Νέα

Sauna Goldentime

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Επίσκεψη στο Golden Time

'Εχοντας συσσωρευμένη πίεση στο σωλίνα από την περασμένη εβδομάδα είπα να τιμήσω το εν λόγω μαγαζί. Το Golden Time βρίσκεται στο Brüggen στη δυτική εσχατιά της Γερμανίας, 40 χλμ από το Ντύσσελντορφ, στην άκρη ενός μικρού δάσους. Αν το διασχίζεις, βρίσκεσαι ήδη στην Ολλαντία.

Πρόσβαση χωρίς αυτοκίνητο (χρονοβόρη):
Από το κεντρικό σταθμό του Ντύσσελντορφ με το τρένο ERB μέχρι το σταθμό Breyell σε 57 λεπτά. Από εδώ καλύτερο να πάρετε ένα ταξί για τα τελευταία 5 χλμ. 'Ολοι οι ταξιτζήδες ξέρουν το Golden Time.
Φέυγει όμως και το λεωφορείο 064 από το Breyell μέχρι τη στάθμευση Brüggen-Am Hollenberg που πρέπει να κατεβαίνετε. Αν βηματίζετε 500 μέτρα από εδώ σε διεύθυνση Brüggen θα ερχόσαστε κατευθείαν πάνω από το Golden Time. Αναλυτικά δρομολόγια για τα τρένα και λεωφορεία στη Γερμανία υπάρχουν εδώ:
Είσοδος: 60 €
Συμπεριλαμβανομένου ντουλάπι, μπουρνούζι, σαγιονάρες, πετσέτες, γεύματα, αναψυκτικά, μπίρες.
Πρόγευμα μπουφές στις 11-5
Δείπνο Ψησταριά στις 5.30-10
Πίτσα στις 11

Κοπέλες: 40-80
Τιμές ½ ώρα/1ώρα/1½ ώρες/2ώρες: 50€/+25€/+25€/+25€
CIΜ +25€
Πρωκτικό +50€

Εδώ μιλάμε για το Fkk/Sauna-Club με το πιο μεγάλο ρόστερ στη Ρηνανία. Στο Club συχνάζουν πολλοί πελάτες από τη γειτονική Ολλαντία και από το Βέλγιο. Μία συμβουλή: Μη πάτε εκεί στα βραδιά, δηλαδή μετά από τις περίπου 6. Μαζεύεται πολύς κόσμος και τα κορίτσια είναι απασχολημένες και εξαφανισμένες και έχει αναμονές για τα δωμάτια. Να πάτε νωρίς το απόγευμα, τότε μπορείτε να ψυχαγωγείστε άνετα σ'αυτόν τον παράδεισο, αφού αυτή είναι η σωστή λέξη γι'αυτό το μαγαζί, ιδίως στις καλοκαιρινές μέρες, όταν απολαμβάνετε το ειδύλλιο του τεράστιου κήπου σε μια ξαπλώστρα, ακούγοντας να κροάζουν οι βάτραχοι στη λιμνούλα και κοιτάζοντας τις κοπέλες να τριγυρίζουν ώστε να βρούν ένα φιλήδονο θύμα ...

Πήγα προχθές. Χιονοπτώσεις, 0° C – άνοιξη στη Γερμανία. Τζίφος ο κήπος. Είμασταν όλοι στο σπίτι. Προκείται για ένα μεγάλο μπάγκαλοου με εσωτερική αυλή ως θερμοκήπιο με σάουνα και τσακούζι. Η αυλή είναι περιστοιχισμένη από διαδρόμους που οδηγούν σε ένα τσοντοσινεμά και στο σαλόνι με το μπαρ. Με το πού μπαίνεις αντιλαμβάνεις ήδη τη ζωντανή ατμόσφαιρα εδώ μέσα.

'Επι της ουσίας: Πήγα πρώτα με τη Heidi. Μιλάμε για ένα ξανθό Top-Model από τη Πράγα με ύψος 1,90 μ στα τακούνια της. Βρήκα κάποιες φωτογραφίες:

'Οταν σε κοιτάσει με το διαπεραστικό βλέμμα της νιώθεις τρακ, αυτή η θεά φαίνεται απρόσιτα. Δεν βαριέσαι όμως, η κοπέλα είναι πολύ ευγενής και μάλιστα λίγο ντροπαλή. Κατάφερε να ανασύρει από μέσα μου τον άγριο εαυτό μου. Φανταστείτε αυτήν σε ρόλο καουμπόισας, αρχικά σε κανονική και στη συνέχεια σε reverse εκδοχή. Συνέχεια με δυνατό σφυροκόπημα, δεν άντεχα πια και έχύσα. 50 €

Μία ώρα μετά ο δεύτερος γύρος, άλλαξα φάση. Εννοώ ότι άλλαξα την ξανθιά Heidi με την κατάμαυρη Lorea, η οποία κατάγεται από την Γκάνα, μεγάλωσε όμως στη Γερμανία. Είχε την εμφάνιση και την άυρα μίας ψηλής λεπτής άγριας γκαζέλας με καταπληκτικό μουτράκι. Με το που την είδα, μου τρέξανε τα σάλια. Φιλιόμασταν. 'Αρχισα να της γλείψω το νινάκι της και ευχαριστήθηκα το άνετο άρωμα. Μετά στοματικό ρουφηχτό με πολύ σάλιο. Αρχίσαμε το ιεραποστολικό, αλλάξαμε στάσεις και κάναμε ένα διαλεμματάκι. Όταν μπήκα ξανά μέσα στο μουνάκι της έπαθα πλάκα από το πόσο στενό ήταν. Τη ζήτησα να μου επιτρέψει να χύσω στο πανέμορφο μάυρο πρόσωπο της και αφού μού είπε ναι σκαρφάλωσα από πάνω της και μού τράβηξε μία μαλακία μέχρι τη στιγμή της εκσπερματώσης και είδα τον άσπρο μου χυμό να τρέξει αργά από τα μάγουλα της κοπέλας. 100 €

Μετά σκέφτηκα να εγκαταλείψω το Club αφού ξόδεψα αρκετά χρήματα αυτον τον μήνα. Δεν έφυγα όμως, άντι αυτού πήρα το δείπνο μόυ και έκανα ενα μεγάλο διάλειμμα. Στις 9 μού την έπεσε μία αυθάδης μαυρισμένη ξανθιά με ωραίο μούτρο με όνομα Sonja από την Πολωνία. Μου μίλησε περί ανέμων και υδάτων, ωστόσο ανέκαμψε ξανά το ρόπαλο μου και είπα να κάνω το τρίτο γύρο μου.

Στο δωμάτιο ξάπλώσα στο κρεβάτι και η Sonja άρχίσε τα χάδια και τα νάζια. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η γυναίκα ξέρει καλά τη δουλεία της, είναι μία Milf με μεγάλη εμπειρία και ήταν ακριβώς αυτό που χρειάστηκα αυτή τη στιγμή. Αυτό το θήλυ ενδεικνύεται μόνο για τους λάτρεις του σκληρού, πορνοσταρικού γαμησιού. Στο τέλος δεν τη δαχτυλοσκόπισα εγώ αλλά αυτή εμένα και έχυσα το ζεστό μου σπέρμα στις βυζάρες της. 75 €.

Αυτά. Διαμονή επίσκεψης 8 ώρες, κόστος 285 €. Πάλι πίσω στο ραδιοφώνικο σταθμό.
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Βρήκα 4 ξανθιές θεές

Το ξέρω, δεν θα το υποψίαζε κανείς. 'Οτι κάπου στην επαρχία της Ρηνανίας, 40 χλμ δυτικά από το Ντύσσελντορφ, λίγα βήματα από την Ολλαντία, βρίσκεται ενα από τα σημαντικότερα FKK/Sauna-Club της Γερμανίας και σίγουρα το σημαντικότερο Hot-Spot της Ρηνανίας. Κι όμως. Στο πεδίο των  FKK/Sauna-Club ο καλύτερος τόπος που μπορεί να πάει κανείς στη Ρηνανία είναι το Golden Time για τον απλό λόγο ότι παρουσίαζει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Το παράδοξο είναι ότι γενικά στα γερμανικά Club πολλές κοπέλες λείπουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υπάρχει πιθανότητα να γυρίζει κανέις απογοητευμένος αν θέλει να συνδυάζει την απόλαυση μίας τέλειας καλοκαιρινής ημέρας με την παρουσία πολλών γοητευτικών γυναικών.

Αυτό όμως δεν ισχύει για το Golden Time. Εκεί μπορείτε να συναντήσετε πάντα 40-60 καλλονές,  οι οποιές σε αντίθεση με άλλα Club δεν είναι κυρίως Ρουμάνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσουν τουλάχιστον μερικά από τα κορίτσια. Το μαγαζί διαθέτει έναν τεράστιο υπέροχο κήπο σε ένα φυσικό περιβάλλον και προσφέρει καλό φρέσκο φαγιτό (Live-Cooking) από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Προσοχή όμως: σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά για το Golden Time ισχύει (το έχω πεί και νωρίτερα): Μην πάτε εκεί στα βράδια, ας πούμε μετα από τις έπτά, δεν αξίζει πιά τον κόπο και το μαγαζί έχει πάρα πολύ κόσμο.

Πήγα εκεί προχθές στις 2 μμ και μπέρδεψα με 4 ξανθιές καλλονές. Να τις συστήσω:

Violetta
Μία ψηλή Πολωνέζα με δυνατό σώμα και τεράστια βυζιά, αλλά και χάρη της κίνησης, περίπου 26 χρονών, μιλάει πολύ καλά γερμανικά. Ανοιχτόμυαλη, τριφερή, ανθεκτική. Για μένα μία από τις καλύτερες εμπειρίες των τελευταίων μηνών. 50 €.

Cora & Anna
Τις αντιλήφτηκα όταν πήγαν μαζί για φαγιτό. Και οι δύο είναι Γερμανίδες, περίπου 24 και 22 χρονών. Η Cora είναι μία όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας, ζωντανή, αφθόρμιτη, χαριτωμένη, η Άννα ακόμα πιο όμορφη, μία ψηλή λεπτή θεά, αλλά λιγο ψυχρή. Πια να διαλέξω; Πρέπει να πώ ότι και οι δύο ήταν τόσο όμορφες ότι σχεδον δεν βρήκα το κουράγιο να μιλήσω ούτε στη μία ούτε συην άλλη. Λιγο μετά βρήκα την Cora στο μπαρ που καθόταν μόνη της και την ρώτησα να πάμε και οι τρεις μαζί στο δωμάτιο. Αφού η Άννα ήταν με άλλο πελάτη αυτήν τη στιγμή μου είπε: Θα δούμε. Βγήκα στον κήπο, επέλεξα μία ξαπλώστρα και με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα από τα χάιδέματα της Coras και της Annas πού είχαν πάρει θέση δίπλα μου και που είχαν αποφασίσει να με πάρουν στο δώματιο. Ευχαρίστως.
Θα ήθελα πολύ να σας μιλήσω για μία τέλεια παρτούζα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην ούσια μόνο η Cora έκανε την πραγματική δουλειά, ενώ η Anna κυρίως μας παρακίνησε με βρώμικα λόγια παρουσιάζοντας το καταπληκτικο σώμα της. Δεν πειράζει όμως, επειδή η λαγνεία περνάει από το μυάλο άξισε το πραγμα. 50 € & 50 €.

Karina
Την ξέρω από παλιά. Προκείται για μιά λεπτοκαμωμένη Πολωνέζα 29 χρονών με σφιχτούς γλουτούς και επίσης σφιχτά άριστα, αν και μικρά, βυζιά, που μεγάλωσε στη Γερμανία. Αυτή η κοπέλα δεν ταιριάζει καθόλου σ'αυτόν τον τόπο, είναι σοβαρή, πειθαρχημένη, καθόλου σκανδαλιάρα. Μου είπε ότι την επόμενη χρονιά θέλει ν'ανοίξει το δικό της μαγαζί (μανικιούρ και πεντικιούρ). Προς το παρόν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Golden Time.
Διασκεδαστική η κουβέντα μας, αφού είχα περάσει όλη την ημέρα χώρις να της μιλήσω. Αυτή:
“Να σου πω, τι κάνεις όλη την ημέρα; Δεν ασχολήθηκες καθόλου μαζι μου. Ας πάμε για καμιά ωρίτσα!”
“Εντάξει, ας παμε αμέσως!”
“Αμέσως; Δεν μπορώ, τώρα έχω ραντεβού με άλλον. Να, έρχεται ήδη.”
“Κρίμα. Τότε καμιά άλλη φόρα.”
“'Οχι, όχι, όχι! Θα με περιμένεις εδώ μέχρι να επιστρέψω. Μην ψάχνεις για άλλη κοπέλα. Δεν σηκώνω κουβέντα. Θα με περιμένεις. Φρόνιμα!”

Την περίμενα :cheesy:. 25 λεπτά μετά γύρισε πίσω και χαμογέλασε όταν με έιδε ακριβώς στο ίδιο σημείο. 'Αξισε τον κόπο να την περιμένο. Περάσαμε μία τρυφερή ωρα μαζί. 80 €

Καλύτερα δεν γίνεται. Καλοκαίρι, απόλαυση στον κήπο, καφές και μπύρες, σάουνα και τζακούζι και πορνοσινεμά, παντα κοιτάζοντας τις περίπου 50 κοπέλες που μας τριγύρισαν. Συναντήθηκα τέσσερης Ξανθιές, η μία πιο όμορφη από την άλλη, αλλά με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές προσωπικότητες. Δεν ξέρω πια να επιλέξω την επόμενη φορά. Αλλά μέχρι εκεί θα έχει αλλάξει το ρόστερ εντελώς και θα βρώ άλλες κοπέλες.

Διάρκεια επίσκεψης: 10 ώρες
Κόστος: 60 € είσοδος και 230 € για 4 κοπέλες
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Μια, Δύο, Τρεις

Σήμερα (αν κοιτάζω την ώρα καλύτερα να πω χθες) είναι μια ειδική ημερομηνία για το Golden Time. Ακριβώς 10 χρόνια πριν, στις 26/05/2004, το μαγαζί άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του. Εν τω μεταξύ αυτό το ίδρυμα έγινε ένα από τα πιο ζητούμενα Saunaclub της επικρατείας. Το σλόγκαν του Golden Time λέγεται Maximum Nice Girls και δεν είναι καθόλου κενές υποσχέσεις.

Πριν συνεχίζω για ακόμη μια φορά μια προειδοποίηση:
Μην πάτε εκεί το βράδυ, δεν αξίζει τον κόπο! Το μαγαζί θα είναι γεμάτος πελάτες, ενώ οι κοπέλες σιγά σιγά σχολάνε μετά από τις 7 το βράδυ. Η ιδανική χρονική στιγμή για την έναρξη μιας απολαυστικής ημέρας είναι στις 12-14 το μεσημέρι.


Λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα είχαμε αίθριο καλοκαιρινό καιρό σε όλη τη Γερμανία και είπα να περνώ μια διασκεδαστική ημέρα στο Golden Time.

12:00 h
'Αφιξη. Μπαίνοντας στο Lounge αντιλαμβάνομαι περίπου 30 κοπέλες που ήδη περιμένουν, χαλαρά καθισμένες στα σκαμνιά τους, για πελατεία (σε ανάμνηση: στα Saunaclub οι γυναίκες, αν και δουλεύουν τακτικά στο Club, επίσης είναι μόνο επισκέπτριες του Club και επίσης πληρώνουν είσοδο, ενώ τα χρήματα που βγάλουν από τις υπηρεσίες τους είναι τα δικά τους). Εγώ προς το παρόν δεν δίνω σημασία καθώς χρειάζομαι ένα ... πρωινό. Βγαίνω στον κήπο όπου ήδη κάθονται άλλες πελάτες και κοπέλες που απολαμβάνουν το πλούσιο brunch στη λιακάδα της λαμπερής ημέρας.

13:00 h
Εν τω μεταξύ το μαγαζί γέμισε με ακόμα περισσότερες γυναίκες και όπως είπαμε – Maximum Nice Girls! Τωρινή αναλογία γυναίκες:άντρες 50:30. Πίνοντας έναν καφέ στο μπαρ ρίχνω μια ματιά στις κοπέλες και αντιλαμβάνομαι ότι μια ψηλή ξανθή καλλονή με κοιτάει περίεργα. Προφανώς με έβαλε στο στόχαστρο και μόλις την αντικρίζω χαμογελάει και έρχεται να μου κάνει παρέα. Συστήνεται ως Olivia, είναι μια Γερμανίδα από την Κολωνία, περίπου 25 χρονών. Μετά από μια ευγενική κουβεντούλα νιώθω ένα καλό συναίσθημα (και στην καρδιά μου και στ'αρχίδια μου αφού το χέρι της τα έχει πλησίασει διακριτικά κάτω από το μπουρνούζι μου) και συμφωνούμε να κάνουμε μια εκδρομή στο δωμάτιο.

14:00 h
Είμαι ξαπλωμένος πάνω σε μια ξaπλώστρα στον κήπο και αποδίδω φόρο τιμής εις μνήμην της Olivias. Το σεξ δεν ήταν τίποτα σπουδαίο αλλά μου άρεσε πολύ ο τρυφερός και ο σιγανός τρόπος της, επίσης το γυναικείο άρωμά της. Η Olivia ήδη μου έφτιαξε την μέρα, ήταν μια καλή έναρξη στο προγραμμά μου και βεβαίως αποχαιρετήσαμε με φιλιά.
Τώρα χαλαρώνω στον κήπο,
γλύκά φυσά ο μπάτης,
η θάλασσα λικνίζεται,
στα γαλανά νερά της
ο ήλιος καθρεφτίζεται.

Okay, υπερβάλλω. Δεν υπάρχει καμία θάλασσα στο Golden Time, αλλά μια χαριτωμένη λιμνούλα όπου οι βάτραχες κοάζουν με ζήλο και έτσι με αποκοιμίζουν.

Μάλλον πέρασε μισή ώρα και ξαφνικά νιώθω ότι δεν είμαι μόνος πια. Δύο κοπέλες με πλησίασαν και κάθονται προσεκτικά πάνω στην ξαπλώστρα μου.
Τι κάνετε εδώ! φωνάζω.
Μου λένε ότι βαρέθηκαν να κάτσουν μέσα στο σπίτι αφού δεν έχει ακόμη αρκετή πελατεία και είπαν να κάνουν μια βόλτα στον κήπο. 'Οταν με είδαν  κοιμισμένος πάνω στην ξαπλώστρα, αποφάσισαν να μου την πέφτουν. Αν μπορούζα να φανταστώ μια παρτούζα με αυτές τις δύο;

Μάλιστα. Τις κοιτάζω. Και οι δύο είναι Γερμανίδες. Μαθαίνω ότι η μια με τα κόκκινα μαλλιά λέγεται Ariella και η άλλη με τα κατάμαυρα μαλλιά ονομάζεται Sophia. Διαπιστώνω ότι, αν και οι δύο είναι λεπτές, σφιχτές και νόστιμες, μάλλον δεν ανταποκρίνονται στο γούστο μου. Αλλά όταν τις κοιτάζω στα γαλανά τους ματιά προαισθάνομαι ότι αυτές οι κοπέλες διψάνε για δραστηριότητες.

Εντάξει! λέω, κάθε μία ένα πενητάρικο. Οι δύο χειροκροτούν – προφανώς είμαστε σύμφωνοι. Η Sophia πάει να φέρνει το κλειδί για μια από τις ξυλινές καλύβες  που βρίσκονται  στον κήπο και που βασικά στεγάζουν τίποτε άλλο από ένα κρεβάτι και Air Condition. Μέτα από μερικά λεπτά μπαίνουμε στην καλύβα. Μόλις βγάζω το μπουρνούζι μου η Sophia με στριμώχνει απότομα στον τοίχο και αρχίζει να με φιλήσει, ενώ η Ariella γονατίζει να μου κάνει πίπα. Είμαι λίγο τρομαγμένος αλλά νιώθω ότι στον καλύτερο φίλο μου του αρέσει αυτή η μεταχείρηση. Η κοπέλες τώρα μου δίνουν εντολή να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Η μια από δεξιά, η άλλη από αριστερά, σκύβουν πάνω από τον πούτσο μου και τον γλείφουν ταυτόχρονα. Τούτο το θέαμα είναι τόσο καταπληκτικό που τις ρωτώ αν μπορώ να βγάλω μια φωτογραφία με το κινητό μου που βρίσκεται στην τσέπη του μπουρνουζιού μου, αλλα οι κοπέλες δεν το επιτρέπουν. Σκάσε! φονάζει η Sophia, πρέπει να σου βουλώνω το στόμα! Και σκαρφαλώνει πάνω από το κεφάλι μου και κάθεται με το μουνί της στο στόμα μου. Αν και είμαι αρκετά απασχολημένος με το να γλειψώ τον κόλπο της Sophias νιώθω ότι η Ariella εν τω μεταξύ βάζει μια καπότα στον πούτσο μου και αρχίζει να τον καβαλικεύει. Κορίτσια, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα χύνω σε λίγες στιγμές. Ευτυχώς σταματάνε και τώρα μπορώ να γαμήσω την Sophia σε Doggy-Style. H Ariella με πλησιάζει από δεξιά και μου ψιθυρίζει στο αυτί δώσε μας το χύμό σου τώρα! Αλλά μιας και είμαι σε καλή φάση τώρα συνεχίζω το σφυροκόπημα για τουλάχιστον 5 λεπτά. Σταματώ όταν βλέπω ότι η Ariella ξαπλώνεται δίπλα σε μας, ανοίγοντας τα πόδια της ώστε να μου παρουσιάσει το φρεσκοξυρισμένο νινάκι της. Με το που το είδα μου έτρεξαν τα σάλια. Αφήνω την Sophia και αρχίζω να γλείψω την Ariella. Η Sophia ξαφνικά βρίσκεται πίσω από το κορμί μου, βγάζοντας την καπότα αρπάζει το πέος μου και μου τραβάει μαλακία σημαδεύοντας τον κόλπο της Ariellas. Ακολουθεί μια δυνατή εκσπερμάτωση και χύνω το ζεστό μου σπέρμα στα μπουτιά και στην κοιλιά της Ariellas. Οι κοπέλες ψευτογελάνε.

15.30 h
Αφού πήγαμε στο  ντουλάπι μου πλήρωσα τα κορίτσια και τις είπα ευχαριστώ για το καταπληκτικό service τους. έκανα ντους και μπήκα για λίγο στο Lounge και τώρα βρίσκομαι πάλι στον κήπο πάνω σε μια ξαπλώστρα, πινώ μια μπύρα, και κοιτάζοντας τον γαλανό ουρανό θυμάμαι την περιπέτεια με τις κόπέλες και αναρωτιέμαι:
Αν αυτό δεν είναι παράδεισος, τι άλλο είναι;

18.00 h
Εντάξει, χαλάρωσα αρκετά, έπινα τρεις μπύρες και μόλις πήρα το δείπνο μου το οποίο στο Golden Time είναι διαθέσιμο από τις 17.30 h – 23 h. Τώρα μπαίνω στο Lounge που είναι γεμάτο κούκλες αλλά και γεμάτο πελάτες. Η αναλογία γυναίκες:άντρες περίπου 60:60. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι να πάω σπίτι μου, αλλά όταν βλέπω τις κοπέλες γύρο μου καταστρώνεται ένα άλλο σχέδιο στο διεστραμμένο μυαλό μου. Αναγνωρίζω μεταξύ άλλων τρείς κοπέλες τις οποίες έκλεισα νωρίτερα σε άλλες επισκέψεις: την Alice (Ρουμανιδα), τη Maxi (Ρουμανίδα) και τη Giorgiana (από τη Μολδαβία). Και οι τρεις είναι πάρα πολύ όμορφες, περίπου 23 χρονών, ύψος 1,70-1,75μ. Η αλήθεια είναι ότι μετά από την πρώτη κλίση δεν έιχα πλέον ενδιαφέρον για καμία από τις τρείς γιατί δεν παίρνουν πρωτοβουλίες και είναι κάπως βαρετές. Ξέρω όμως ότι οι κόπελες στο δωμάτιο αλλάζουν τον τρόπο τους αν δεν είναι μόνες τους. Τι θα έγινε άραγε αν τις έκλεισα αυτήν τη φορά όλες τις τρείς μαζί, έστώ για μια μισή ώρα; Καθώς το σκέφτομαι βλέπω ότι η Maxi κουβεντιάζει με την Alice. Πολύ καλά, υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Από την άλλη ξέρω ότι επίσης υπάρχει συνεννόηση μεταξύ της Alice και της Giorgianas. Πρέπει να δράσω άμεσα επειδή κάθε στιγμή η μία ή η άλλη μπορεί να μην είναι διαθέσιμη πια. Πλησιάζω την Alice, την χαιρετώ, αυτή με αναγνωρίζει και χαμογελάει. 'Οταν την ρωτώ αν ήταν πρόθυμη να πάμε μαζί με τη Maxi και τη Giorgiana χαμογελάει ακόμα περισσότερο και αμέσως φωναζει να έρθουν οι συναδέλφους της. Κανένα πρόβλημα! λένε και οι τρείς και λίγο μετά οι τρεις καλλονές με συνοδεύουν στα ψηλά τακούνια τους σε μια καλύβα στον κήπο και νομίζω ότι αυτό το θέαμα  προκαλούσε περίεργα βλέμματα στο Club.

Επενδύω 150 ευρώ για μια μίση ώρα, δηλαδή 50 ευρώ για κάθε κοπέλα. Τι να κάνω με τρεις εξαιρετικές καλλονές σε μια μισή ώρα αφου έχυσα ήδη 2 φορές αυτήν την ημέρα; Τις λέω ότι χρειάζομαι τρυφερή μεταχείρηση. Τότε θα σου κάνουμε μασάζ! φώναζουν. Εντάξει! απαντώ, αλλά όχι για πολύ, και για τα επόμενα περίπου 7 λεπτά με χαιδεύουν 6 χέρια ταυτόχρονα. Τώρα τις λέω να ξαπλώσουν στο κρεβάτι, η μία πλάι στην άλλη. Η τρεις ακολουθούν την εντολή μου και με κοιτάζουν περίεργα. Για να είμαι ειλικρινής, αυτήν την στιγμή, όταν βρίσκω τις τρεις γυναίκες μπροστά μου, έτοιμες για το πήδημα, παθαίνω τρακ. Η κατάσταση απαιτεί μια ειδική προσέγγιση, ξέρω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος για κανένα πήδημα και επομένως κάνω κάτι απόλυτο διαφορετικό: σκύβω το κεφάλι μου πάνω απο το δεξιό πόδι της Maxis η οποία είναι ξαπλωμένη αριστερά από τις άλλες και τις γλειφώ αργά τα δάχτυλα του ποδιού της. Και η γλώσσα μου περιοδεύει τη γάμπα της, το μπουτί της μέχρι το νινάκι της και από εκεί πάλι γυρεύοντας στα δάχτυλα του άλλου ποδιού της. Και συνεχίζω το ίδιο πρόγραμμα στα πόδια της Giorgianas και μετά αφιερώνομαι στην Alice. Οι κοπέλες χαχανίζουν, προφανώς το απολαμβάνουν. Μετά από 10 λεπτά νιώθω αρκετά ξαναμμένος και έχω μια πάρα πολύ δυνατή στύση. Κοιτάζω την Alice και αυτή καταλαβαίνει αμέσως τι επιδιώκω και ανοίγει τα πόδια της. Γονατίζω μπροστά της, μου βάλει μια καπότα και εισχωρώ ιεραποστολικά. Μετα από τρια λεπτά σταματώ και αλλάζω συμπαίκτρια, δηλαδή αφοσιώνομαι στην Georgiana η οποία ήδη με περιμένει. Αλλαγή καπότας και άντε, εμπρός, πάλι στο ιεραποστολικό. Στο τέλος αλλάζω στη Maxi, πηδάμε επίσης στο ιεραποστολικό και τελικά χύνω στα σφιχτά βυζιά της. Αυτό.

21.00 h
'Εφαγα ακόμα μια φορά και θαυμάζω αυτήν τη στιγμή το ηλιοβασίλεμα. Ρίχνω για τελυταία φορά μια ματιά στο σαλόνι. Η αναλογία γυναίκες:άντρες τώρα είναι 30:60. Καιρός είναι να πάω σπίτι. Θα ξανάρχομαι όμως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Κόστος για διαμονή και 6 γυναίκες: 360 €
 

georgepal

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Με ταξί πόσο πάει περίπου από Dusseldorf? Ο χώρος - φαγητό καλα?
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Ταξί από το κέντρο του Ντίσσελντορφ στο Golden Time 106 (!) €.
Φαγιτό σχετικά καλό και όλη την ημέρα μέχρι τις 22μ.μ.
Μπίρες δωρεάν.
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Το Golden Time δημοσιεύει κάθε εβδομάδα ένα σχέδιο (Speiseplan) για τα φαγιτά

Πρόσβαση με το τρένο
Από το κεντρικό σταθμό του Ντύσσελντορφ με το τρένο ERB μέχρι το σταθμό Breyell σε 57 λεπτά. Από εδώ καλύτερο να πάρετε ένα ταξί για τα τελευταία 5 χλμ. 'Ολοι οι ταξιτζήδες ξέρουν το Golden Time.
Φέυγει όμως και το λεωφορείο 064 από το Breyell μέχρι τη στάθμευση Brüggen-Am Hollenberg που πρέπει να κατεβαίνετε. Αν βηματίζετε 500 μέτρα από εδώ σε διεύθυνση Brüggen θα ερχόσαστε κατευθείαν πάνω από το Golden Time. Αναλυτικά δρομολόγια για τα τρένα και λεωφορεία στη Γερμανία υπάρχουν εδώ:
εισιτήριο (απλό) 10 €
 

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
21
Προσοχή, δεν είναι αστείο:
το κλαμπ "Golden Time Brüggen" κάηκε απόψε.
Πηγή:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom