Νέα

Εμπειρίες με cross...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα makis254
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Μηνύματα
281
Like
285
Πόντοι
21
Τυπε σόρρυ αν σου χαλάω τη φαντασία με κροςς πάμε δηλαδή Άντρες. Άρα πάμε με επίγνωση το τι θέλουμε. Αν δεν θέλαμε να έχει καυλι η γκόμενα θα πηγαίναμε με γυναίκα.
Τοτε πηγαινε να γαμησης Γκεη οχι Κρος η Τρανς που δεν το δεχεται και μη με λες τυπε γιατι δεν με σεβεσε με αυτων των τροπο που γραφης...
 

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Μηνύματα
168
Κριτικές
7
Like
720
Πόντοι
361
Όχι φίλε, δεν έχω πάει με Νικόλ. Ήθελα όπως την είδα έτσι με το καυλί έξω, αλλά δεν την προλαβα. Έχεις εμπειρία?
Να πας ,έχω δοκιμάσει και τους δύο ρόλους μαζί της. Αξίζει, είναι καλό Τυμπάκι.
 

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Μηνύματα
535
Κριτικές
3
Like
766
Πόντοι
86
Τοτε πηγαινε να γαμησης Γκεη οχι Κρος η Τρανς που δεν το δεχεται και μη με λες τυπε γιατι δεν με σεβεσε με αυτων των τροπο που γραφης...
Οι τρανς μια χαρά δέχονται και πίπα να τους πάρεις και να σε γαμησουν
 

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Μηνύματα
2.967
Like
25.554
Πόντοι
4.656
Μετα από καιρό έχω νέα ιστορία να διηγηθώ (με διαφορετική κροςς ,για ευνόητους λόγους δε περιγράφω λεπτομερείς στοιχεία,αν θέλετε μιλάμε ιδιαίτερα).

Τη Κυριακή μου έκατσε γνωριμία μεσω κάνε σεξ (πριν κλείσω το λογαριασμό ανταλλάξαμε βαημπερ, λογαριασμό στο κάνε σεξ έκανα για τρίτη φορά,τη δεύτερη φορά γνώρισα ζευγάρι και νόμιζα ότι θα ξαναβρισκα αλλά αυτό είναι μάλλον ανέκδοτο).

Γεματουλα από τη μέση και κάτω με κωλαρα και μπουταρες.Η πρώτη συνάντηση ήταν με ελαφρύ ποτό στο κέντρο της Αθήνας, για να σπάσει ο πάγος είπαμε περί ανέμων και υδάτων.
Στα του αγώνα εβαλε ταινία από brazzers αν και δεν χρειαζόταν, απίστευτη πίπα με προφυλακτικό και μετά στα 4 κατευθείαν, βλέποντας το Κλεομένη μου να χάνεται στη στενή κωλαρα της ήταν τέλεια Καβλα .Δεν ήταν στρογγυλός κώλος αλλά πλατύς στητός και ότι πρέπει για να βγάλω τα χοντρά.
Τη πρώτη φορά τελείωσα σε ένα τέταρτο παρά τη σκόπιμη κούραση στα πόδια, γρήγορο ντούς μαλακία και ξανά πίπα με προφυλακτικό για δεύτερο γύρο.Η μόνη στάση βέβαια ήταν στα 4 αλλά ήταν σφυροκόπημα βλέποντας και ταινία με ταϊλανδέζικο petit ladyboy με ωραίο βυζί σιλικόνη.

Σε γενικές γραμμές ήταν στενή αλλά άντεχε και ένιωθα σαν να έπαιζα σε ερασιτεχνική τσόντα.Δε ξέρω αν θα ξαναβρεθούμε και δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί για τα χοντρά πήγα.Μαλλον θα πάω σε καμία σχολή χορού να δω τι παίζει.Αν κάποιος ομοϊδεάτης μύστης έχει κάποια εμπειρία σχετικά με σχολή χορού και τι παίζει ας μου στείλει μύνημα.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι μια κωλαρού κροςς σε βοηθάει να ξεχάσεις τη μπακουρίαση σε καλό βαθμό,βέβαια αν ήταν να διαλέξω μεταξύ κωλαρους γυναίκας και κωλαρους Κροςς θα διάλεγα γυναίκα(νο οφενς).
Πολύς κόσμος πρέπει να το ρίχνει στα Κροςς γιατί είναι καυλιάρικα, το να βρεις μια μεγαλουλα (όχι σουγκαρ μαμη αλλά μεγάλη που να θέλει βόλεϊ δωματίου σε συχνά διαστήματα)είναι κάπως δύσκολο εκτός αν το έχεις στην ομιλια και κοινωνική δικτύωση.
 

kostasdom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2023
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε και εσυς τα δικια σας αλλα οταν λεμε μονο ΠΑΘΗΤΗΚΕΣ το εννοουμε γιατι διαφορετηκα δεν ευχαρηστιωμαστε σαν ΓΥΝΑΙΚΕΣ που ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ δηλ εγω χωρις παρεξηγηση αηδιαζω να μου περνη πιπα αντρας αλλα και να μου των παιζει οπως και εγω να του γληφω πατουσες,κωλο κτλ.
Αυτα...
καλησπερα χαρουλα μου τι κανεις?
 

kinkysylfio

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
791
Like
730
Πόντοι
86
Πάντως οι εμπειρίες με cross είναι οι καλύτερες ότι κ να λέμε! Η καύλα είναι πολύ μεγαλύτερη!
 

kinkysylfio

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
791
Like
730
Πόντοι
86
Αρκετα. Τι εννοείς? Εγώ με όσες cross πήγα πέρασα σούπερ
 

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
5
Like
4.099
Πόντοι
606
εχω κατυ στ σκαρια απο εβδομαδα
 

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Μηνύματα
50
Like
296
Πόντοι
20
Επειδή βλέπω ότι δεν τραβάει ο τίτλος λέω να βάλω την ιστορία μου μπας και τσουλησει το πράγμα.Σποηλερ αλερτ η ιστορία είναι μεγάλη.Προπερσι η πρώτη φορά σε σπίτι κατόπιν συνεννόησης από το Okcupid(τώρα έχουν αλλάξει όροι και τα σχετικά και έχει γίνει πριξαρχιδικα αυστηρό).
Η Ντίνα ψηλή ωραίο κοντό πουτανε κόκκινο μαλλί-περουκα με ξανθιές ανταβιες,μαύρο καλσόν με δαντέλα και μαύρο σουτιέν, σκέφτηκα θα φάω καλά.Παω τουαλέτα κάνω ένα ντουζακι και πηγαίνω σαλόνι μένωντας μονο με βρακί (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)Πινουμε ένα ποτάκι στο σαλόνι ανταλλάζουμε ιδέες και απόψεις πάνω σε άσχετα θέματα για να σπάσει ο πάγος και πάνω στα μισά της κουβέντας έρχεται δίπλα μου,μου βγάζει το βρακί κι αρχίζει μια πίπα σαν να είναι πορνοστάρ.Το κεφάλι να ανεβοκατεβαίνει με αρκετά στιγμιότυπα να σταματάει σε τρελό ρουφηγμα του κεφαλιου και μη μπορώντας να αντέξω άλλο της λέω πάμε κρεβάτι γιατί θα χύσω στο στόμα σου έτσι που με ρουφας,απατωντας μου τέτοια ψωλή δεν μπορώ να τη χορτάσω θέλω κι άλλη πίπα
.Με κρατάει από το καβλι και πάμε κρεβάτι, στήνεται στα 4 με πεντακάθαρο το κωλος της ,τον φιλάω ξανά και ξανά και από τη Καβλα τη τρελαινω στα γλωσσοφιλα(είχε βάλει οδοντόπαστα και δεν σιχαθηκα να φιλάω κώλο σαν να ήταν στόμα).Στα του έργου τώρα στη στάση 69 να της φιλάω το κώλαρο που έβαλε στο στόμα μου και εκείνη να μου ρουφάει το καβλι μου κανωντας εναλλάξ ντηπθροουτ με λύσσα σαν να είναι το στόμα της Μουνι που ρουφάει και μετά από ένα πεντάλεπτο μη μπορώντας πάλι άλλο της λέω έλα να σου βάλω αλοιφή γτ δε κρατιεμαι τυρανιεμαι.Βαζει λίγο τα γέλια λέγοντας μου το βλέπω έτοιμο είσαι να με τσακισεις βρε άτιμο.Αρχίζω σιγά σιγά να μπαίνω μέσα της βαζωντας πάνω στο καβλι μου και στο κώλο της αλοιφή και μπαινω σιγά σιγά ολόκληρος χωρίς νά τη ξεθεωσω στο πόνο,σιγά σιγά και μετά εναλλάξ γρήγορα τη παίρνω στα 4 νιώθοντας ότι πηδάω παρθένα.Εκεινη να βογγαει και να σταματάμε με πολύ μικρά διαλείμματα λέγοντας μου με έχεις τσακίσει βρε ατιμο κάτσε λιγο.Μη σας τα πολυλογω τη πήρα στα 4,reverse cowgirl , ιεραποστολικό και πάλι στα 4 για τελείωμα πετώντας τα σκάγια στη μέση και στο κώλο.
Η όλη διάρκεια κράτησε πολύ παίρνω από 40 λεπτά+συν τα προκαταρκτικά και η πρώτη εμπειρία με τη κροσσαρα μου δεν ξεχνιέται με τίποτα.Πανε δύο χρόνια από τότε και συχνά πυκνά βρισκόμαστε και θάβω τον Κλεομένη μου με απόλυτη ευχαρίστηση μέσα στη κωλαρα τής.
Η αμαρτία μου είναι ότι έχω πάει με πολλές γυναίκες στη ζωή μου(αν βάλουμε τις αναρίθμητες φορές που έχω επισκεφτεί τα ντέλα αλλιώς είναι απλά αρκετές προς πολλές)και την ίδια απόλυτη ευχαρίστηση με τη κροςς την βίωσα μόλις 4 φορές,3 με την ίδια παντρεμένη το 19 και όλες Ιούλιο μήνα με τον άντρα της να ευχαροστοεται θέαμα και άλλη μία με πόρνη σε στούντιο το 2017.
Εδώ είμαιμε τη Κροσσ Ντίνα(πάντα με κράνος πάμε στη μάχη το λέω για την ακαποτη που εβγαλα στη φωτό)
Συμπέρασμα: δοκιμάστε με κροσσ και θα δείτε ότι δε θα χάσετε μιλάμε για μοναδική εμπειρία.
Ιστοριαρες εχεις φιλε
 

noukarxos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Μηνύματα
6
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
0
Δεν εχω εμπειρία με κρος και ενδιαφέρομαι για γνωριμία και ραντεβου με νεαρο κροσάκι στη Κύπρο.
 

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Μηνύματα
743
Κριτικές
2
Like
176
Πόντοι
6
Εννοώ αν έχεις βρει κάτι εκτός από τα site γνωριμιών
θα ηθελα ενα κροσακι πιο πολυ παθητικο να μου κανει αισθησιακο μασαζ να κανουμε 69 να του κανω μασαζ να βγαλουμε την καυλα μας με μεγαλη καθαριοτητα και προφυλαξη Δεκτη καθε προταση .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom