xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.508
- Πόντοι
- 17.436
Έχει κάτι να αξίζει εκεί;ε πηγαινε απεναντι απο το Κατεχακη 5, στο Κατεχακη 8!
Έχει κάτι να αξίζει εκεί;ε πηγαινε απεναντι απο το Κατεχακη 5, στο Κατεχακη 8!
Λογικά η μισή Ελλάδα. Δεν έχω γράψει κριτική αλλά είναι καλή περίπτωση για PSE. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη αλλά δεν θα κλάψεις τα 50. Αν την δεις και σου κάνει εμφανισιακά μπες να δοκιμάσεις.Έχει πάει κανείς σε sunny wild να μας πει γνώμη
@RevlimitΝα το πάρει το ποταμι;
Άντε θα σας δώσω ένα μικρό στοιχείο. Αρχίζει από Κ.
Να το πάρει το ποταμι;
Άντε θα σας δώσω ένα μικρό στοιχείο. Αρχίζει από Κ.
Και ντροπαλή η μυστήρια "κυρία Κ." , ποια να είναι, ποια να είναι ....Παρθενα να υποθεσω?
@Helluvatime
Φίλε Νίκο ένα κάρο κριτικές έχει, με τη συντριπτική πλειοψηφία να μην είναι ενθαρρυντικές. Τώρα πως έγινε εσύ και ο άλλος από πάνω να φάγατε ταυτόχρονα το ίδιο σκάλωμα με τη Σάνυ που η κοιλιά της φτάνει μέχρι το πάτωμα..Έχει πάει κανείς σε sunny wild να μας πει γνώμη
ρε τσογλανια που ειναι η καινουργια γκομενα στα στουντιο που υποσχεθηκατε στο κουλου ? θα σας τσακισω κ τους 2 , εχετε μια βδομαδα διορια να του τη φερετεPOCITO θα λέτε στις λατίνες όταν πιάνουν στα χέρια τους το ρημάδι το τζελ.
@Revlimit Ο Κουλουράκιας να μας πει πως είναι το "λίγο" στα αλβανικά, σίγουρα θα ξέρει
Ειχα παει να τη τσεκαρω πριν το τελος του ετους κ δε τη βρηκα , το γραψα κ στο νημα , δεν ημουν σιγουρος αν την ειχα ξαναδει σε σαλοναρισμα πιο παλια . Περασα χθες ομως στο 70αρι με 69 και θα ανεβασω κριτικηΠαίδες έχει κανείς άποψη? Μαραντόνα?
Αφεντικό! Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά καθημερινά για να βρουμε μουνι στον κούλου αλλά ο μάστορας είναι πιο επιλεκτικός και από 19 Χρονη Ντίβα που εδρεύει εις το Κολωνάκι και την χαρτζιλικωνει η μαμά και ο πατριός.ρε τσογλανια που ειναι η καινουργια γκομενα στα στουντιο που υποσχεθηκατε στο κουλου ? θα σας τσακισω κ τους 2 , εχετε μια βδομαδα διορια να του τη φερετε
Η καινουργια εμφανιστηκε και την ξεπατωσε ο @Helluvatimeρε τσογλανια που ειναι η καινουργια γκομενα στα στουντιο που υποσχεθηκατε στο κουλου ? θα σας τσακισω κ τους 2 , εχετε μια βδομαδα διορια να του τη φερετε
Ειχα παει να τη τσεκαρω πριν το τελος του ετους κ δε τη βρηκα , το γραψα κ στο νημα , δεν ημουν σιγουρος αν την ειχα ξαναδει σε σαλοναρισμα πιο παλια . Περασα χθες ομως στο 70αρι με 69 και θα ανεβασω κριτικη
Πολύ παραπλανητικες φωτογραφίες παίζουν τελευταία και στα στούντιο...https://********/en/StudioWorker/9716-Mia%202
Μιλάμε για βαρέων βαρών όχι αστεία, καμία σχεση με τις φωτογραφίες
Εδώ και κάποιο καιρό όχι δυστυχώς.καλησπερα μυστες..γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποια αφρικανη σε στουντιο??
Μόνο στο σαλόνι την έχω δει και δεν ξετρελαθηκα. Μάλλον νταρντανοκοπελα μου φάνηκε και το ύφος της δεν προκαλούσε ιδιαίτερα να μπεις δωμάτιο.Έχει πάρει κ κανείς πρόσφατα την σανυ(Savina)από την Σιρινα.Αξίζει επίσκεψη;
Η Άντζελα έχει φέρει πολλές τρανς τελευταία. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουν πουλάκι...ε πηγαινε απεναντι απο το Κατεχακη 5, στο Κατεχακη 8!
Η Άντζελα έχει φέρει πολλές τρανς τελευταία. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουν πουλάκι...
Άλλη κατηγορία αυτά τα στούντιο...Η Άντζελα έχει φέρει πολλές τρανς τελευταία. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουν πουλάκι...
Στο 70αρι τη πηρα , ναι δουλεψα σπατουλα αν και οχι πολυ , κυριως για να τεντωσω παλι γτ εκανε μια γαιτανια . Εκει που πηγε να μου βαλει σκουφο ανοιγει το λαστιχο ατσαλα και με γρατσαναει με τα νυχια στη βαλανο, μεσα μου ακουσε οτι καντηλι υπηρχε αλλα σκαω χαμογελο κ λεω all good με σφιγμενα δοντια.Η καινουργια εμφανιστηκε και την ξεπατωσε ο @Helluvatime
και μετα εξαφανιστηκε, αδιαθετησε
@maradona7 δουλεψες σπατουλα?