Νέα

Βαρκελώνη πληροφορίες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Desperanto

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2007
Μηνύματα
64
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά Βαρκελώνη τι παίζει από τραβεστί; Έχει σε πιατσες και αν ναι που; Αξίζει από πιάτσα; Έχει κανένας κάποια εμπειρία να μου προτεινει κάποιες κοπέλες;

Και τέλος παιζουν τίποτα bar με τραβεστι/ crossdressers;

Ευχαριστώ πολύ αλάνια!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Παιδιά Βαρκελώνη τι παίζει από τραβεστί; Έχει σε πιατσες και αν ναι που; Αξίζει από πιάτσα; Έχει κανένας κάποια εμπειρία να μου προτεινει κάποιες κοπέλες;

Και τέλος παιζουν τίποτα bar με τραβεστι/ crossdressers;

Ευχαριστώ πολύ αλάνια!
Μέχρι πριν απο 2-3 χρόνια ήταν γεμάτο πουτάνες,τραβεστί,Κουβανούς αρπαπηδες,κωλομπαράδες και οτι αλλο θέλεις γυρω απο το γηπεδο της Μπαρτσελόνα τη νύχτα.Τωρα δεν ξερω αν εχουνε μεινει ακομα ή τους διώξανε απο'κει? :think:
 

κουμπάρος

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Μηνύματα
8
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
0
Πήγα Βαρκελώνη με ένα φίλο και στα βράδια κανονίσαμε εξορμήσεις. Μέναμε κέντρο. Κοντά στην Πλατεία Καταλονίας (Plaza Catalunya).
Γεμάτος ο τόπος με bar που είχαν ουράνιο τόξο σημαία.... η χαρά του ντιγκιντάγκα.

Και ξαφνικά είπαμε να δοκιμάσουμε ένα μασάζ που ήταν 2.5 τετράγωνα δίπλα μας. Το OXYZEN.
Στην ιστοσελίδα είχε κάτι ταντρικά μασάζ, 4 χέρια, αισθησιακά κλπ..... Άντε λέμε να χαλαρώσουμε από τη μέρα και πάμε παρακάτω...

Χτυπάμε κουδούνι, μυρίζουν αρωματικά στικς, μας υποδέχεται ένας μαύρος που μας στέλνει στο βάθος διαδρόμου που περνούσε από μια θέση πισί στον οποίο έπεαιζε πασιέντζα μία εργαζόμενη κοπέλα. Η τσατσά στο βάθος μας έβαλε σε ένα δωμάτιο με τζιακούζι και μας είπε να περιμένουμε την παρέλαση κοριτσιών. Πέρασαν 15 κορίτσια περίπου, στις 2 το πρωί λέμε τώρα. Επιλέξαμε δύο, μία Ουρουγουανή και μία Βραζιλιάνα. Για κάτι δυσεύρετο τέλος πάντων.
Τιμή 70 ευρώ η μισή ώρα, 130 η ώρα.
Δεκτικές οι κοπέλες, ντουζάκι στο δωμάτιο και βουρ για μασάζ. Χαλαρό μασάζ και ψητό. Δεκτικότατες σε αλλαγή στάσεων (μιλάω πληθυντικό με τη γνώση της εμπειρίας του φίλου μου).
Βγαίνουμε στη μισή ώρα και ο δικός μου ήθελε επανάληψη.
Πήρε τη δικιά μου τη Βραζιλιάνα.
Περίμενα σε χαλαρό κλίμα στο μπαράκι (με 2-3 σκαμπουδάκια, μην φανταστείτε) μέχρι να τελειώσει πίνοντας κερασμένο αναψυκτικό από τον έγχρωμο Σενεγαλέζο ονόματι Ντάνι.
Τελειώσαμε μετά μισάωρο και αποχωρήσαμε ευχαριστημένοι.

Την άλλη βραδιά, επισκεφτήκαμε εκ νέου το κατάστημα μετά από στραπάτσο στο -συστημένο από Βαρκελωνέζο φίλο, οικτρά απέχοντα από νύχτα και ακολασίες ωστόσο- Darling.
Πρόκειται για νέο μαγαζί που εμφανιζόταν ως στριπτητζάδικο.
Η πόρτα 3 λεβέντες με ακουστικούλια. Εισητήριο 20 ευρώ με 1 ποτό και 40 ευρώ με 2 ποτά. Αποφασίσαμε ότι τα 2 ποτά ο καθείς θα τα καταναλώσουμε και δώσαμε 80 για να μπούμε (για 4 ποτά συνολικά εννοώντας).
Η είσοδοςμ ας έκοψε τα φτερά. Ένα στενό μαγαζί με τρεις καναπέδες αριστερά, ένα στύλο για χορό (έρμο και άραχνο) και δεξιά μία μπάρα που κάλυπτε όλη την πλευρά. Οι κοπέλες, σταυροπόδι στα σκαμπό του μπαρ, εμπόδιζαν τη διέλευσή μας στο βάθος του μαγαζιού. Τόσο στενό λέμε.
Μανουβράραμε και καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι με το φίλο. Σε 20" δύο κοπέλες, μία Δομινικανή και μία Ρωσίδα ήρθαν να μας κάνουν παρέα. Η Ρωσίδα λίγο μπαμπούσκα, αλλάη Δομινικανή ήταν εργαλείο 8αράκι γεμάτο.

Μετά τα ανοήτα "τι κάνεις", "από πού είσαι", μπήκα στο ψητό: Πόσο πάει εδώ;
-100 ο προσωπικός χορός.
-Πηδάς;
-Όχι
-Ε, τότε άστον.
-Πήδημα;
-Μισή ώρα 200 ευρώ και μία ώρα 400 ευρώ.
-Είσαι με τα καλά σου; Στα ίσια θα σου πω ότι παίρνω CG που έχει παίξει σε πορνό με 200 ευρώ την ώρα και εσύ ζητάς τα διπλά; Δεν είναι ακριβό;
-Ακριβό είναι (ειλικρινής η κορασίδα)
-Ε, τότε γιατί να τα δώσω;
-Ε, είναι night club και είναι καινούργιο μαγαζί
-Και περιμένει έτσι να παλιώσει; Μπα, δεν το βλέπω να συμβαίνει
-Ξέρεις υπάρχει και η επιλογή για το ξενοδοχείο.
(Ωπ, σκέφτομαι... μήπως έχει καμία προσιτή εναλλακτική με bypass του μαγαζιού;;;)
-Και πόσο πάει στο ξενοδοχείο;
-500 ευρώ η ώρα....
-Με λένε Τσουκαλά "Άντε γεια"

Καθίσαμε και ήπιαμε τα ιδιαιτέρως γεμισμένα με ουίσκυ ποτήρια μας, ξαναπαραγγείλαμε χωρίς να τελειώσουμε τα δεύτεα και αποχωρήσαμε τσαντισμένοι για το κρίμα.
Δεν είχαμε κάνει 20 μέτρα, ένα "Excuse me Sirs" μας σταμάτησε.
-Και ξέρετε εγώ είμαι ο Ντιμίτρι και γιατί φύγατε νωρίς (σου λέει, για να δώσουν 80 για είσοδο, έπρεπε να τους αρμέξω μία χήνα). Το αφεντικό μου έχει και άλλο ένα μαγαζί στη Μπαρτσελόνα, σας πάμε με ταξί τζάμπα κλπ......
Κοιταχτήκαμε, του δώσαμε άκυρο ραντεβού για την αυριανή βραδιά καθώς τάχα είμαστε κουρασμένοι και επιστρέψαμε στο OXYZEN για ένα γύρο.


Πιάτσες
Δίπλα στο Καμπ Νόου της Μπαρτσελόνα έχει πιάτσες, με όσες τελειωμένες βρίσκεις στη Βάθης.
Στη Ράμπλα θες φακό για να τις δεις, πολλή μαυρίλα.....

Για έσκορτ από ίντερνετ δεν το τολμήσαμε.

Την επόμενη φορά, πέρα από το OXYZEN θα πάμε και σε κανένα πιο δημοφιλές.
Απλά, φυλαχτήμαμε και τοποθετήσαμε κασέρι σε άμεσο αποτέλεσμα και όχι σε prive κλπ....

ΥΓ: Δύο πιτσιρίκια μάλλον Ρωσάκια γύρω στα 25, δίπλα μας στο darling, αφού μπαλαμούτιασαν τις γυμνόστηθες κοπέλες, έφυγαν, πήγαν στο ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη και επέστρεψαν για να περάσουν 1 ώρα δίνοντας έκαστος από 400 ευρώ. Αφού βρίσκει και τα κάνει.... μαγκιά του....ο darling......
 

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.713
Like
3.826
Πόντοι
506
Ασε τις βιζιτες.... Να επισκεφθεις την εδρα της Μπαρτσα... γνωστος μου που πηγε,επαθε την πλακα της ζωης του.
 

κουμπάρος

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Μηνύματα
8
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
0
Πήγα για 2η φορά.
Και νίκη της ακόμα δεν είδα. Η πρώτη ήταν ισοπαλία Αύγουστο με Ατλέτικο. Και τώρα ήττα...άστο...πονάει...
 

NoMaS_chef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω τους συναγωνιστες! κανόνισα με κολλητό ταξιδάκι βαρκελώνη τον ιούλιο κ χρειάζομαι πληροφορίες απο οποιον συναγωνιστή μπορει να βοηθήσει είτε για σπιτάκια ειτε για call girls ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!
 

Nikos_c

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια,

είμαι νέος εδώ αλλά μπορώ να δώσω μερικές συμβουλές. .. Όμορφες γυναίκες, χαμηλές τιμές. Μπορώ να αναρτήσω μερικά link σε ιστοσελίδες για να δείτε -  . Περνώ το μισό μου χρόνο στην Ισπανία/ Τσεχία οπότε μπορείτε να με ρωτήσετε οτιδήποτε. Συνήθως προσπαθώ να συνεργάζομαι με μεγαλύτερα πρακτορεία επειδή είναι πιο αξιόπιστα και δεν αναρτούν ψευδείς πληροφορίες.
 

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Μηνύματα
108
Κριτικές
2
Like
151
Πόντοι
1
σε 10 μερες θα ειμαι βαρκελωνη θελω να κανω 2 ερωτησεις;;  :huh: :huh: :huh:
ενα club la riviera που διαβασα σε πιο παλιο ποστ λειτουργει και αν λειτουργει πειτε λιγο ωραρια και τιμες;;;
και αν ειναι δυνατον ενα τοπ 3 για το ποια μαγαζια πρεπει να επισκευτω θα μου ηταν πολυ χρησιμο :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
to riviera δυστηχως εκλεισε....πηγα το 2008....μεγαλος χωρος με bar κ μουσικη...μπορει να ειχε κ 50-60 γυναικες...επαθα σοκ...δεν ηξερα πια να διαλεξω...παρτουζα με δυο πιπινακια απο κολομβια...100 ευρο η μια...απο πανω hotel ανεβαινεις κολητα
δευτερη φορα ηταν κ Δευτερα βραδυ ειχε λιγοτερες ....milf απο κολομβια σε pornstar style χωρις σιλικονη...μετα το δωματιο ηρθε κ με βρηκε στο ξενοδοχειο μου απο μονη της....πολλα γουστα κ πολλη coca cola....η καλυτερη βιζιτα της ζωης μου κ εχω παρει καμποσες...
 

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.898
Κριτικές
14
Like
75
Πόντοι
26
μετα απο 4μερη επισκεψη στην βαρκελωνη αυτα που παιζουνε ειναι μετα τις 12 μση το βραδυ σε ολη σχεδον την  la rabla απο πανω μεχρι κατω πιατσα με μαυρες να κρεμονται απο πανω σου για να τις φορτωσεις αλλα πετυχα και ρουμανες και αυτες να κανουνε πιατσα.τιμες 20 ευρω τσιμπουκι χυμα στα γυρω στενα,40-50 ευρω το γαμησι παλι στον δρομο,αν εχεις χωρο δικο σου τις φορτωνεις και δεν παιζει στραβα αλλιως πληρωνεις δωματιο για αυτους που θελουνε κρεββατι.επισκεφτηκα το felina τιμες ακριβες απο 80 το μισαωρο μεχρι 300 αναλογα την γκομενα που θα επιλεξεις βεβαια.το μερος πεντακαθαρο σε βαζουνε σε δωματιο και ερχονται μια-μια στο δωματιο σου συστηνονται φιλι στο μαγουλο για καλοσωρισμα αν σου αρεσει εχει καλως αλλιως ερχεται η επομενη,στο ακριβως διπλα κτιριο ειναι οι 2 σουιτες του μαγαζιου με υπερδιπλο κρεββατι και τεραστια μπανιερα οπου το τιμησα με προγραμμα 90 λεπτων με την ΜΕL κατοπιν παζαριου 2 εκτονωσεις μεσα στον χρονο αυτο και μασαζ στα 140 ευρω.ουτε κλεψιμο χρονου ουτε ξεπετα φουλ επαγγελματισμος με σκοπο να περασει ο πελατης οσο καλυτερα και ευχαριστα γινεται.στην παραλια της μπαρτσελινετα η χαρα του μουνιου και του ματιου..σε καποια σημεια προς τον γυαλινο πυργο πετυχαινεις γυμνιστες αντρες-γυναικες.ΓΕΝΙΚΩΣ οι ισπανιδες κατεμε οι πιο πανεμορφες μακραν πιο απελευθερωμενες ειναι αρκετα της φρι φασης,φλερταρουνε και παιζουνε φουλ και μπορεις να μιλησεις και να τις καβλαντισεις πολυ ευκολα.
 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.067
Like
238
Πόντοι
36
ΓΕΝΙΚΩΣ οι ισπανιδες κατεμε οι πιο πανεμορφες μακραν πιο απελευθερωμενες ειναι αρκετα της φρι φασης,φλερταρουνε και παιζουνε φουλ και μπορεις να μιλησεις και να τις καβλαντισεις πολυ ευκολα.
Τύπε η τελευταία σου φράση είναι ενδιαφέρουσα. Με Ισπανό όμως νεαρό εμφανίσιμο που συνάντησα στην Αθήνα μου είπε τα χειρότερα για τις Ισπανίδες. Είναι κάτι ανάλογο με τις δικές μας. Είσαι εμφανίσιμος εσύ ; Έκανες κατάσταση με κάποια και το λες αυτό τόσο άνετα ;
 

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.898
Κριτικές
14
Like
75
Πόντοι
26
Τύπε η τελευταία σου φράση είναι ενδιαφέρουσα. Με Ισπανό όμως νεαρό εμφανίσιμο που συνάντησα στην Αθήνα μου είπε τα χειρότερα για τις Ισπανίδες. Είναι κάτι ανάλογο με τις δικές μας. Είσαι εμφανίσιμος εσύ ; Έκανες κατάσταση με κάποια και το λες αυτό τόσο άνετα ;
ναι τυπε εκανα κουμαντο στην παραλια της μπαρτσελονετα και περασα τουμπανο.αμα δεν σου τρεχουνε τα σαλια και παιξεις μπαλιτσα στο ομορφο θα φας και πολυ καλα μαλιστα!
 

YIANISRUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2016
Μηνύματα
1.194
Κριτικές
7
Like
2.095
Πόντοι
496
ΒREUHKA BCN για δουλεια ψαχνω στο slumi.com και βρισω κοριτσακι απο ΒΕΝΕΖΟΘΕΛΑ σε δικο της σπιτι , ηταν δεν ηταν 18, περασα τελεια το μικρο τρελαθηκε οταν τησ εδειξα την πρεπουσα προσοχη. Με 70 € χωρίς ξενοδοχειο δυο γυροι πανεμορφα , στην βαρκελωνη βρίσκεις τα παντα απο sex.
 

YIANISRUS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2016
Μηνύματα
1.194
Κριτικές
7
Like
2.095
Πόντοι
496
ΒREUHKA BCN για δουλεια ψαχνω στο slumi.com και βρισω κοριτσακι απο ΒΕΝΕΖΟΘΕΛΑ σε δικο της σπιτι , ηταν δεν ηταν 18, περασα τελεια το μικρο τρελαθηκε οταν τησ εδειξα την πρεπουσα προσοχη. Με 70 € χωρίς ξενοδοχειο δυο γυροι πανεμορφα , στην βαρκελωνη βρίσκεις τα παντα απο sex.
TO MONO φθηνο εκει ειναι οι πουτανες.
 

Klarion

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
41
Like
6
Πόντοι
0
συναγνωνιστες αναχωρω σε 20 μερες και θελω πληροφοριες που μπορω να βρω ασφαλές και οικονομικο χώρο καταθεσης....δεν ενδιαφερομαι για μαυρες ή ασιατισες αλλα κυριως λατινες..... η ποια υποδειξη θα μου ειναι χρήσιμη σε σπιτι ή στενο δρομακι.


Υ.Γ. η περιοχη στην Ramblas ειναι οντως κακοφημη και επικινδυνη που κανουν πεζοδρομειο οι μαυρουλες ρωταω γιατι το ξενοδοχειο μου ειναι καπου σε ενα στενο εκει γυρω
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μετα απο 4μερη επισκεψη στην βαρκελωνη αυτα που παιζουνε ειναι μετα τις 12 μση το βραδυ σε ολη σχεδον την  la rabla απο πανω μεχρι κατω πιατσα με μαυρες να κρεμονται απο πανω σου για να τις φορτωσεις αλλα πετυχα και ρουμανες και αυτες να κανουνε πιατσα.τιμες 20 ευρω τσιμπουκι χυμα στα γυρω στενα,40-50 ευρω το γαμησι παλι στον δρομο,αν εχεις χωρο δικο σου τις φορτωνεις και δεν παιζει στραβα αλλιως πληρωνεις δωματιο για αυτους που θελουνε κρεββατι.επισκεφτηκα το felina τιμες ακριβες απο 80 το μισαωρο μεχρι 300 αναλογα την γκομενα που θα επιλεξεις βεβαια.το μερος πεντακαθαρο σε βαζουνε σε δωματιο και ερχονται μια-μια στο δωματιο σου συστηνονται φιλι στο μαγουλο για καλοσωρισμα αν σου αρεσει εχει καλως αλλιως ερχεται η επομενη,στο ακριβως διπλα κτιριο ειναι οι 2 σουιτες του μαγαζιου με υπερδιπλο κρεββατι και τεραστια μπανιερα οπου το τιμησα με προγραμμα 90 λεπτων με την ΜΕL κατοπιν παζαριου 2 εκτονωσεις μεσα στον χρονο αυτο και μασαζ στα 140 ευρω.ουτε κλεψιμο χρονου ουτε ξεπετα φουλ επαγγελματισμος με σκοπο να περασει ο πελατης οσο καλυτερα και ευχαριστα γινεται.στην παραλια της μπαρτσελινετα η χαρα του μουνιου και του ματιου..σε καποια σημεια προς τον γυαλινο πυργο πετυχαινεις γυμνιστες αντρες-γυναικες.ΓΕΝΙΚΩΣ οι ισπανιδες κατεμε οι πιο πανεμορφες μακραν πιο απελευθερωμενες ειναι αρκετα της φρι φασης,φλερταρουνε και παιζουνε φουλ και μπορεις να μιλησεις και να τις καβλαντισεις πολυ ευκολα.
βρηκες ισπανιδες στην βαρκελωνη???

εμενα το ματι μου στην μπαρτσελονετα ολο σε βορειοευρωπαιες επεφτε που κανανε τοπλες,

και στην "ενδοχωρα" καταλανες,

ισπανιδα μπορει να συναντησαμε καποιες αλλα να τις περασαμε για καταλανες δεν ξερω
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.608
Κριτικές
36
Like
35.073
Πόντοι
18.565
Αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο εδω, εστω και αν δεν μιλας ισπανικα θα βρεις καποιες ακρες


Επισης αν σου αρεσουν τα κινεζακια στην περιοχη arc de triomf  ειναι η κινεζικη συνοικια με αρκετα κινεζικα μασσατζιδικα.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.608
Κριτικές
36
Like
35.073
Πόντοι
18.565
Οπου βλεπεις τον ορο Γκριεγο (ελληνικο) σημαινει κουλουρι.
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
31.608
Κριτικές
36
Like
35.073
Πόντοι
18.565
Αν μπορεις να βγαλεις ακρη απο εδω, εστω και αν δεν μιλας ισπανικα θα βρεις καποιες ακρες


Επισης αν σου αρεσουν τα κινεζακια στην περιοχη arc de triomf  ειναι η κινεζικη συνοικια με αρκετα κινεζικα μασσατζιδικα.
Αν αποφασισεις για αματουρι απο αγγελια, να ζητησεις να σου στειλει πρωτα σελφι πριν κλεισεις ραντεβου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom