Νέα

Μαδαγασκάρη 2017

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ARKOS031

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Μηνύματα
6
Like
35
Πόντοι
0
mindreader αν και νεος εδω εχω λιγο απο τιν τρελλα σου για τα ταξιδια ..συνεχισε ετσι ,,,αψογος...
 

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Μηνύματα
104
Like
4
Πόντοι
1
Dios los bendiga Todos,estoy a PUERTO PLATA. τα κατάφερες καλα βλεπω στην νησον, και τα κορίτσια πρωτο πραγμα, στα γουστα μου εισαι, παρεα παμε, η κομμωτρια λεμε FUEGOOOOOOOOOOOOOO
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Dios los bendiga Todos,estoy a PUERTO PLATA. τα κατάφερες καλα βλεπω στην νησον, και τα κορίτσια πρωτο πραγμα, στα γουστα μου εισαι, παρεα παμε, η κομμωτρια λεμε FUEGOOOOOOOOOOOOOO

Veramente fuegooo !!! :grin: :grin:

Στην επομενη "αποδραση" απο τη δουλεια θα σου πώ.

Καλά να περασεις !! :hi: :hi:
 

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
54
Like
2.041
Πόντοι
5.595
Yo también mis amigos, país muy bonita... puerto plata, punta cana !!! muchos recuerdos sensuales

ρε σεις θα με τρελανετε βραδυνιατικα, θα βγαλω εξω το φυλλαδιο μου φαινεται στα γεραματα !!!

Aaa Santa Domingo !!

Muy Bien !!

Tengo muchos requerdos de espanola !! He ido dos veces.

Buen descanso hermano !! :hi: :hi:
 

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Μηνύματα
344
Κριτικές
54
Like
2.041
Πόντοι
5.595
Mindreader εγραψες (δε ξερω γιατι δε μου δυλευει η παραθεση):
Σε αντίθεση με αυτούς που πιστεύουν σε ορισμένες γυναικείες φυλές ώς ανώτερες αισθητικά απο άλλες, προσωπικά πιστεύω ότι παντού έχει όμορφες γυνaίκες αρκεί να έχεις την εμπειρία την υπομονή και τον τρόπο να τις βρείς.


πιστευω οτι η αισθητικη, η ομορφια της εμφανισης της γυναικας εκτος απο υποκειμενικη ειναι και ρευστη... δεν εχει στανταρ χρωμα και σχημα... ειναι η δυναμικη της στιγμης που νικαει στις επιλογες μας και ναι, η κομμωτρια αυτη ειναι αισθητικα πολυ πιο ωραια απο την barbie escort που ενδεχομενως βρηκες απο ενα σαιτ στην Ελλαδα, απλα γιατι ειναι μερος της "ανωτερης καταστασης" στην οποια βρεθηκες και εζησες.

εχω τη τυχη να θυμαμαι πολλες γυναικες (ολων των χρωματων), φωτογραφιες των οποιων ισως κανεις να μη σηκωσει απο το τραπεζι για να δει προσεκτικα ... κι ομως .. magic happened !!!
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.294
Πόντοι
1.720
απολαυστικό και αυτό το νήμα
να είσαι καλά να ταξιδεύεις!
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86

Το κοκιννο στο post σου απο που προκυπτει ρε φιλε ?? Αν θελεις μας εξηγεις.


Εχε υπ' οψιν σου οτι ειμαι πολυ περισσοτερο τουριστας απο οτι σεξοτουριστας. Σεξοτουριστας ειναι αυτος που παει σε ενα σεξοπροορισμο και ολη μερα δεν κανει τιποτα αλλο απο το να γαμαει πουτανες σαν κουνελι.Απο τις περιγραφες μου τοσο σε αυτο το thread οσο και σε αλλα "ταξιδιωτικα" παρομοια που εχω ανοιξει σου κανω για τετοιος. Οι φωτογραφιες που ποσταρω ειναι μονο πουτανες ?? Καλο ειναι να σκεφτομαστε τι γραφουμε !!!

Τα κρεμυδια και τα παντος ειδους ζαρζαβατικα στο ποστ σου δεν ξερω επισης απο που προεκυψαν. Παντως οχι απο αυτα που εγω γράφω.Και τη συνδεση με την Μελαγια επισης τη "χάνω".


Ποσταρω καποια πραγματα απο τα ταξιδια που κανω για να δωσω λιγες πληροφοριες σε οσους σκεφτονται να ταξιδεψουν, και κυριως εικονες και λιγη χαρά σε αυτους που λογω της κρισης που μας δερνει δεν μπορουν να ταξιδεψουν. Δεν εχω αλλο κινητρο και πραγματικα δεν καταλαβαινω τα περι "σεξοτουρισμου" "κρεμυδιων" και αλλου τυπου ειρωνιες.

Αλλα τελος παντων καθε αποψη ειναι σεβαστη.

Οτι έχεις ένα επίπεδο για σεξοτουρίστας ή σκέτος τουρίστας αν προτιμάς στο αναγνωρίζω.

Στα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να αντιπαρατεθούμε, δεν έπιασες το καλαμπούρι μου.

 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.331
Κριτικές
124
Like
6.430
Πόντοι
5.097
Τύπε μαιντρίντερ πολλά ρισπεκτ και από μένα για τις σοκολατίνες της μαδαγασκάρης που  :zfuck: :fuck2: :respect: :respect:.Φαίνεσαι ψαγμένος τύπος,δεν διάβασα όμως κάπου για τιμές που παίχτηκαν  :rolleyes: :uglystupid:. Και για το προγραμματάκι της κάθε κοπέλας,αν και πιστεύω ότι οι ίδιες σε παρότρυναν για παράνομα εξτραδάκια  :headbaning2: :happy: :happy:.Αν μπορείς δώσε μια περιγραφή μιας συνάντησης με μια μαύρη πως εξελίχθηκε  :erection: :erection:
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Τύπε μαιντρίντερ πολλά ρισπεκτ και από μένα για τις σοκολατίνες της μαδαγασκάρης που  :zfuck: :fuck2: :respect: :respect:.Φαίνεσαι ψαγμένος τύπος,δεν διάβασα όμως κάπου για τιμές που παίχτηκαν  :rolleyes: :uglystupid:. Και για το προγραμματάκι της κάθε κοπέλας,αν και πιστεύω ότι οι ίδιες σε παρότρυναν για παράνομα εξτραδάκια  :headbaning2: :happy: :happy:.Αν μπορείς δώσε μια περιγραφή μιας συνάντησης με μια μαύρη πως εξελίχθηκε  :erection: :erection:

Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :hi: :hi:

Ο λόγος που δεν αναφέρθηκα σε τιμές και άλλες σχετικές πληροφορίες είναι γιατί όλα αυτά τα έχω αναφέρει με λεπτομέρειες σε ένα άλλο thread πυ είχα ανοίξει μετά το πρώτο μου ταξίδι στη χώρα το 2015.

Μπορείς λοιπον να βρεις λεπτομέρειες στις πρώτες 5-6 σελίδες εκείνου του thread, το link είναι αυτό:


Θα δώσω όμως παρακάτω και μια ''περίληψη'' για αυτό που ζήτησες !!


 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Στα του αθλήματος, λοιπόν.

Χοντρικά έχουμε 4 είδη από  κοπέλες στο χώρο του ''αθλήματος''.

Πρώτον Οι  επαγγελματίες κοπέλες ''ελευθέρας βοσκής'' η freelancers στα κουλτουριάρικα αγγλικά.

Δεύτερον. Οι κοπέλες που βρίσκεις στα bar και στις disco.

Τρίτον. Οι κοπέλες που βρίσκεις στα lobbies η στα εστιατόρια και bar των ακριβών ξενοδοχείων.

Τέταρτον. Οι κοπέλες που περιστασιακά ασκούν το επάγγελμα, όταν, άμα, και με όποιον θέλουν. Σε διάφορα sites αναφέρονται και ως semipros ( συντομογραφία του semi prostitute ) σε αντίθεση με τις επαγγελματίες Hard Core prostitutes. 
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Πάμε μια μια τις κατηγορίες.

Μέρος πρώτον. Οι  κοπέλες ''ελευθέρας βοσκής'' η freelancers στα κουλτουριάρικα αγγλικά.
To κέντρο της Τάνα είναι η Avenue de Independence όπου βρίσκεται το γνωστό ξενοδοχείο Hotel de France. Στον πρώτο παράλληλο πίσω από την  Avenue de Independence, και στους παράπλευρους δρόμους  κάθε βραδύ μετά τις 8:00 στήνονται οι freelancers.

Οι ταρίφες ξεκινούν από 40.000  και φτάνουν στα 80.000  αριαρι, 3540 αριαρι = 1 ευρω. Όπερ μεθερμηνευόμενον 11 με 22 ευρώ.

Μια μέση τιμή στα  60.000 αριαρι αφήνει σχεδόν όλες τις freelancers ευχαριστημένες. Σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και αν τις ρωτήσεις για το cadeaux ( δώρο ) σου απαντούν ότι, μου δίνεις όσα εσύ θέλεις ( come tu veux ).Οπότε το επόμενο πρωί ξεκινά η "δημοπρασία". Τους δίνεις 50000, απάντηση μούτρα, προσθέτεις 10000 απάντηση μούτρα, προσθέτεις αλλα 10000, απάντηση χαμόγελο ως τα αυτιά άρα κλείσαμε.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της λύσης των freelancers. Είναι γενικά υποδεέστερης εμφάνισης, κάθονται συνήθως μέσα στα μαύρα σκοτάδια και δεν μπορείς να τις δεις καλά, και οι χώροι στους οποίους ψαρεύουν πελάτες είναι επικίνδυνοι ιδίως αν κυκλοφορείς μόνος σου. Εγώ προσωπικά δεν τις προτιμούσα. Βέβαια πολλές φορές μπορεί αν τη ψάξεις πολύ να βρεις σε πολύ καλή τιμή μια όμορφη κοπέλα μέσα σε αυτές, αλλά προσωπικά δεν κατέβηκα εδώ κάτω για να παίζω τα βράδια με τη τύχη μου στα σοκάκια της Τανα. Το έκανα 2-3 φορές για να πάρω την εμπειρία χωρίς όμως να ''φορτώσω '' και μετά τέλος.





Μέρος Δεύτερον. Οι κοπέλες που ψαρεύεις από disco και από Bar. Τα εξειδικευμένα στο σπορ μπαρ είναι τρία. Το Idra, το Glacier, και το  Manson στν πρωτεύουσα, στις άλλες πόλεις θέλει πολύ χρόνο για να αναφερθούμε. To Idra μου φάνηκε εξ αρχής πολύ bas class και μετά από μια αρχική επίσκεψη το απέρριψα, Επικεντρώθηκα στα Glacier και Manson.

Οι κοπέλες κάθονται γύρω γύρω, και που και που σου χαμογελούν, αν ανταποκριθείς σου ήρθαν. Κάποιες λόγω αναδουλειάς η λόγω ιδιοσυγκρασίας θα κάνουν αυτές το πρώτο βήμα και θα έρθουν κατ ευθείαν να σου μιλήσουν. Η θα σου βουτήξουν το χέρι καθώε περνάς δίπλα τους. Πίνεις κάποια ποτά μαζί τους ακούς μουσική και ψιλοχορεύεις, ότι κάνεις σε ένα μπαρ δηλαδή, και σε κάποια φάση τη παίρνεις και φεύγεις για ξενοδοχείο.

Οι ταρίφες σε αυτές τις κοπέλες είναι λίγο υψηλότερες. Από 50.000 μέχρι 90.000 Αριάρι, δηλαδή 16 με 26 ευρώ. Τώρα αν βάλεις ότι θα τη κεράσεις και κάποιο ποτό στο μαγαζί είναι λογικό να πεις ότι λίγο πολύ συνολικά θα σου φύγουν 30 ευρώ το βράδυ με μια κοπέλα αυτού του είδους. Βέβαια αν θέλεις να ανοίγεις σαμπάνιες, η να γυρίσεις 2-3  άλλα μπαρ μαζί της, βάλε τα εξτρά ποτά, και τα ταξί  το πράγμα πάει οικονομικά αλλού.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786
Μέρος Τρίτον. Οι κοπέλες που βρίσκεις στα lobbies η στα εστιατόρια και bar των ακριβών ξενοδοχείων. Συνήθως είναι στα ίδια επίπεδα με τις κοπέλες που βρίσκεις στο Glacier η στο Manson.  

Τα ποσά όμως που ζητάνε είναι δυσθεώρητα. Συνήθως σε κόβουν, προσπαθούν να καταλάβουν αν είσαι ''φρέσκος'' και άβγαλτος στη τοπική πιάτσα και αναλόγως σου ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι.  Για αυτό και στη φάση της ''γνωριμίας'' πάντα οι αρχικές τους ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το αν έχεις ξαναέρθει στη χώρα, και πόσες μέρες είσαι ήδη εδω κλπ.

Κάποιες όμως από αυτές είναι εξαιρετικά όμορφες, ξεφεύγουν κατά πολύ από το μέσο όρο, και ίσως, κατά την άποψή μου πάντα, να αξίζουν να τις πληρώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάνε. Περί ορέξεως .......




Μέρος Τέταρτον. Οι semipros.

Υπάρχουν και κάποιες που δεν ζητάνε καν λεφτά και παρεξηγούνται αν τους το πεις. Ζητάνε άπλα να μένουν μαζί σου και να καλύπτεις το φαγητό το ποτό και τη διαμονή τους. Μου έτυχαν δυο τέτοιες περιπτώσεις. Η μια δεν βλεπόταν και δεν προχώρησα. Η άλλη ήταν μια αρκετά όμορφη φοιτήτρια την πήρα την έκτη μέρα. Το παιχνίδι παίζεται παντού. Σε καφέ, σε εστιατόρια, ακόμη και στο δρόμο. Όχι μόνο σε συγκεκριμένα μέρη (disco και bars ). Σε βλέπουν σου χαμογελάνε, αν ανταποδώσεις σου ήρθαν.


Αν τους δώσεις χρήματα την επομένη θα τα πάρουν. Ουσιαστικά κρατάνε ένα ''ηθικό αντίβαρο'' στη βάση του, ''εγώ δεν ζήτησα από πριν, ούτε απαίτησα μετά, κάποια χρήματα. Απλά εσύ μου τα πρόσφερες σαν δώρο και τα πήρα.'' Το επιλεγόμενο cadeaux στα γαλλικά.  Ουσιαστικά όμως, ναι μεν δεν θα σου ζητήσουν τίποτα, αλλά είναι περισσότερο από προφανές ότι όλες περιμένουν να τους δώσεις κάτι. Και προσωπικά θα θεωρούσα τον εαυτό μου τεράστιο μαλάκα αν τσιγκουνευόμουν να δώσω ένα γαμημένο εικοσάευρο η τριαντάευρο σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη, και περνάει όλη τη νύχτα μαζί μου, κάνοντας πρόθυμα ότι μπορεί για να με ικανοποιήσει. Υπάρχουν όμως από ότι μου έλεγαν τα κορίτσια και κάποιοι μαλάκες που την επομένη το πρωί κάνουν το ''κινέζο''. Από όλα έχει ο διεθνής Μπαξές.

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.314
Πόντοι
28.786

Αυτά περί ταριφών. Ελπίζω να απάντησα στην ερώτηση !! :hi: :hi:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωραίος φίλε!  :thumbsup:  :hi:
Τέτοιες πληροφορίες είναι δύο φορές πιο πολύτιμες, διότι έχουν να κάνουν με έναν δύσκολο προορισμό
και το "έδαφος" δεν έχει περπατηθεί, ώστε να καταγραφούν χρήσιμα και έγκυρα στοιχεία από προηγούμενους...
 

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.395
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μέρος Τρίτον. Οι κοπέλες που βρίσκεις στα lobbies η στα εστιατόρια και bar των ακριβών ξενοδοχείων. Συνήθως είναι στα ίδια επίπεδα με τις κοπέλες που βρίσκεις στο Glacier η στο Manson. 

Τα ποσά όμως που ζητάνε είναι δυσθεώρητα. Συνήθως σε κόβουν, προσπαθούν να καταλάβουν αν είσαι ''φρέσκος'' και άβγαλτος στη τοπική πιάτσα και αναλόγως σου ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι.  Για αυτό και στη φάση της ''γνωριμίας'' πάντα οι αρχικές τους ερωτήσεις έχουν να κάνουν με το αν έχεις ξαναέρθει στη χώρα, και πόσες μέρες είσαι ήδη εδω κλπ.

Κάποιες όμως από αυτές είναι εξαιρετικά όμορφες, ξεφεύγουν κατά πολύ από το μέσο όρο, και ίσως, κατά την άποψή μου πάντα, να αξίζουν να τις πληρώσεις τα παραπάνω χρήματα που ζητάνε. Περί ορέξεως .......




Μέρος Τέταρτον. Οι semipros.

Υπάρχουν και κάποιες που δεν ζητάνε καν λεφτά και παρεξηγούνται αν τους το πεις. Ζητάνε άπλα να μένουν μαζί σου και να καλύπτεις το φαγητό το ποτό και τη διαμονή τους. Μου έτυχαν δυο τέτοιες περιπτώσεις. Η μια δεν βλεπόταν και δεν προχώρησα. Η άλλη ήταν μια αρκετά όμορφη φοιτήτρια την πήρα την έκτη μέρα. Το παιχνίδι παίζεται παντού. Σε καφέ, σε εστιατόρια, ακόμη και στο δρόμο. Όχι μόνο σε συγκεκριμένα μέρη (disco και bars ). Σε βλέπουν σου χαμογελάνε, αν ανταποδώσεις σου ήρθαν.


Αν τους δώσεις χρήματα την επομένη θα τα πάρουν. Ουσιαστικά κρατάνε ένα ''ηθικό αντίβαρο'' στη βάση του, ''εγώ δεν ζήτησα από πριν, ούτε απαίτησα μετά, κάποια χρήματα. Απλά εσύ μου τα πρόσφερες σαν δώρο και τα πήρα.'' Το επιλεγόμενο cadeaux στα γαλλικά.  Ουσιαστικά όμως, ναι μεν δεν θα σου ζητήσουν τίποτα, αλλά είναι περισσότερο από προφανές ότι όλες περιμένουν να τους δώσεις κάτι. Και προσωπικά θα θεωρούσα τον εαυτό μου τεράστιο μαλάκα αν τσιγκουνευόμουν να δώσω ένα γαμημένο εικοσάευρο η τριαντάευρο σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά το έχει ανάγκη, και περνάει όλη τη νύχτα μαζί μου, κάνοντας πρόθυμα ότι μπορεί για να με ικανοποιήσει. Υπάρχουν όμως από ότι μου έλεγαν τα κορίτσια και κάποιοι μαλάκες που την επομένη το πρωί κάνουν το ''κινέζο''. Από όλα έχει ο διεθνής Μπαξές.

σε ποια Lobbies ξενοδοχειων εχει κοπελες ???

και στα καλα ξενοδοχεια ή οχι

δωσε μας σε παρακαλω μια εικονα οσο πιο συγκεκριμενη μπορεις

ευχαριστω
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom