παιδιά του AK θα πάρουν μια τεράστια κληρονομιά, λογικό είναι να αναλάβουν και τις οποίες εκκρεμότητες. Αυτό που κάνει ο γιος του ΑΚ έξυπνο είναι, αν κάποιες αγωγές είναι για προσβολή της προσωπικότητας από τους τσαμπουκάδες που έκανε ο πατέρας του κλπ. παίρνει ένα τηλέφωνο, λέει "εγώ δε συμφωνώ με το τι έλεγε ο γέρος μου κλπ." και επενδύει στο ότι ίσως κάποιοι είναι large και τις αποσύρουν, δε χάνει και κάτι.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.385
- Πόντοι
- 6.056
Ο επόμενος (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, εγώ μπορεί να φύγω πριν) πρέπει να είναι ο Λεβέντης... Έχει γίνει σαν νεκροκεφαλή, το κρανίο του είναι σαν λείψανο και έχει ρουφηχτεί το μάτι...
Αν δεν ξαναβάλει την Ενωση Κεντρώων στη Βουλή,δεν πεθαίνει

Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.779
- Πόντοι
- 9.931
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 6.955
Ο Κούγιας πχ έχει μια τεράστια περιουσία. Σε πόσους όμως χρωστάει; Προλαβαίνει ο επίγονος να μάθει, και να αξιολογήσει ,πόσο μάλλον σε μια βεβαρημένη ψυχική κατάσταση;Bro, ο καθένας κρίνει αν τον συμφέρει. Δε ξέρω για τα χρόνια του παππού σου, σήμερα αν χρέη και λοιπές υποχρεώσεις είναι τέτοια που η αποδοχή δε συμφέρει απλά κάνεις αποποίηση. Αν ισχύουν αυτά που γράφονται τα παιδιά του AK θα πάρουν μια τεράστια κληρονομιά, λογικό είναι να αναλάβουν και τις οποίες εκκρεμότητες. Αυτό που κάνει ο γιος του ΑΚ έξυπνο είναι, αν κάποιες αγωγές είναι για προσβολή της προσωπικότητας από τους τσαμπουκάδες που έκανε ο πατέρας του κλπ. παίρνει ένα τηλέφωνο, λέει "εγώ δε συμφωνώ με το τι έλεγε ο γέρος μου κλπ." και επενδύει στο ότι ίσως κάποιοι είναι large και τις αποσύρουν, δε χάνει και κάτι.
Έστω ότι εγώ ήμουν ένας δυνατός επιχειρηματίας, και έκανα μια αυτοκρατορία στον τομέα μου, πχ coffee island, που δεν έκανα παιδιά, ή έκανα αλλά τα παιδιά μου ήθελαν να ασχοληθούν με το χόμπι τους, θέατρο, φωτογραφία, αρχιτεκτονική κλπ.
Πεθαίνοντας εγώ θα έπρεπε αυτοί να αποδεχθούν μια κληρονομιά εκατομμυρίων (με εκατομμύρια χρέη παράλληλα). Όταν λοιπόν ο επίγονος έχει μάθει να πελαγωνει με το "ήρθε ο ΕΝΦΙΑ, ήρθε η ΔΕΗ, ήρθαν τα κοινόχρηστα", πώς θα ανταποκριθεί όταν θα πρέπει να διαχειριστεί εκατομμύρια (και εκατομμύρια χρέη); Ο πιο μάγκας θα τα πουλήσει σε μια τιμή ευκαιρίας για να μην μπει μετά από 3-5 χρόνια φυλακή.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.656
- Πόντοι
- 1.446
Ρε bro, καρκινοπαθής χρόνια ήταν ο Κούγιας. Λες να μην πρόλαβε να τα προετοιμάσει όλα αυτά; Και ποια εκατομμύρια χρέη; Για μερικές εκκρεμείς αγωγές για προσβολή προσωπικότητας κλπ. γίνεται κουβέντα. Αυτά δεν είναι καν χρέη πριν τελεσιδικήσουν και ακόμα και αν χάσει τις δίκες η Kougias Family οι αποζημιώσεις για τέτοια αδικήματα μπροστά στην περιουσία του Κούγια θα είναι practically zero. Συνέχεια έτρωγε τέτοιες καμπάνες ο AΚ. Η μεγάλη πλειοψηφία των πλούσιων επιγόνων μια χαρά συνεχίζουν τις δουλειές των γονιών τους. ΟΚ, θα τύχει και κάποιος χαζός/άσωτος κλπ. που θα τα χάσει όλα ή κάποιος καλλιτέχνης χομπίστας που τον ταϊζει η οικογενειακή περιουσία, αλλά μη βλέπεις τη σπάνια εξαίρεση στον κανόνα αλλά τον κανόνα.Ο Κούγιας πχ έχει μια τεράστια περιουσία. Σε πόσους όμως χρωστάει; Προλαβαίνει ο επίγονος να μάθει, και να αξιολογήσει ,πόσο μάλλον σε μια βεβαρημένη ψυχική κατάσταση;
Έστω ότι εγώ ήμουν ένας δυνατός επιχειρηματίας, και έκανα μια αυτοκρατορία στον τομέα μου, πχ coffee island, που δεν έκανα παιδιά, ή έκανα αλλά τα παιδιά μου ήθελαν να ασχοληθούν με το χόμπι τους, θέατρο, φωτογραφία, αρχιτεκτονική κλπ.
Πεθαίνοντας εγώ θα έπρεπε αυτοί να αποδεχθούν μια κληρονομιά εκατομμυρίων (με εκατομμύρια χρέη παράλληλα). Όταν λοιπόν ο επίγονος έχει μάθει να πελαγωνει με το "ήρθε ο ΕΝΦΙΑ, ήρθε η ΔΕΗ, ήρθαν τα κοινόχρηστα", πώς θα ανταποκριθεί όταν θα πρέπει να διαχειριστεί εκατομμύρια (και εκατομμύρια χρέη); Ο πιο μάγκας θα τα πουλήσει σε μια τιμή ευκαιρίας για να μην μπει μετά από 3-5 χρόνια φυλακή.
Τελευταία τροποποίηση:
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.325
- Πόντοι
- 1.056
Μια χαρά θα την βγάλουν τα παιδιά του Κούγια. Στο κάτω κάτω συμβούλους δικηγόρους του γραφείου του θα βάλουν.
Λέτε ο Αλέξης να μην είχε σαΐνια συνεργάτες που αφού πρώτα τους δοκίμαζε, ύστερα τους προσλάμβανε;
Στα 22 μου δεν θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο ρωτούσα τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους.
ΥΓ-αρκεί να μην ρωτάνε την χαζή, την μάνα τους.
Λέτε ο Αλέξης να μην είχε σαΐνια συνεργάτες που αφού πρώτα τους δοκίμαζε, ύστερα τους προσλάμβανε;
Στα 22 μου δεν θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο ρωτούσα τους μεγαλύτερους και εμπειρότερους.
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 6.955
Δεν μιλάω για κανένα Κούγια προσωπικά. Λέω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να γαμηθουν όλα απ' τον κληρονόμο. Να σου δώσω το παράδειγμα της Αθηνάς Ωνάση πχ ή να το αφήσουμε επειδή είναι το ακραίο;Ρε bro, καρκινοπαθής χρόνια ήταν ο Κούγιας. Λες να μην πρόλαβε να τα προετοιμάσει όλα αυτά; Και ποια εκατομμύρια χρέη; Για μερικές εκκρεμείς αγωγές για προσβολή προσωπικότητας κλπ. γίνεται κουβέντα. Αυτά δεν είναι καν χρέη πριν τελεσιδικήσουν και ακόμα και αν χάσει τις δίκες η Kougias Family οι αποζημιώσεις για τέτοια αδικήματα μπροστά στην περιουσία του Κούγια θα είναι practically zero. Συνέχεια έτρωγε τέτοιες καμπάνες ο AΚ. Η μεγάλη πλειοψηφία των πλούσιων επιγόνων μια χαρά συνεχίζουν τις δουλειές των γονιών τους. ΟΚ, θα τύχει και κάποιος χαζός/άσωτος κλπ. που θα τα χάσει όλα ή κάποιος καλλιτέχνης χομπίστας που τον ταϊζει η οικογενειακή περιουσία, αλλά μη βλέπεις τη σπάνια εξαίρεση στον κανόνα αλλά τον κανόνα.
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 36
- Like
- 3.656
- Πόντοι
- 1.446
Μύστη, πάρα πολύ εύκολο είναι κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Π.χ. in numbers η Ελλάδα έχει ca 500 UHNWI. Πόσες περιπτώσεις ξέρεις από τέτοιες οικογένειες που να τα γαμήσανε οι κληρονόμοι; Αν ξέρεις 100 ή 200 στους 500 μπορείς να πεις είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα/συχνά, αν ξέρεις 1 ή 2 είναι the exception that proves the rule. Το παράδειγμα της Ωνάση είναι ακραίο γιατί έμεινε ορφανή από μάνα πολύ μικρή και ο πατέρας της φαίνεται ήταν απατεώνας που αντί να την προστατέψει ήθελε να της τα φάει. Γι' αυτό και το ξέρουμε όλοι. Πόσα άλλα ανάλογα παραδείγματα ξέρεις worldwide; Σε μία στοιχειωδώς κανονική elite οικογένεια οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους στα καλύτερα σχολεία και τα "προπονούν" από μικρά να διαχειριστούν το χρήμα που θα πάρουν μια μέρα. Για βλάκες τους έχεις τους πλούσιους;Δεν μιλάω για κανένα Κούγια προσωπικά. Λέω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να γαμηθουν όλα απ' τον κληρονόμο. Να σου δώσω το παράδειγμα της Αθηνάς Ωνάση πχ ή να το αφήσουμε επειδή είναι το ακραίο;

Τελευταία τροποποίηση:
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.385
- Πόντοι
- 6.056
![]() Αλέξης Κούγιας: Γιατί άφησε εκτός διαθήκης την Εύη Βατίδου - Πού αφήνει την περιουσία τουΗ περιουσία του Αλέξη Κούγια περιλαμβάνει - όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν - ακίνητα σε Αθήνα, Μύκονο, Κρήτη, Οθωνούς, Μεγανήσι και 12 αυτοκίνητα
|
Τζάμπα έπαιζε την κλαμμένη χήρα στην κηδεία

DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.527
- Πόντοι
- 2.696
"Ποιο 166 ρε καραγκιόζη;" Ακούγεται να λέει κάποιος...
Τελευταία τροποποίηση:
Θάλεια63
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Είναι βολεμένη δια της πλαγίας οδού...μην την φοβάσαι
![]()
Αλέξης Κούγιας: Γιατί άφησε εκτός διαθήκης την Εύη Βατίδου - Πού αφήνει την περιουσία του
Η περιουσία του Αλέξη Κούγια περιλαμβάνει - όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν - ακίνητα σε Αθήνα, Μύκονο, Κρήτη, Οθωνούς, Μεγανήσι και 12 αυτοκίνηταwww.newsbomb.gr
Τζάμπα έπαιζε την κλαμμένη χήρα στην κηδεία![]()
Βασικά ο Κούγιας λειτουργούσε και ως ανήθικο στοιχείο ως προϋπόθεση του επαγγέλματος που ασκούσε.
Όμως πιστεύω ότι την Βατιδου την ερωτεύτηκε πραγματικά γιατί σε αυτό δεν πιστεύω ότι εγε ψέματα.
Απόδειξη ότι ερωτεύτηκε είναι ότι παντρεύτηκε μετά από σχεδόν χρόνια επειδή είχε δηλώσει ότι θα πάει εκκλησία μόνο αν ερωτευτεί ξανά όπως την πρώτη σύζυγό του που έχασε από τροχαίο έξι μήνες μετά τον γάμο τους.
Σε βίντεο που είχα δει παλιά σε εκπομπές της Άννας Δρούζα όπου μιλούσε για το διαζύγιο του και την διαμάχη με την Βατιδου δήλωνε διαλυμένος ψυχολογικά.
Και αυτό ακουγόταν στην φωνή του.Ενας τόσο πετυχημένος δικηγόρος πανέξυπνος να την πατήσει από ένα σχεδόν λίγο από τίποτα σε σύγκριση με αυτόν του έπεσε πολύ βαρύ και δεν μπορούσε να συνέλθει και να πιστέψει ότι δεν θα κάνει μια οικογένεια όπως των γονιών του που έζησαν μαζί 40-50 χρόνια ευτυχισμένοι.
Απορίας άξιον πάντως πως ένας Κούγιας διελαθε την προσοχή του εαυτού του και δεν κατόρθωσε να διαβλέψει με ποια πήγαινε να μπλέξει.
Μια πολύ κατώτερη του νοητικά που θα τον προδίδε κάποια στιγμή.
Αυτά που λένε ότι βρήκε μια όμορφη και μικρή απλά για να του κάνει παιδιά και μετά να φάει σουτ δεν τα πιστεύω.Αλλωστε γόνοι πλουσίων τζακιών τον ήθελαν σαν γαμπρό τους.Την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε.
Όταν αυτή τον πρόδωσε την έσβησε από τον χάρτη της καρδιάς του.
Γι'αυτό πιστεύω ότι δεν της άφησε μια από λεφτά για να την εκδικηθεί.
Άλλωστε είχε πει ότι πέρα από τα παιδιά δεν τους συνδέει τίποτα και αν δεν υπήρχαν αυτά θα ήταν σαν να μην την είχε γνωρίσει ποτέ.
Αυτός ο άνθρωπος είχε πολλά αρνητικά αλλά ήταν παθιασμένος με την ζωή την ίδια.
Προσωπικά με συγκλόνισε που αγορευε όντας μισοπεθαμενος.
Δεν ξέρω πολλούς που στέκονταν μάχιμοι ενώ ήταν πολύ αρρωστοι μέχρι να εκπνευσουν.
Τί να πει κανείς...έκανε πολλές μαλακίες ο μακαρίτης και λάθη αλλά είχε ένα πάθος άσβεστο και σε ορισμένο βαθμό ακατανόητο με την έννοια ότι το κίνητρο που τον ωθούσε να λειτουργεί έτσι ήταν απροσδιόριστο για όσους δεν τον ήξεραν.
Είχε την στόφα του νικητή ακόμη και για τους λάθος λόγους.
Σαν όταν ήμασταν μικρά παιδιά που θέλαμε να είμαστε πρώτοι σε όλα.
Όμως πιστεύω ότι την Βατιδου την ερωτεύτηκε πραγματικά γιατί σε αυτό δεν πιστεύω ότι εγε ψέματα.
Απόδειξη ότι ερωτεύτηκε είναι ότι παντρεύτηκε μετά από σχεδόν χρόνια επειδή είχε δηλώσει ότι θα πάει εκκλησία μόνο αν ερωτευτεί ξανά όπως την πρώτη σύζυγό του που έχασε από τροχαίο έξι μήνες μετά τον γάμο τους.
Σε βίντεο που είχα δει παλιά σε εκπομπές της Άννας Δρούζα όπου μιλούσε για το διαζύγιο του και την διαμάχη με την Βατιδου δήλωνε διαλυμένος ψυχολογικά.
Και αυτό ακουγόταν στην φωνή του.Ενας τόσο πετυχημένος δικηγόρος πανέξυπνος να την πατήσει από ένα σχεδόν λίγο από τίποτα σε σύγκριση με αυτόν του έπεσε πολύ βαρύ και δεν μπορούσε να συνέλθει και να πιστέψει ότι δεν θα κάνει μια οικογένεια όπως των γονιών του που έζησαν μαζί 40-50 χρόνια ευτυχισμένοι.
Απορίας άξιον πάντως πως ένας Κούγιας διελαθε την προσοχή του εαυτού του και δεν κατόρθωσε να διαβλέψει με ποια πήγαινε να μπλέξει.
Μια πολύ κατώτερη του νοητικά που θα τον προδίδε κάποια στιγμή.
Αυτά που λένε ότι βρήκε μια όμορφη και μικρή απλά για να του κάνει παιδιά και μετά να φάει σουτ δεν τα πιστεύω.Αλλωστε γόνοι πλουσίων τζακιών τον ήθελαν σαν γαμπρό τους.Την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε.
Όταν αυτή τον πρόδωσε την έσβησε από τον χάρτη της καρδιάς του.
Γι'αυτό πιστεύω ότι δεν της άφησε μια από λεφτά για να την εκδικηθεί.
Άλλωστε είχε πει ότι πέρα από τα παιδιά δεν τους συνδέει τίποτα και αν δεν υπήρχαν αυτά θα ήταν σαν να μην την είχε γνωρίσει ποτέ.
Αυτός ο άνθρωπος είχε πολλά αρνητικά αλλά ήταν παθιασμένος με την ζωή την ίδια.
Προσωπικά με συγκλόνισε που αγορευε όντας μισοπεθαμενος.
Δεν ξέρω πολλούς που στέκονταν μάχιμοι ενώ ήταν πολύ αρρωστοι μέχρι να εκπνευσουν.
Τί να πει κανείς...έκανε πολλές μαλακίες ο μακαρίτης και λάθη αλλά είχε ένα πάθος άσβεστο και σε ορισμένο βαθμό ακατανόητο με την έννοια ότι το κίνητρο που τον ωθούσε να λειτουργεί έτσι ήταν απροσδιόριστο για όσους δεν τον ήξεραν.
Είχε την στόφα του νικητή ακόμη και για τους λάθος λόγους.
Σαν όταν ήμασταν μικρά παιδιά που θέλαμε να είμαστε πρώτοι σε όλα.
Εκτός αν θέλουν να γίνουν influencers
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 3K