Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 180.819
Καλο απόγευμα στ αγοράκια μου με φρέσκια φωτο!
Αμάν τι βλέπει ο καθρέφτης σουΚαλο απόγευμα στ αγοράκια μου με φρέσκια φωτο!
![]()
Και τι ειδε για 1,30 ώρα σερι δεν φαντάζεσαι ..Αμάν τι βλέπει ο καθρέφτης σου
Ροντέο εκεί μέσα. Αρένα το έκανες πάλι;Και τι ειδε για 1,30 ώρα σερι δεν φαντάζεσαι ..
Το διχτακι χαθηκε αναμεσα στα μουνοχειλα...Καλημερούδια μας!![]()
εύγε άξιος! τέτοιοι γαμιάδες αξίζουνε στο κορίτσιΘα πω κάτι που έτυχε σήμερα (στην μέχρι τωρα πουτανο-καριερα μου δεν το έχω συναντήσει ξανα..!),ενα ομορφο παλικάρι,νέο σχετικά, γεροδεμένο,τελείωσε μεσα σε 1,5ωρα 4 φορές.. μάλιστα εχυνε και συνεχίζε να με γαμαει στα καπάκια και ξανα χυσικο...με τίποτα δεν του έπεφτε!!Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ξανα τέτοια φάση!!Φτου σου καμάρι μου αν με διαβάζεις!
....το γουσταρε με την ψυχή του!!!εύγε άξιος! τέτοιοι γαμιάδες αξίζουνε στο κορίτσι4 φορές σε 1,5 ώρα είναι άθλος!
![]()
Θα μας ρουφηξεις και το μυελο των οστων με τις καυλες σουΘα πω κάτι που έτυχε σήμερα (στην μέχρι τωρα πουτανο-καριερα μου δεν το έχω συναντήσει ξανα..!),ενα ομορφο παλικάρι,νέο σχετικά, γεροδεμένο,τελείωσε μεσα σε 1,5ωρα 4 φορές.. μάλιστα εχυνε και συνεχίζε να με γαμαει στα καπάκια και ξανα χυσικο...με τίποτα δεν του έπεφτε!!Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ξανα τέτοια φάση!!Φτου σου καμάρι μου αν με διαβάζεις!
Γουστάρει μιλφαρες,του πήγα κι εγώ ημίγυμνη & καυλωμενη..λογικο χαχαχαχα!!!Θα μας ρουφηξεις και το μυελο των οστων με τις καυλες σου
Οταν λες ημιγυμνη απο τη μεση και πανω η απο τη μεση και κατω;Γουστάρει μιλφαρες,του πήγα κι εγώ ημίγυμνη & καυλωμενη..λογικο χαχαχαχα!!!
Έχω χύσει 4 φορές σε 2 ώρες και είμαι 41Θα πω κάτι που έτυχε σήμερα (στην μέχρι τωρα πουτανο-καριερα μου δεν το έχω συναντήσει ξανα..!),ενα ομορφο παλικάρι,νέο σχετικά, γεροδεμένο,τελείωσε μεσα σε 1,5ωρα 4 φορές.. μάλιστα εχυνε και συνεχίζε να με γαμαει στα καπάκια και ξανα χυσικο...με τίποτα δεν του έπεφτε!!Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ξανα τέτοια φάση!!Φτου σου καμάρι μου αν με διαβάζεις!
Με παλτό κι απο μεσα διαφανο ρούχο χωρίς εσώρουχα!!Οταν λες ημιγυμνη απο τη μεση και πανω η απο τη μεση και κατω;
Βοηθησε με να το κανω εικονα
![]()
Στα 41 εισαι νέος άνδρας..μπράβο ομως,το λέει η ψυχή σου(η ψωλη σου βασικά χεχεχε!)Έχω χύσει 4 φορές σε 2 ώρες και είμαι 41
Άμα πας σε ένα φαρμακείο θα σοκαριστείς από το πόσοι πολλοί κάτω των 40 αγοράζουν βιαγκρα ΤζοΣτα 41 εισαι νέος άνδρας..μπράβο ομως,το λέει η ψυχή σου(η ψωλη σου βασικά χεχεχε!)
Το θέμα είναι άλλο.. οτι εχυνε και συνεχίζε,όρθιος.. !!αυτό κι αν δεν το έχω δει ξανά..τεσπα!
Ολα τ αγόρια καλά να είστε και καυλωμενα πάντα!
Το παλτο να αφαιρεθει με συνοπτικες διαδικασιες!Με παλτό κι απο μεσα διαφανο ρούχο χωρίς εσώρουχα!!
Είχε και Μουναρο που γαμαγε. Εσένα. Παίζει ρόλο κι αυτό!Στα 41 εισαι νέος άνδρας..μπράβο ομως,το λέει η ψυχή σου(η ψωλη σου βασικά χεχεχε!)
Το θέμα είναι άλλο.. οτι εχυνε και συνεχίζε,όρθιος.. !!αυτό κι αν δεν το έχω δει ξανά..τεσπα!
Στα 41 εισαι νέος άνδρας..μπράβο ομως,το λέει η ψυχή σου(η ψωλη σου βασικά χεχεχε!)
Ολα τ αγόρια καλά να είστε και καυλωμενα πάντα
Ευχαριστώ,σου εύχομαι το ίδιο να είσαι καλά και πάντα καυλωμένη.Στα 41 εισαι νέος άνδρας..μπράβο ομως,το λέει η ψυχή σου(η ψωλη σου βασικά χεχεχε!)
Ευχαριστώ αγόρι!Σκετη καυλα![]()
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε χημεία δυνατή μεταξύ μας!Είχε και Μουναρο που γαμαγε. Εσένα. Παίζει ρόλο κι αυτό!
ναι αλλα μετα ελπιζω να του φωναξες κανα ταξι να φυγει, γιατι με δικο του μεσο , ειναι σαν τον μεθυσμενο . Θα τρακαρει και θα τιμωρηθεις εσυΘα πω κάτι που έτυχε σήμερα (στην μέχρι τωρα πουτανο-καριερα μου δεν το έχω συναντήσει ξανα..!),ενα ομορφο παλικάρι,νέο σχετικά, γεροδεμένο,τελείωσε μεσα σε 1,5ωρα 4 φορές.. μάλιστα εχυνε και συνεχίζε να με γαμαει στα καπάκια και ξανα χυσικο...με τίποτα δεν του έπεφτε!!Πραγματικά δεν μου έχει τύχει ξανα τέτοια φάση!!Φτου σου καμάρι μου αν με διαβάζεις!