You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά στην Αθήνα σήμερα...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PSTN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 528
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν νομίζω να υπάρχουν πια τσοντοσινεμά στην Αθήνα. Το μόνο που βλέπω εγώ να "ζεί" ακόμα είναι ένα στον πεζόδρομο πίσω απο το Μινιόν, αλλά οι μόνοι που έχω δεί να πηγαίνουν είναι κάτι τελειωμένοι Αλβανοί...
Δεν ξέρω όμως τι γίνεται (και αν υπάρχουν ακόμα) αυτά τα sex shops που είχαν ιδιωτικές προβολές ???
Δεν ξέρω όμως τι γίνεται (και αν υπάρχουν ακόμα) αυτά τα sex shops που είχαν ιδιωτικές προβολές ???
NEKPOTOMEIO
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τη σχέση σας με το μπουρδέλο την ξέρουμε, τη σχέση σας όμως με το τσοντάδικο; Θα μας την αποκαλύψετε;
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Τα τσοντάδικα είναι όλο πουστρόνια και βρωμάνες χυσούρα. Μόνο μια λούγκρα θα πήγαινε εκεί. Αν θέλω να χτυπήσω μαλακία το κάνω και σπίτι του με τη φραπεδιά μου!
θελω πληροφοριες σχετικα με σηνεμα πορνο..πιο ειναι το καλητερο..πιο μαζεβη γυναικες..
KANENA! Μόνον ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ και πούστηδες πάνε, για αλλαξωκωλιές και μαλακία...
Έχει κανείς εμπειρίες απο επισκέψεις σε τσοντοσινεμά στο κέντρο?Μπορείς να τραβήξεις καλή μαλακία, αξίζει τον κόπο και πόσο πάει η είσοδος?
το internet connection το εχεις για φιγουρα ή το post σου ειναι ενα digitized μηνυμα καπνου απο την ταρατσα σου στον isp?
christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
δεν υπαρχει κατει ακσιολογο παιδια απο τσοντοσυνεμα πανε οι παλοι καλοι καιροι.
σημαιρα με τα dvd τα εκλησαν ολα.
σημαιρα με τα dvd τα εκλησαν ολα.
Αυτα που εχω δει ανοιχτα ειναι ενα στην αρχη της αγιου κωνσταντινου , δυο εχει απο την πισω μερια του νοτος κομ του παλιου λαμπροπουλου και ενα στην πλατεια αττικης απεναντι απο την πλατεια σε ενα στενακι . επισης νομιζω ειναι ακομα ανοιχτο αυτο στην μαρικας κοτοπουλη κατω απο την ομονοια
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Υπάρχουν όπως προανέφεραν οι συναγωνιστές πολλά τσοντοσινεμά στο κέντρο.
Το θέμα είναι πως τα καθίσματα είναι γεμάτα φλόκια, καπότες, χαρτοπετσέτες με φλόκια επίσης. Αν είσαι τυχερός και βρεις καθαρή καρέκλα, τότε θα δεις 4-5-6 γεροπουστρόνια να κάθονται γύρω σου και να κοιτάνε σαν λιγούρια την πούτσα σου.
Αν κάτι απο τα παραπάνω σε ενδιαφέρει, τότε βουρ! Εγώ προσωπικά έχω να πάω πριν ανακαλυφθεί το βίντεο!
Το θέμα είναι πως τα καθίσματα είναι γεμάτα φλόκια, καπότες, χαρτοπετσέτες με φλόκια επίσης. Αν είσαι τυχερός και βρεις καθαρή καρέκλα, τότε θα δεις 4-5-6 γεροπουστρόνια να κάθονται γύρω σου και να κοιτάνε σαν λιγούρια την πούτσα σου.
Αν κάτι απο τα παραπάνω σε ενδιαφέρει, τότε βουρ! Εγώ προσωπικά έχω να πάω πριν ανακαλυφθεί το βίντεο!
Επισκέπτης
Ρε παλικάρια τι ανακυκλώνεται θέματα που υπάρχουν ήδη.
Πριν ανεβάσετε ένα θέμα δείτε πρώτα στο φόρουμ.
Πριν ανεβάσετε ένα θέμα δείτε πρώτα στο φόρουμ.
Φίλε μου στο sex αν έχεις επίπεδο κάνεις μόνο συμβατικά πράγματα. Γιατί είναι κακό να με ερεθίζει να με ταπεινώνουν και να νοίωθω την ξεφτίλα? Εάν μιλήσουμε για κάποιο άλλο θέμα εννοείται πως ια έχω επίπεδο. Ειλικρινά δεν αντιδικώ μαζί σου αλλά έχω βαρεθεί κάτι "δήθεν" οι οποίοι νομίζουν ότι ειρωνεύονται αλλά κάνουν χειρότερα. Συγνωμή και πάλι εάν νομίζεις ότι προσβάλω τους gay.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Φιλε εσυ τελικα τι εισαι?Γκει με σαδομαζοχιστικες τασεις που του αρεσουν τα βρωμικα εσωρουχα?Φίλε μου στο sex αν έχεις επίπεδο κάνεις μόνο συμβατικά πράγματα. Γιατί είναι κακό να με ερεθίζει να με ταπεινώνουν και να νοίωθω την ξεφτίλα? Εάν μιλήσουμε για κάποιο άλλο θέμα εννοείται πως ια έχω επίπεδο. Ειλικρινά δεν αντιδικώ μαζί σου αλλά έχω βαρεθεί κάτι "δήθεν" οι οποίοι νομίζουν ότι ειρωνεύονται αλλά κάνουν χειρότερα. Συγνωμή και πάλι εάν νομίζεις ότι προσβάλω τους gay.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 286
- Εμφανίσεις