Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Μηνύματα
1.891
Κριτικές
47
Like
7.070
Πόντοι
5.646
Το περισσότερο που έχω κάτσει σε αναμονή στο σαλόνι είναι 45 λεπτά για την Άννα Μαρία. Το 2ωρο το θεωρώ άκρως υπερβολικό....αλλά ο καθένας όπως νιώθει...
Και τα 45 λεπτά πολλά είναι για κάποιους που πάνε στα γρήγορα
Anyway ανάλογα πάντα το τι θέλει ο καθένας
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.919
Κριτικές
14
Like
3.696
Πόντοι
2.777
Και τα 45 λεπτά πολλά είναι για κάποιους που πάνε στα γρήγορα
Anyway ανάλογα πάντα το τι θέλει ο καθένας

για γάμο πόση ώρα στην αναμονή;
με σοκολατάκια ή άνευ ;
 

Theclient

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
691
Πόντοι
311
Νυχτερινό πέρασμα από Κηφισού 30. Νίνα και Νίκη. Με βυζιά κι οι δύο. Νίκη προς ψωμομένη, φατσα δεν.

Πήρα Νίνα,την είχα πάρει άλλη μια πριν πολύ καιρό. Τίμια στο δωμάτιο.
 

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
361
Like
432
Πόντοι
21
Φίλε Μαραντόνα, μιας και έχεις αποκτήσει λατινο-εμπειρία πρόσφατα, αυτή την Αντονελα από Συγγρού 108 την έχεις δει? Έχει κάποιος άποψη? Ψήνομαι για αργεντίνικη φόλα..
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.780
Κριτικές
40
Like
6.017
Πόντοι
2.846
γεια χαρα guys το σαββατο ημουνα στην περατζαδα προς ευρεση κορασιδας. Επισκευτηκα πολλα στουντιο και κατεληξα σε ενα ζουντουβουλο στην Λεωφορο Αθηνων την Paola. Με το ζορι ετελειωσα διοτι η κορασις δεν αφηνε φιλια στο στηθος αλλα ουτε και δαχτυλιασμα εστω εξωτερικα στο μουνι της.Με πολλα λογια γαμησι εξ αποστασεως και μαλιστα οταν τελειωσα με ρωτησε ολα καλα? Της ειπα τα φαουλ που εκανε και αρχισε τις δικαιολογιες τις μαλακιες θα ελεγα, εκανα το μπανιο μου και εφυγα. Η κοπελα καπου στα τριαντα ητανε με ωραιο πιπινέ σωματοτυπο, μεγαλα βυζια ενισχυμένα αλλα πολυ καλη δουλεια υπερβολικη καλη δουλεια στα βυζια σαν να ειναι δικά της.
Κωλος σωστος ουτε μεγαλος ουτε μικρος αλλα ειχε για χουφτωμα και μπατσαρες οχι ομως βενεζουελανικο που το σιχαινομαι προσωπικα.
Συμμετοχη της κορασις ηταν για να ηταν και αντε να τελειωνουμε, δεν υπαρχει περιπτωσαρα να περασω ουτε απο εξω.Ωραια παρουσια χωρις ομως κατι special αλλα μαπα το καρπουζι, βγηκε κολοκυθια.

Πηγα και στη νατυ Λ.Συγγρου δε μου γεμισε το ματι ηταν πολυ πλαστικουρα τα βυζια τορπιλες και το υφος πολυ κατι σαν τουπε ουτε μια ματια δε μας εριξε, ισως ειναι ετσι ο τύπος της δεν ξερω αλλα δεν περασα γιαυτο το λογο δεν με προδιαθεσε οτι θα τα πηγαιναμε καλά.Σωματοτυπο ωραιο θα ελεγα αν και οχι πετιτ κορμί αλλα καλό ομως.

Γυρω απο τη συγγρου ολα μπαζάκια αλλες χοντρες αλλες απαρατηρητες κτλ. Επομενη διαδρομη Κασσανδρας, καλα εκει ηταν τα μισά ανοιχτα και ολα ε κ τ ρ ο μ α τ α ηθελα ναξερα αν εβγαλαν εστω τα εξοδα του μαγαζιου εκτος απο ενα μαγαζι που ειχε τη γνωστή ( καλλονη κατα τα λεγομενά σας.
Μετα πηγα Λ Αθηνων και το γλυκο εδεσε.Καταντια ρε παιδες, καλυτερα κλασικο μπουρδελο που εκει στα στουντελα λιοσιων κατι ψιλοφερνουν και κλεινεις κανα μισαωρο και περνας καλα και αξιζει διοτι στα στουντιο πλεον μιζερια.
 

ALEX Bruno

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2021
Μηνύματα
40
Κριτικές
10
Like
283
Πόντοι
290
Καλησπέρα στην παρέα έχει περάσει κάποιος με την Sabrina Σέρβα απο Γερμανούς?
Γενικά λέει η κοπέλα?
Ευχαριστώ
 

Theclient

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
691
Πόντοι
311
Πέρασα απόψε από Θησέως 40, η Λίντα και η Κάρεν . Η Κολομβιανη Λίντα σε καμία περίπτωση σφιχτή όπως στις φωτογραφίες. Πάει να χυθεί προς πατσολέ. Φάτσα άστο. Καρέν η χονδρή έτερη Κολομβιανή. Το μαγαζί ζέχνει φτηνό μπουρδέλο. Δεν ξαναπατώ εκει επ ουδενί.

Μετά πήγα Κασσάνδρας . Στα 4αρια μια θεόχοντρη η Αλιόνα και στο άλλο μια κοντόχοντρη, Λίνα νομίζω. Όνομα δεν συγκράτησα.

Στο 8γ η Αλίνα. Ψηλή λεπτή κοπέλα, δεν έχει σε καμία περίπτωση μια καβλα που βγάζουν οι φωτογραφίες.Ειδικα η φάτσα της. Αδιάφορη μου φάνηκε γενικά. Ήλθον, ειδον και απήλθον.

Μη διατεθειμένος να κάψω 50αρι στην πυρά ,που να πάω που να πάω, πήγα στο Βέργας στη Σαμπίνα. Δύο δωμάτια κλειστά και 6 άτομα απ έξω. Πιτσιρικάδες ,μπαρμπάδες ,καθαροί και βρωμιαραίοι.

Έφυγα άχυστος.
 

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Μηνύματα
774
Κριτικές
10
Like
2.674
Πόντοι
6.205
Ρε παιδιά το Κροκεών έχει πουθενά πρόγραμμα site κλπ και φωτός από τις κοπέλες εκεί;;
 

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Μηνύματα
898
Κριτικές
48
Like
4.663
Πόντοι
2.836
Εν τω μεταξύ η τραγωδία με την Ντινάρα συνεχίζεται… το κορίτσι είναι τόσο δημοφιλές που έχει καβαλήσει το καλάμι από συμπεριφορά σε σχέση με την σειρά της αναμονής… μπαίνουν κάποιοι γνωστοί της και λέει στην τσατσά να τους χώσει εμβόλιμους στα δωμάτια… ήμουν τρίτος στην σειρά και θα γαμούσα 6ος μετά από δυόμιση ώρες… όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπε η τσατσά ότι όταν απαιτεί η Ντινάρα κανονίζει την σειρά…επίσης ανάμεσα σε δύο δωμάτια έκατσε στο κουζινάκι ένα μισάωρο και έκανε βιντεοκλήση με κάποια γνωστή της… Δεν έχει καμία συναίσθηση για τον χρόνο των άλλων, έτσι κι αλλοιώς τα δωμάτια είναι συνεχώς γεμάτα, σηκώθηκα αγανακτισμένος και έφυγα, μαύρο στο δούλεμα που μας ρίχνει… κρίμα βέβαια γιατί είναι ομορφούλα με αρκετά καλό σέρβις… αλλά τέτοια κοσμοσυρροή δεν έχω ματαξαναδεί!
κοίταξε, χωρίς να επιδοκιμάζω το καβάλημα του καλαμιού, δεν φταίνε οι πελάτες που ανέχονται να περιμένουν 2ωρα και βάλε και να μην τηρείται η σειρά, λες και δεν υπάρχουν άλλες κοπέλες στα μαγαζιά; Ποια κοπέλα δεν θα την ψώνιζε;
Η φάση μου θυμίζει τις απείρου κάλλους εποχές του λάιφ στάιλ της 10ετίας του 90, τότε που οι μαλάκες στηνόσαντε 150 άτομα ουρά έξω από το τάδε ...μοδάτο κλαμπ όπου σύχναζε κι ο τάδε "επώνυμος", για να τους κάνει τη χάρη ο πόρτας να τους βάλει μέσα.
Προσωπικά όταν μπω σε μαγαζί και δω 5 άτομα στο σαλόνι, χαιρετάω ευγενικά και πάω αλλού. Το πολύ να περιμένω 2 δωμάτια πριν από μένα.
 

maradona7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Μηνύματα
460
Κριτικές
142
Like
11.330
Πόντοι
24.571
Περασα με καποιες κοπελες τελευταιες μερες , χθες περασα με Ναταλια απο αριστ.6 και θα περναγα μετα και με Gio απο ντελουξ τη πιτσιρικα αλλα δε μ αρεσε το σωμα της κ εριξα ακυρο.
Η Gio λοιπον πιτσιρικα αλλα καθολου σφιχτο κορμι , ασακι βυζι χαλαρο κ φολοχαμογελο με δοντια , ο προηγουμενος κατεβηκε αρκετα σκεπτικος οποτε χαιρετησα απο σαλονι . Ολες οι κοπελες στη βαρδια μου παρλαρε η τσατσα 50 το απλο σε 15' , 70 με 69 κ μασαζ σε 20' και 100 το ελευθ στοματικο σε 30'
H candy που μπορεσα να δω , γτ οι αλλες ειχαν δωματια , ειχε ψωμακια σε κωλο κ ποδια , χυτος κωλος φλατ , εχει πεσει κοπτοραπτικη στις φωτο

Η Ναταλια στο αριστ.6 που γαμησα ξαναξεκινησε πριν 5 μερες , πιπα εξαιρετικη αργοσυρτη ρυθμικη χωρις χερι δοντι καθολου , στασεις ακολουθει οσο θες αλλα βαζει αρκετο τζελ , βαρας κ παλευεις με τα κυματα να τελειωσεις, ελαχιστα ενιωθα τοιχωματα .
Προγραμματα τα ιδια κ αυτη , το ελευθ στοματικο στα 100 και 70 το 69, απο στασεις μονο οταν σηκωσα τα ποδια στους ωμους ηταν λιγο επιφυλακτικη κ κρατουσε αναιμικα ελαφρως αντισταση , εμφανιση ξεχαστε το πεταχτο κωλο των φωτο , στεγνο κορμι με ασακι βυζι κ φλατ κωλαρακι , εχει τσιμπησει λιγο τα χειλη μοναχα αλλα σε μικρο βαθμο. Αν δεν ειχε το πολυ τζελ θα ταν στα υποψιν για μεγαλυτερο προγραμμα γτ ειχε εξαιρετικη πιπα ( μπαλες δε περναει ), μιλαει αγγλικα καλα κ λες 2 κουβεντες κ δε βιαζεται στο δωματιο

Να πω για την Alexandra παρεπιμπτοντως απο την αλυσιδα οτι συνεχιζει να εχει ωραιο κορμι αλλα εχω την αισθηση οτι εχει χασει καποια κιλακια παραπανω

Δοκιμασα επισης Mariana τη λατινα απο κροκεων και τη Valentina απο συγγρου 108 , επειδη ειναι καινουργιες θα κουμπωσω 2 κριτικες .

Η Mariana εφηρμοσε τη κλασσικα μαλακια με το μωρομαντηλο των λατινων , αυτη ομως δε το καθαριζει απο πριν αλλα αφου πηρε πιπα κ καβλωσα , μετα αρχιζε να τριβει περιμετρικα τη καποτα με ελαφρα πιεση . Αν δεν αφηνε χουφτωματα δε θα μπορουσα να κρατησω στυση με την αμπαλιαση της, στο σεξ επισης βογγητα ακυρα κ εντονα εκνευριστικα σε ολες τις στασεις . Στησιματα δεν εκλεψε το μονο καλο, δε τη προτεινω

Η Vanentina ξεκινησε πριν 15 μερες , απο αγιο δομινικο ειναι , οτι βλεπετε στις φωτο θα δειτε απο κοντα , σφιχτο κορμι με λατινοκωλο χωρις επεμβασεις , προσωπο πολυ αγριο χανει εκει και 1.5αρι βυζι χαλαρο ( το μονο χαλαρο πανω της γτ ειχε σφιχτη επιδερμιδα κ κωλο ) . Στο σερβις ειναι ορεξατη να γαμηθει δε κανει αγγαρεια κ παιρνει καλα στησιματα , η λιγοτερο ντιβα στο 108 , η μονη αδυναμια της η πιπα. Περασε τη καποτα με το στομα αλλα βεντουζωνει πολυ εντονα , δεν αντεξα κ τη σταματησα , χουφτωματα ελευθερα αφηνει , πιπιλαγα βυζαρες κ κρατουσε τη μαπα μου στη στηθη της , τζελ με μετρο. Οκ ειναι για ενα ξεφορτωμα αν σας κανει εμφανιση κ δε δινετε βαρος στη πιπα ( θελει δουλεια εκει )

Φίλε Μαραντόνα, μιας και έχεις αποκτήσει λατινο-εμπειρία πρόσφατα, αυτή την Αντονελα από Συγγρού 108 την έχεις δει? Έχει κάποιος άποψη? Ψήνομαι για αργεντίνικη φόλα..
Πηγαινα για αυτη φιλε ενα απογευμα γιατι δε την ειχα δοκιμασει σε σχεση με τις υπολοιπες αλλα δε μ αρεσε στο σαλονι κ πηρα τη Βαλεντινα τη δομινικανα που εκανε ντεμπουτο . Η αργεντινα εχει μικροσκοπικο προσωπο , ποντικοφατσα λιγακι και πολυ χαλαρο κορμι με φλατ κωλο ( ξεχνα το πεταχτο σφιχτο λατινοκωλο που βλεπεις ) , διαφερει απο φωτος αισθητα
 
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Όχι, έχει αναφερθεί ότι δεν αξίζει.
Μου έχει κάτσει στο μυαλό να πάω στο Λ.Αθηνών 373 απ'οτι βλέπω έχει ωραία νακιαμου άλλα να αξίζει μην πάει τσάμπα το 50αρι. Έχεις καμιά γνώμη περαιτέρω;
 

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Μηνύματα
361
Like
432
Πόντοι
21
Δηλαδή με λίγα λόγια γάματα με κεφαλαία γράμματα. Όπου και να πας το 50αρικο είναι χαμένη υπόθεση. Ξενέρωμα.
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.268
Κριτικές
19
Like
9.173
Πόντοι
9.095
Δηλαδή με λίγα λόγια γάματα με κεφαλαία γράμματα. Όπου και να πας το 50αρικο είναι χαμένη υπόθεση. Ξενέρωμα.
Θα πας εκεί που σου έστειλα πμ αν δεν εχεις παει ακόμα :wink:
 

Theclient

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
691
Πόντοι
311
Καινούργια πουτανα που κάνει παπάδες. Μου στέλνω πμ να με ενημερώσω.
 

Theclient

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2023
Μηνύματα
126
Κριτικές
18
Like
691
Πόντοι
311
Πήρα την καινούργια ονόματι fgxswm. gtr sdrtn mnph. cxsz mmgkl lkp wsq vfghtm xskkl.lpgbf dfrt swq bnmf xdsz pkjl. grdtb ccg mblp wstbg. Frdl ghk xsz plkj gtd srfdzv bgnm.tgdr bgvd mkprtdsw qtfvxsm gkpml.
Πέρασα γαμάτα.

Το παραπάνω είναι γραμμένο σε κρυπτογραφικό κώδικα Vigenere. Στείλτε πμ να σας δώσω το κλειδί να το αποκρυπτογραφίσετε.
 
Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom