Νέα

Τί είναι για εσάς το μπου;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σημαίνει για εσάς αυτό το σαιτ?

  • Απλά ένα μέρος να ενημερώνομαι για παντός τύπου σεξουαλικές υπηρεσίες

    Ψήφοι: 23 32,4%
  • Ένα σαιτ να μπαίνω μια στο τόσο και να σπάω πλάκα

    Ψήφοι: 13 18,3%
  • Ψυχοθεραπεία / έρχομαι και ξεσπάω εδώ τα ψυχολογικά μου / το άγχος μου

    Ψήφοι: 18 25,4%
  • Το μπου είναι οι φίλοι που δεν έχω στην πραγματική ζωή

    Ψήφοι: 11 15,5%
  • Τίποτα.....σας έχω γραμμένους όλους στα αρχίδια μου...ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    Ψήφοι: 11 15,5%
  • Άλλο (αναλύστε)

    Ψήφοι: 7 9,9%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
3.034
Κριτικές
4
Like
7.121
Πόντοι
1.336
To μπου είναι η πραγμάτωση της φουκωϊκης έννοιας της "ετεροτοπίας" (=τόπος του έτερου , του διαφορετικού , του μη κανονικού ). Η ετεροτοπία στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ουτοπία(=μη τοπος) που έχει γίνει πράξη. Ένας τόπος ιερός και συνάμα απαγορευμένος που υποδέχεται άτομα που βρίσκονται εκτός της κοινωνίας ή που αποκλίνουν απο αυτή. Ένας τόπος α-χρονικός όπου επικρατεί το εφήμερο και η αβεβαιότητα. Ένας τόπος που υπόκειται σε συγκεκριμένες τελετουργίες προσβασιμότητας και αποκλεισμού και αναπροσδιορίζει τα όρια και τις νορμες ή την ορθολογικότητα της ύπαρξης του "πραγματικού" κοσμου. Και πάνω απ' όλα ένας τόπος αιώνιος και αναλλοίωτος , ένας τόπος συσσώρευσης των ιδεών , ένας τόπος απόδρασης από το πεπρωμένο.
Πιστεύω, δεν είναι τυχαίο το οτι ο Φουκώ χρησιμοποιεί συχνά στα κείμενά του ως κατεξοχήν παραδείγματα ετεροτοπίας το νεκροταφείο και το πλοίο. Αν τα συνθέσεις , έχεις τον πυρήνα που απαρτίζει την ετεροτοπία του μπου : τα ναυάγια.
Αυτες τις μαλακιες εγραφε και ο Κωστοπουλος στο Νιτρο και τη φουνταρε τη χωρα:grin::grin:
 

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
3.034
Κριτικές
4
Like
7.121
Πόντοι
1.336
Το μπου ειναι μια μικρογραφια της Ελλαδας , της μοναδικης Αφρικανικης χωρας που κατοικειται απο λευκους
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
αν δεν ηταν το μπου θα τα χαμε κανει τα λεφτα χαρτοπολεμο σε ψυχολογους
Τύπε, μη βασίζεσαι και πολύ στους ψυχολόγους. Έχω πάρει μία συνδρομή σε ένα κέντρο ευεξίας και το πακέτο περιλαμβάνει και 8 συνεδρίες ψυχολόγου. Ούτε που έδωσα σημασία, αλλά ο ψυχολόγος είχε αρχίσει να μου γίνεται κολιτσίδα. Προσπαθεί να ψήσει τους πελάτες να κάνουν συνεδρίες προφανώς για να έχει δουλειά, γιατί αλλιώς θα τον απολύσουν. Με βρίσκει μια μέρα στο χωλ και με τράβαγε προς το γραφείο του να με ψυχολογήσει και λέω δε γαμιέται ας πάω. Δεν είχα και τίποτα να κάνω. Αλλά δεν ήξερα τι να του πω και του άρχισα για σπονσορέτες και μεντορέτες. Και καθώς η ώρα δεν πέρναγε ανακάτεψα και τον kman και τώρα με έχει ζαλίσει για να μάθει περισσότερα. Ποιος είναι ο kman και ποιο είναι το αντικείμενο της μελέτης του κι αν έχει γράψει κανένα βιβλίο κλπ.

Του είπα ότι είναι ένας γερμανός επιστήμονας που κάνει πειραματικές μελέτες για εναλλακτικές μορφές ερωτισμού στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης, γιατί τον πολεμάνε στη Δύση. Μου λέει «με τις έρευνες που κάνει φαντάζομαι θα έχει και μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες». Ε ναι του λέω, πηδάει κάθε μέρα σλάβες, για να έχει όσο μεγαλύτερο στατιστικό δείγμα.

Έχει τρελαθεί ο ανθρωπάκος, είναι κάπου 50 χρονών και οι αντιδράσεις του δείχνουν ότι βασανίζεται από ερωτικές ματαιώσεις. Αντί να με παρακολουθεί αυτός, τον παρακολουθάω εγώ να μην κάνει καμμιά τρέλα, γιατί τον βλέπω πολύ σαλταρισμένο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom