Νέα

Σας έτυχε να μην σας σηκωθεί σε μπουρδέλο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα baby-cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Callgirlcowboy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2024
Μηνύματα
4
Κριτικές
4
Like
198
Πόντοι
280
Σε όλους έχει συμβεί είτε να μη σηκωθεί είτε να πέσει στη πορεία. Ακόμα και με τη γκόμενα μας συμβαίνει ειδικά τις πρώτες φορές ή μετά από πολλά χρόνια. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι με κυριότερο το υποσυνείδυτο άγχος. Επίσης εμένα με δυσκολεύει πολύ το προφυλακτικό. Μπορώ να αποδώσω μόνο με συγκεκριμένους τύπους προφυλακτικών. Χωρίς προφυλακτικό είμαι η μέρα με τη νύχτα.
Ο γενικός κανόνας είναι ότι άμα σου σηκώνεται με τσόντα δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα αλλά ψυχολογικό.
 

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.756
Κριτικές
35
Like
5.047
Πόντοι
5.595
Επειδή πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω πάθει αυτή τη νίλα και την έπαθα προσφάτως σε studio της Θεσσαλονίκης θα ήθελα όποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την αναφέρει μήπως και βρώ τί φταίει? Ένας λόγος πιστεύω ότι δεν μου άρεσε πολύ η κοπέλα όταν την είδα στο σαλόνι και δεν έπρεπε να περάσω μέσα. Μετά και η κοπέλα πιστεύω δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις και έτσι έφυγα άπραγος.Για να μην αρχίσουν τα σχόλια περί ανικανότητας σημειώνω ότι πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Ένα άλλο θέμα είναι δικαιούμαστε να ζητάμε τα λεφτά μας ή μέρος αυτών που δώσαμε πίσω από την τσατσά ή όχι?
Απόλυτα λογικό και φυσιολογικό να συμβεί αυτό σε όσους επισκέπτονται τους "οίκους"! Χρήσιμες οδηγίες προς ναυτιλομένους: 1. Δε τραβάμε μαλακία πριν πάμε στο μπουρδέλο. Αφήνουμε τη πούτσα να ηρεμήσει και να ανακτήσει δυνάμεις. Το καλύτερο είναι να μην "παίξεις" τη πούτσα για 2-3 μέρες. 2. Προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος σου, αν είσαι τυχόν αγχώδης τύπος. 3. Δεν περνάμε στο δωμάτιο με γυναίκες που ακόμη και έξω στο σαλόνι, δεν μας "φτιάχνουν" το κλίμα για να μπούμε με΄σα. Έτσι, το ραντεβού είναι προδιαγεγραμμένο να αποτύχει. Προσπαθούμε να είμαστε απόλυτοι και αποφασιστικοί χωρίς να ενδίδουμε σε πιέσεις τσατσάδων, για να πάρει το "μαρούλι"!
 

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.756
Κριτικές
35
Like
5.047
Πόντοι
5.595
Όταν μπαίνεις στο δοματιο ενός μπουρδέλου με μια άγνωστη κοπέλα είσαι γυμνός στοματικά και ψυχικά.
Δεν υπάρχει τίποτα ποιο ηλικρηνες από δυο κορμιά που κάνουν κάτι προτογονο πέρα από κάθε σύμβαση της κοινωνίας
Ξεπερνάω το ανορθόγραφο του πράγματος, αλλά οφείλω να πω ότι ήταν ποιητικό το σχόλιό σου!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom