Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177.430
Πιπουλα στα ορθια(δεν προλαβε να γδυθει χαχαχαχα!)....και με βάθος..
Έτσι έτσι στα γόνατα το κορίτσι!!Πιπουλα στα ορθια(δεν προλαβε να γδυθει χαχαχαχα!)....και με βάθος..
![]()
Αχ...καυλώνω κι εγώ έτσι.. λατρεμένη στάση για πιπα...Έτσι έτσι στα γόνατα το κορίτσι!!
Πηγες πουθενα;...να κλάψεις η να γελάσεις τώρα..μου τηλεφωνούν κάποιοι, μου ζητούν ραντεβού επιμονα σημερα,και επι τόπου μάλιστα, λεω μια Κυριακή εχω, και οχι πάντα να ξεκουραστώ, και νευριάζουν,ειρωνεύονται..!!Ε όχι ρε παιδιά, κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα ,εξυπηρετω (φαίνεται διότι το γράφει και τόσος κόσμος που έρχεται), μια Κυριακή μου την οφείλω.. αν και πολλές εχω δουλέψει ,οκ,δεν μπορώ εγώ και τι έγινε, υπαρχουν τόσες άλλες κυρίες διαθέσιμες..!!
Φιλακια και να περάσετε όμορφα..θα σας δω μετα αγοράκια μου!!![]()
Έτσι πρέπει τα κακα κορίτσια στα γόνατα τα βαζειςΑχ...καυλώνω κι εγώ έτσι.. λατρεμένη στάση για πιπα...
Αμε,Sephora για ψώνια και μετα για καφέΠηγες πουθενα;
Η jo δεν ειναι κακό κορίτσιΈτσι πρέπει τα κακα κορίτσια στα γόνατα τα βαζεις
έτσι γουστάρεις μωρό? ούτε να γδυθουμε δεν μας αφήνεις? κατευθείαν επίθεση?Πιπουλα στα ορθια(δεν προλαβε να γδυθει χαχαχαχα!)....και με βάθος..
![]()
Κουκλαρα μου..!!!!Καλή Κυριακή.. με καυλες ,εννοείται
![]()
Την καλησπέρα μαςΚαλή Κυριακή.. με καυλες ,εννοείται
![]()
Γειά σου αγοράκι μου όμορφό !Κουκλαρα μου..!!!!
ΚαλησπέραΤην καλησπέρα μας
Ποδαρες.... δαχτυλάρες.....Απαράδεκτη..χαχαχαχα!
Σ ευχαριστώ που με ξανατιμησες αρχικά, και οφείλω να πω ότι εισαι ένας νεαρός σοβαρός αλλα φουλ καυλιαρης και πέρασα το ιδιο,ισως και καλύτερα θα έλεγα απο την 1η μας φορα!Λεπτομερής η κριτική σου, αν και περιεκτική, ειπες σχεδόν τα πάντα(τα μαυρα προφ κάνουν θραύση χαχαχαχα!)
Σε φιλώ.. παντού..
![]()
Φοβερές ποδαρεςΠοδαρες.... δαχτυλάρες.....
Αν και οφσάιντ είναι όμορφαΑπαράδεκτη..χαχαχαχα!
Σ ευχαριστώ που με ξανατιμησες αρχικά, και οφείλω να πω ότι εισαι ένας νεαρός σοβαρός αλλα φουλ καυλιαρης και πέρασα το ιδιο,ισως και καλύτερα θα έλεγα απο την 1η μας φορα!Λεπτομερής η κριτική σου, αν και περιεκτική, ειπες σχεδόν τα πάντα(τα μαυρα προφ κάνουν θραύση χαχαχαχα!)
Σε φιλώ.. παντού..
![]()
εδώ δεν πίνεις καφέ εεεεε?????χαχαχαΈτσι έτσι στα γόνατα το κορίτσι!!
Θεϊκα πατούσια! υπέροχα δάχτυλα για ώρες πιπιλίσματος!!Απαράδεκτη..χαχαχαχα!
Σε φιλώ.. παντού..
![]()
Χαίρομαι πολύ ρε αγορι που βλέπω ευχαριστημένους ολους τους πελάτες μου,σίγουρα δεν είναι εποχές να πεταμε λεφτα,γι αυτό αν και έχω υπερβολικα πολλά ραντεβού, δεν ανέβασα τιμές,για να μπορεί ο κόσμος να περνά ομορφα και χωρίς να ξοδεύει παρα πολλα,αλλα η ποιότητα μου παραμένει ΑΡΙΣΤΗ φυσικά(απ ότι γράφουν ολοι)και όταν λέω όλοι εννοω όχι μονο άτομα που ήδη με ξέρουν και αντε πες λογω αδυναμίας λένε καλα,εδώ μιλάμε για άτομα άγνωστα,άσχετα μεταξυ τους που με βλέπουν κι έχουν κοινή αποψηΌποιος δεν θέλει να πετάει τα λεφτά του από το παράθυρο, μόνο Sexyjoanna![]()