Νέα

Donald Trump, Πρόεδρος Η.Π.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 284K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.076
Πόντοι
1.106
Οι Ευρωπέη θελουν F35 αλλά φοβούνται μη κατεβάσουν το διακοπτη οι Αμερικανοι την κρισιμη ωρα και μείνουν με το F35 στο χερι

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.696
Πόντοι
7.046
Σήμερα ψηφίζει η Γροιλανδία για την ανεξαρτησία της από τους καριοληδες Δανούς
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
Ευχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον υπό τον Τραμπαρο.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.076
Πόντοι
1.106
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
Θα στειλει τα F35 ο Δανος και θα δεις τι θα πάθει ο Τραμπ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
22.696
Πόντοι
7.046
Θα στειλει τα F35 ο Δανος και θα δεις τι θα πάθει ο Τραμπ
Ένα κουμπί θα πατήσει ο Δοναλδος, και τα Φ35 θα πέσουν στα κεφάλια των Δανών σαν μετεωρίτες.

Μην σου πω ότι οι Αμερικανοί έχουν λογισμικό να δώσουν εντολή να τους βομβαρδίσουν.

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.694
Πόντοι
6.145
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

τουλαχιστον είσαι ειλικρινής και δεν κρύβεσαι

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.694
Πόντοι
6.145
λες να δούμε το ίδιο όνειρο ?
ότι η ήττα για σένα και η νίκη για μένα τον σωστοπλευρίτη δεν συνέβησαν ?

τα χάπια να έχεις στο κομοδίνο με ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνήσεις , θα σου χρειαστούν διότι ένα απατηλό όνειρο είδαμε ,
η πραγματικότητα είναι πως ηττήθηκες και εμείς με ΠουτινοΤράμπαρο νικήσαμε !! :2funny:

πολύ καιρό πριν ειχα γραψει στο νημα της ρωσικής εισβολής τη γνωμη μου για το ειδος των ανθρωπων και τους λογους τους που υποστηριζουν αυτη την εισβολή
με αυτά που έγραψες με επιβεβαιώνεις 100%
ανθρωπάκια οπως εσύ και τα υπόλοιπα πουστρακια που αλληλοτρίβεστε εδώ μέσα δεν ενδιαφερεστε για την Ρωσία ή την Αμερική ως χώρες ουτε για τους λαούς των χωρων αυτών
το μονο που σας νοιάζει ειναι να ταυτιστείτε με κάποιον ισχυρό ηγέτη μπας και νιώσετε και σεις λίγο "νικητες" μεσα στην κακομοιριά σας

για αυτό αναφέρεστε μόνο σε Τραμπ-Πουτιν και όχι στις χωρες τους. Και έτσι αντιλαμβάνεστε και τους "αντιπάλους". Ως υποστηρικτές όχι της Ουκρανιας, της Ευρώπης ή της Ελλάδας αλλά οπαδους του εκάστοτε Ζελενσκι Μητσοτακη Μπαιντεν κλπ.

αντιθέτως με σενα όμως εγω υποστηριζω (και θεωρώ και οι υπολοιποι) την Ουκρανια επειδή έχει δικιο και είναι η αμυνομενη απέναντι στον εισβολέα, όχι επειδή το είπε ο κουλης ή ο καθε ζελενσκι.
Ουτε συνδέεται η υποστήριξη μου με κάποια προσμονή "νίκης". Έχω γραψει άλλωστε στο σχετικό νημα αρκετες φορές ήδη από την άνοιξη του '22 πως η Ουκρανια ειναι δύσκολο ως αδύνατο να νικησει (εννοωντας ως νικη να πετάξει τους ρωσους έξω από τα κατεχομενα εδάφη ). Για συγκεκριμενους λόγους που είχα γραψει σε αρκετά ποστ που συνεχιζουν να ισχυουν.
δεν περιμένω βέβαια από ένα χαζό όπως εσύ να γνωρίζει ή να μπορεί να βρει τι και πότε έχω γραψει, τα ποστ ειναι εκει παντως

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
πολύ καιρό πριν ειχα γραψει στο νημα της ρωσικής εισβολής τη γνωμη μου για το ειδος των ανθρωπων και τους λογους τους που υποστηριζουν αυτη την εισβολή
με αυτά που έγραψες με επιβεβαιώνεις 100%
ανθρωπάκια οπως εσύ και τα υπόλοιπα πουστρακια που αλληλοτρίβεστε εδώ μέσα δεν ενδιαφερεστε για την Ρωσία ή την Αμερική ως χώρες ουτε για τους λαούς των χωρων αυτών
το μονο που σας νοιάζει ειναι να ταυτιστείτε με κάποιον ισχυρό ηγέτη μπας και νιώσετε και σεις λίγο "νικητες" μεσα στην κακομοιριά σας

για αυτό αναφέρεστε μόνο σε Τραμπ-Πουτιν και όχι στις χωρες τους. Και έτσι αντιλαμβάνεστε και τους "αντιπάλους". Ως υποστηρικτές όχι της Ουκρανιας, της Ευρώπης ή της Ελλάδας αλλά οπαδους του εκάστοτε Ζελενσκι Μητσοτακη Μπαιντεν κλπ.

αντιθέτως με σενα όμως εγω υποστηριζω (και θεωρώ και οι υπολοιποι) την Ουκρανια επειδή έχει δικιο και είναι η αμυνομενη απέναντι στον εισβολέα, όχι επειδή το είπε ο κουλης ή ο καθε ζελενσκι.
Ουτε συνδέεται η υποστήριξη μου με κάποια προσμονή "νίκης". Έχω γραψει άλλωστε στο σχετικό νημα αρκετες φορές ήδη από την άνοιξη του '22 πως η Ουκρανια ειναι δύσκολο ως αδύνατο να νικησει (εννοωντας ως νικη να πετάξει τους ρωσους έξω από τα κατεχομενα εδάφη ). Για συγκεκριμενους λόγους που είχα γραψει σε αρκετά ποστ που συνεχιζουν να ισχυουν.
δεν περιμένω βέβαια από ένα χαζό όπως εσύ να γνωρίζει ή να μπορεί να βρει τι και πότε έχω γραψει, τα ποστ ειναι εκει παντως
μη κλαίς ΑγγελιΚούλα μου , σκούπισε τα δακρυάκια σου καλό μου :tooth:

axaxaxaxa.png

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.694
Πόντοι
6.145
μη κλαίς ΑγγελιΚούλα μου , σκούπισε τα δακρυάκια σου καλό μου :tooth:

axaxaxaxa.png

σελφι στο μπουντουάρ σου έβγαλες ;
γλυκούλα φαίνεσαι, ετοιμάσου για πμ. από τραβελολάγνους

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
έλα τώρα δε θέλω ντροπούλες :(

στηρίζω ελεύθερες εκλογές και αποκατάσταση Δημοκρατίας στην Ρουμανία

Πουτίναρε τανκς έχεις , κάνε το καλό και κατηφόρισε στα μέρη μας απελευθερωτή ΗΓΕΤΗ

:coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.917
Πόντοι
3.556
τυπε μπιλαρα μια παρένθεση, θα βάλεις υποψηφιότητα στο νέο μιστερ φετο; :wanker::wanker::wanker: έχω κονε με το νέο πρόεδρο του διαγωνισμού να ξερεις :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
τυπε μπιλαρα μια παρένθεση, θα βάλεις υποψηφιότητα στο νέο μιστερ φετο; :wanker::wanker::wanker: έχω κονε με το νέο πρόεδρο του διαγωνισμού να ξερεις :coffee:
τυπάρα RETRO διατίθεμαι να βοηθήσω σαν singular logic για καταμέτρηση και αδιάβλητα αποτελέσματα του διαγωνισμού :angel:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.032
Πόντοι
201
Αυτά ο Πούτιν τα έλεγε μήνες πριν δηλώσει δημόσια ότι η κόρη του κόλλησε AIDS από εμβόλιο κατά του COVID19 που είχε εισαχθεί από την Δύση.

Ποτέ δεν θεώρησα τον Πούτιν ως πρότυπο πολιτικού που πραγματικά ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους, τον λαό και το έθνος του. Αυτό ισχύει μόνο για τον Trump, καθόσον ο Πούτιν είναι άλλος ένας Γερμανοτσολιάς, όπως ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Καραμανλής κ.α , που έχει ακόρεστη δείψα για προσωπική εξουσία και προβολή!

Λίγους μήνες μετά τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία θα τελειώσει και ο Πούτιν διότι ήταν πάντοτε ένα ανδρείκελο των Ρωσοεβραίων ολιγαρχών!
Κατά λάθος νόμιζα ότι με ειρωνευόσουν σε σχέση με την ιστορία με το AIDS, καθώς ως γνωστόν η κόρη του έκανε το Ρωσικό εμβόλιο και δεν έχω δει πουθενά αυτήν την ιστορία με AIDS και Δυτικό εμβόλιο. Αν πούμε ότι είναι αλήθεια, δεν στέκει να το δημοσιοποιούσαν αυτό το στίγμα, αφού η οικογένεια του πλασάρεται όψιμα μετά τον κομμουνισμό, ως 'Αγία' και κάνοντας τον σταυρό του ο Πούτιν μπροστά στην κάμερα σαν θεούσος και λέγοντας μάλλον ένα μύθευμα στην Χίλαρι Κλίντον, για τον τρόπο που επέζησε η μητέρα του στον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Cherno_Bill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2019
Like
1.032
Πόντοι
201
Η Ρωσία ήταν προστάτιδα δύναμη στην Συρία και στους ομόδοξους ή προστάτιδα στο καθεστώς με σκοπό να απομυζήσει ότι μπορούσε από το κράτος;
Την πούλησε τελικά την Συρία; Οι Ουκρανομάχοι κερδίζουν στην Συρία;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.335
Πόντοι
3.656
Τύπε εσυ ταυτίζεσαι με τραμπ και πούτιν, που ξέρουμε τι είναι...
Τα σας δε με αφορούν γιατι είμαι έλληνας, κάτι που ξεχνάτε εσεις οι τραμπόλαγνοι και πουτινολαγνοι.
Γιατι καύλα σας είναι όχι η αλήθεια το σωστό και οι χώρες, αλλά τα πρόσωπα και οι ιδέες που αντικατοπτρίζουν. Στην παρούσα φάση δλδ οι ναζιστικές ιδεες.
Εξ ου και μέχρι πριν 2 μήνες ήσασταν κατα των ηπα, τώρα που βγήκε ο απολυταρχικός τραμπ τους λατρέψατε.
ΞΕΦΤΥΛΕΣ
Αφού άλλαξε κάθετα η πολιτική, λογικό δεν είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom