pestoras199
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Μάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
κι εγω πολυ θα θελαΜάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
πεταξου μια μεχρι φωκαιας και τσεκαρε το 17 ισογειο και το 19.Μάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
Στην Κηφισού 60, νομίζω, μια κοπελιά τσατσά πριν 10 μέρες μεσημεράκι πιο σεξυ από τις πουτανες, πολύ θα την ήθελα..
Εγώ θέλω και την τσατσά και την κοπέλα.
ελληνίδα;Νίνα μάλλον είδες, παλιά δούλευε και ήταν πολύ δυνατή μέσα. Όσοι την πρόλαβαν θυμούνται.
ελληνίδα;
Η Νίνα έγινε τσατσά??Νίνα μάλλον είδες, παλιά δούλευε και ήταν πολύ δυνατή μέσα. Όσοι την πρόλαβαν θυμούνται.
ΤακΜαν εσυ ?Μάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
Η Νίνα έγινε τσατσά??![]()
Από τα top studio girls της Αθήνας,ήξερα ότι είχε σταματήσει αλλά όχι ότι συνεχίζει από άλλο πόστοΤην έχω πετύχει δυό φορές σ' αυτό το ρόλο. Με τρέλαινε αυτή η γκόμενα παλιά
ποιο είναι το Δ22?Έχω μπει παλιά με τσατσά και κοπέλα στο Δ22 ισόγειο. Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ήταν, αλλά ήταν μια τσατσά χοντρούλα πεταχτούλα με βυζάρες. Πλάκα είχε για την καλτίλα και μόνο
Προσυπογράφω, την πέτυχα στο 17β πρωινή βάρδια και μου κωλοτριβόταν.πεταξου μια μεχρι φωκαιας και τσεκαρε το 17 ισογειο και το 19.
παιζει μια που λεγεται παολα και την εχω πετυχει εναλλαξ.
προσεξε μη μπερδευτεις με την παολα την πουτανα την αφρατουλα... καμια σχεση.
στην τελευταια ενημερωση μου ηταν στο 19 με μια ελενη.
για μενα ειναι μπαζο βεβαια.
μελαχρινη, με γυαλια, μετριου αναστηματος μιλφοθειτσα με πατσιες και κιλακια στο σωμα, αλλα καραπαιζει του κερατα και ειναι πολυ προσχαρη στο σπικινγκ.
2 φορες στο 17 με εχει χουφτωσει σε πουτσα, στηθος και με εχει πιασει αγκαλια και μου ελεγε κατι πορνικα λογια.
στα καπακια χουφτωσα με τη σειρα μου τα παντα.
βυζια, κωλο, μουνι ολα και της ειπα παμε δωματιο για πλακα... αλλα κωλοσε που ημουν αμεσως τοσο διαχυτικος.
μαλλον δεν το περιμενε, γιατι οι υπολοιποι που ηταν σαλονι κοιτουσαν σα χανοι με το στομα ανοιχτο.
πανε μια βολτα, ισως φανεις πιο τυχερος...
Μάγκες πείτε κάνα οίκο που η τσατσά να κάνει φάση
ποιο είναι το Δ22?
bou translateΔιδύμου 22