Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ακριβώς υπήρξαν στιγμές που πέρασα πανέμορφα σαν να είμαι με το αγόρι μου , βασικά ούτε με το φλερτ μου δεν έχω κάνει τέτοια πράγματαΕσύ σβήσε τα άσχημα και κράτα τα καλά(σίγουρα υπάρχουν) . Όπως είπες, λίγη ανθρωπιά να έχουμε και ευγένεια, δείγμα σεβασμού προς τον εαυτό μας πρωτίστως.
Καλησπέρα. Δουλεύεις σήμερα;
Mobile - Τελευταίες Μέρες ΗΛΕΚΤΡΑ - bourdela.com forum σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σουΚαλησπέρα. Δουλεύεις σήμερα;
Τουμπανακι![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ![]()
Αν θέλεις, πες μας, μετά από αυτήν την κίνηση, πόσα ραντεβού έκλεισες αυτές τις τελευταίες μέρες γιατί ενδιαφέρει πολύ το τμήμα Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ.
Καλή τύχη!
Ευχαριστώ αγάπη πολύ , μου αρέσει η δουλειά όπου και να πήγα πέρασα τέλεια απλά εδώ τους έχουν μάθει αλλιώς οι κοπέλες όποτε δεν είναι για τα γούστα μουΑν και δεν γνωριζόμαστε, καλή τύχη και καλή δύναμη!!
Δυστυχως καμία δουλεία δεν είναι εύκολη...
Αγαπηηηηηηη σε αγαπωωωω όλα καλά υγεία να έχουμε και θα βρούμε εκεί έξω με ποιους ταιριάζουμεΗλέκτρα είσαι κορυφή μην ακούς κανέναν...
Τα καλύτερα παιδιά φεύγουν έξω και στην πρωτεύουσα μένει μόνο η πλέμπα....Αν θέλεις, πες μας, μετά από αυτήν την κίνηση, πόσα ραντεβού έκλεισες αυτές τις τελευταίες μέρες γιατί ενδιαφέρει πολύ το τμήμα Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ.
Καλή τύχη!
Στα χωριά κούκλα εκτός από τις εναπομένουσες γιαγιάδες ούτε αλβανίδες δεν θα βρίσκονται σε μια δεκαετία.Στα τα χωριά και στα νησιά μας αγαπάνε
Είμαι και εγώ «χωριστά» τουλάχιστον τα βρίσκουμε χιχιΣτα χωριά κούκλα εκτός από τις εναπομένουσες γιαγιάδες ούτε αλβανίδες δεν θα βρίσκονται σε μια δεκαετία.
Τέλος πάντων μπορείτε να κάνετε sex tours ανά τη
επικράτεια, τώρα το πώς και πού και πότε είναι δική σας δουλειά, το forum σας παρέχει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε.
Την καλημέρα από εδώ κάτω στα μέρη του Μωριά, πρέπει να σηκωθούμε γιατί όσο καλά παιδιά κι αν θεωρείς τους χωριάτες είναι δύσκολη η ζωή στο χωριό.
Δίστιχος αυτή είναι η αλήθειαΤα καλύτερα παιδιά φεύγουν έξω και στην πρωτεύουσα μένει μόνο η πλέμπα....![]()
Καλή επιτυχία Ηλέκτρα. Δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω. Να είσαι καλά και να ακολουθήσεις το όνειρο σου.![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ![]()
Μα δεν τα παρατάω , απλά δεν μου αρέσει πως αντιμετωπίζουν στην αθηνα τις κοπελες , δεν έγραψε ποτέ πουθενά πως σταματάωΓράφτηκε μία κριτική που λέει ότι είσαι 1.75μ όχι 1.81μ που ισχυρίζεσαι, και ότι ήθελες να αποχωρήσεις στο 40λέπτο και αποφάσισες να τα παρατήσεις;
θα ηταν ο ορισμος της biased κριτικης. καλυτερα που δεν ανεβηκε...τι να πω μπροστά μου άνθρωπος είχε βάλει πολλά αστέρια με ωραία κριτική και δεν ανέβηκε ποτέ