Τσαρκα στη φωκαιας στο τελευταιο γωνια με αχαρνων 27 το νουμερο, στον οροφο... ειμαι στο σαλονι με δυο πιτσιρικαδες και βγαινει τσατσα του πρωην ανατολικου μπλοκ ξανθια με κοντο μαλι, ψιλη ελαφρως μπαμπατσικη αν και μ αυτα που φοραγε δεν εχω καθαρη εικονα. Προσωπο γλυκο κλασικο ρωσικο αριστοκρατικο γυρω στα 35 με 40 μπορει και λιγο παραπανω... η κοπελα κι αυτη της ρωσικης σχολης ιδιας ηλικιας αλλα οταν εχεις δει αυτη τη τσα2 η κοπελα σου φαινεται αδιαφορη... λογο το οτι ηθελα συγκεκριμενα πραγματα εκεινη τη μερα δεν εκανα κινηση για τσα2, αν και κατα 90% θα ετρωγα ακυρο, οποτε της ριχνω ενα χαμογελο και τη κανω μαζι με τους πιτσιρικαδες. Κατεβαινοντας στα σκαλια λεει ο ενας ο πιτσιρικας στον αλλο
"Μαλακα ξερεις τι σκεφτηκα;" και γυριζω εγω και του λεω οτι θες να γαμησεις τη τσα2, οποτε γυριζει ο πιτσιρικας και μου λεει "ναι ρε μεγαλε ειναι η πιο ωραια γυναικα που εχουμε δει στη τσαρκα μας". Οντως ειχε δικαιο ο μικρος... Αν καποιος συναγωνιστης εχει τσεκαρει τη συγκεκριμενη η εχει κανει καμια κινηση ας ενημερωσει... συντομα θα ξαναπαω για την τσα2 κι οτι γινει...