Νέα

Red flags: Ποιά σημάδια μας κάνουν να μένουμε μακρυά από μια κοπέλα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Μηνύματα
358
Like
662
Πόντοι
81
Αν όταν της γυρνάς την πλάτη σου βάζει χέρι από πίσω με στόχευση στην κωλοτρυπιδα και όχι απλά να σε χουφτωσει.Μετα κατάλαβα και γιατί είχε τέτοια αλλοπροσαλη σεξουαλική συμπεριφορά.
Επίσης όταν στο 69, έχει συνεχόμενη τέρψη να ακουμπάει την μύτη της στο σημείο 0,προμηνύονται άσχημες εξελίξεις...
 

sotirisl

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Μηνύματα
200
Κριτικές
1
Like
305
Πόντοι
21
Το τι θα θεωρηθεί red flag εξαρτάται από τον σκοπό που έχεις.

Αν την θες μόνο για στεγνό σεξ και γενικά είσαι δυνατός ψυχολογικά, μπορείς να ανεχθείς πολλά από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα. Έχω κάνει και γαμώ τα σεξ με κοπέλες που έχουν γατιά, τατουάζ και piercings, έχουν ψυχολογικά και daddy issues, κτλ κτλ.

Αν θες σχέση και τα σχετικά, η συζήτηση είναι τελείως διαφορετική. Όταν ψάχνω σταθερή σχέση, ένα από τα red flag για εμένα που δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα σε αυτό το thread, είναι η ηλικία. Πέρα από θέματα ομορφιάς και δυνατότητα αναπαραγωγής, 9/10 γυναίκες που είναι 37+ και είναι ελεύθερες έχουν ψυχολογικές δυσλειτουργίες και μεγάλα θέματα. Νάρκισσοι, κακοποιητικές συμπεριφορές, μακροχρόνια κατάθλιψη, διπολισμός κτλ.
 
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Μηνύματα
232
Like
360
Πόντοι
21
Πραγματικά, όποια γνώρισα πανω απο τα 35 της, είχε σύνδρομο απόριψης, νοιώθουν οτι ξέμειναν, τελειώνουν τα ωάρια και τρελένονται. Εκει αναπτύσουν πολλά ψυχολογικά και κάνουν τρελό θέατρο για να στεριώσουν μενκαποιον, να τον πείσουν οτι ταιριαζουν και να τον κάνουν να γουστάρει. Απαξ και πεσει δαχτυλίδι, μεταμορφωνονται σε γκόλουμ.
Η κατηγορία που δεν ασχοληθηκα ποτε γιατί μου ηταν απεχθης και δε τη ξέρω καθόλου είναι οι τύποσσες που απολαμβανουν τη δημοσιοτητα σε σόσιαλ και γενικα, βγάζουν πολλες φωτό, έχουν αντρες να τις κυνηγανε καθε στιγμη κλπ. Συνηθως ειναι καυλοτούμπανα αλλα δεν ασχολήθηκα.
Άλλο ρεντνφλαγκ είναι αμανδείχνει ασεβεια στους δικούς της. Εκει πα να πει οτι είναι δυσλειτουργική οικογένεια και θα εχει μπλεξίματα ο άντρας μετά
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom