Νέα

Πιάτσα Αθηνών Κέντρο-Πατησίων 29/08/23 Ενημέρωση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα NewGuy69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NewGuy69

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Μηνύματα
30
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
Γειά σας για ακόμη μία φορά.

Βρήκα πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τις πιάτσες και να ρωτάει ο κόσμος τι υπάρχει έξω αυτό το καιρό, που και πότε. Σε μερικές δημοσιεύσεις βρήκα και ανανεωμένα σχόλια, γιατί τα περισσότερα είναι παλιά αν όχι όλα, και όλος περιέργεια διάβαζα τα φετινά νέα. Εκεί που ήταν να κοιμηθώ αποφασίζω να εξερευνήσω λοιπόν.

Είχα σημειώσει μερικές περιοχές έτσι ώστε να έχω μία ιδέα που να πάω. Μιας και μένω κέντρο κοντά, ο πρώτος μου προορισμός ήταν Χαλκοκονδύλη στα Ομόνοια. Κάποιος είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στην πιάτσα και ένα σχόλιο έγραφε στην Χαλκοκονδύλη κοντά στις στάσεις λεωφορείων. Πέρασα απο'κεί στις 1, νέκρα όλα δεν κυκλοφορεί τίποτα παρά μόνο μπάτσοι.

Επόμενος προορισμός Αριστοτέλους που ήταν και κοντά. Κάποιος είχε αναφέρει ότι στην Καποδιστρίου κάθετα στην Αριστοτέλους βρήκε μία γαζέλα που εγώ τέτοια τα γουστάρω. Κάτι εξωτικό, διαφορετικό, κάτι σοκολατένιο. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σοκολατάκι ένα στενό πιο πάνω στην γωνία Αριστοτέλους-Χαλκοκονδύλη προς τα αριστερά έτσι όπως πας προς Ομόνοια.

Από πίσω της πέρασα αλλά δεν έδινε πολύ σημασία τριγύρω της. Ίσως επειδή εκεί στεκόταν ένας αστυνομικός με το μηχανάκι του και δεν θά'ταν συγκεντρωμένη. Σκέφτηκα να κάνω ένα κύκλο και να βγω από κάτω στην Αριστοτέλους και να το πάρω μέχρι πάνω. Εκεί κοντά αντίκρισα και μία νεαρή να πηγαινοέρχεται λίγο πιο πάνω, σίγουρα ψαχνόταν. Ξεκινώντας απ'την αρχή, οι πρώτες που αντίκρισα ήτανε δύο τσιγγανούλες γύρω στα 30κάτι μία παχουλούλα και μία έτσι και έτσι. Σε μία γωνία δεξία τις είδα, κοιτάνε τριγύρω τους, τις κοίταξα και'γω γύρισα απ'την άλλην, τις ξανά κοίταξα, με ξανά κοίταξε αμέσως μόλις το κατάλαβε και με ρώτησε "παμε?". Άμα κοιτάς, απαρατήρητος δεν θα περάσεις σίγουρα. Μετά, ήταν η ώρα της μαυρούλας να την ξαναδώ αλλά έλα που έλειπε! Εξαφανίστηκε και αυτή και ο αστυνομικός. Στην θέση της ήταν ήδη άλλο άτομο ένα τραβελάκι ή τρανς. Κοιτούσα καλά καλά τι στέκεται στην θέση της όταν πέρναγα από κοντά της, με κοιτούσε και εκείνη και με χαιρέτησε. Συνέχισα προς τα πάνω και η νεαρή κοπέλα που τριγυρνούσε απο'δώ και απο'κεί εξαφανίστηκε και αυτή μάλλον. Στα σκαλάκια δεξιά μου απέναντι είδα κάτι κοπέλες να κάθονται. Δεν είδα πολύ καλά πως είναι λόγο του σκοταδιού. Όταν γυρνούσα σπίτι μετά από κάτι ώρες εκεί στην γωνία είχε εμφανιστεί ένα μιλφάκι, σε καλή διάθεση. Μετά τις 4 το πρωί ήταν αυτό. 20 ευρώ ήθελε, νορμάλ σε ξενοδοχείο εκεί δίπλα.

Συνεχίζω την ιστορία μου απο'κεί που είχα μείνει. Πήγα μετά Αγίου Κωνσταντίνου και κατέβαινα κάτω προς Μεταξουργείο, ήθελα να πάω Λιοσίων. Έτσι όπως κατέβαινα, στην γωνία απ'την δεξιά πλευρά ήταν μία λατίνα στο κινητό της με ωραίο σώμα και καλά ντυμένη. Στην αμέσως επόμενη γωνία ήταν άλλο ένα ωραίο μωρό επίσης καλά ντυμένο που από μακρυά όταν με είδε ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά της, να παίρνει πόζα, να μου δώσει ωραία εικόνα. Κοιτούσε όταν πλησίασα κοντά της μήπως ήθελα να της ζητήσω κάτι.

Δεν θυμάμαι γιατί είχα σημειώσει Λιοσίων δεν βρήκα πιάτσες εκεί εκτός αν δεν πήγαινα στα σωστά σημεία.

Επόμενος προορισμός πλατεία Αθανασίου Διάκου. Κάποιος είπε είχε βρεί κάτι ενδιαφέρον εκεί. Άλλος του είχε απαντήσει ότι μόνο κάτι άνδρες από Αλβανία είχε δει να πίνουν μπύρα. Εγώ δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον έκανα και ένα κύκλο και μόνο κάτι άνδρες πρόσεξα να κάθονται να πίνουν. Μέσα στο πάρκο δεν πέρασα. Επόμενος και τελευταίος προορισμός και ο βασικός λόγος που βγήκα για εξερεύνηση, πάρκο ΦΙΞ στην Πατησίων!

Βρήκα φρέσκα σχόλια για κάτι μαυρούλες που κυκλοφορούν και σκέφτηκα έπρεπε να περάσω απο'κεί. 02:30 έφτασα. Όπως καταλάβατε με τα πόδια έκανα όλες τις βόλτες μου. Είχα διαβάσει 2 με 3 η ώρα κυκλοφορούν εκεί, αν είναι Σ/Κ μέχρι και 4 η ώρα υπάρχουν. Πρώτα μπήκα στο πάρκο σαν λυσσασμένος και κοιτούσα παντού μην μου ξεφύγει τίποτα (χαχα). Δεν βρήκα κάτι βγήκα απ'το πάρκο και κοιτούσα απέναντι το σούπερ μάρκετ LIDL. Κάποιος είχε γράψει είχε δει μία να περιπλανιέται εκεί. Ούτε εκεί βρήκα καμία. Πάω πιο πέρα περνάω το δρόμο της Πατησίων και κατευθύνομαι Ζαμπελίου-Ηρακλείου. Εκεί είχαν γράψει θα είναι στάνταρ. Τέλεια. Όταν έφτασα τίποτα όμως. Φτου σου. Και νόμιζα έστω εκεί σίγουρα θα είχε. Ούτε μία δεν βρήκα. Κατεβαίνω κάτω προς Πατησίων και ακούω κάποια να μου κάνει ήχους με το στόμα της. Σαν να θέλει να σφυρίξει αλλά ήταν με το δικό της τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας. Κοιτάζω απέναντι και τι βλέπω? Ήταν στο πάρκο στην γωνία κοντά στο παλιό σπίτι-Πατησίων δίπλα από ένα αθλητικό κατάστημα. Περνάω το δρόμο απέναντι, πάω προς αυτές και πάλι μου κάνουν τον ίδιο ήχο. Έτσι σε καλούν κατάλαβα! Για να τις παρατηρήσεις να τις βρείτε. Σαν μαύρες αμαζόνες να σε καλούν να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις χαμένος στην ζούγκλα. Αντικρίζω λοιπόν και τις τρείς εκεί! Η ώρα ήταν 02:40 σημειώστε! Πλησιάζω και τους αρχίζω στα αγγλικά. Hello, do you speak Greek? Μου είπαν πως ναι αλλά προτιμούσαν να συνεχίσουμε να μιλάμε στα αγγλικά. Οπότε όποιος πάει και τις ψάξει να τό'χει υπόψη του. Εμένα μου μίλαγε μόνο η μία η κοκκινομάλλα. Δίπλα της ήταν και μία γαζέλα ψηλή με αλογοουρά ντυμένη στα μαύρα αλλά δεν μίλαγε μόνο άκουγε και κοίταγε. Η τρίτη ήταν πιο μέσα καθισμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, δεν φαινόταν καλά στο σκοτάδι. Ονόματα εκείνη την στιγμή δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να ρωτήσω. Την συζήτηση την έπιασε μόνο η κοκκινομάλλα και μπορείς να πεις οτι είναι επικοινωνιακή. Αγγλικά ξέρει. 10€ blowjob 20€ sex λέει. Με ρώταγε τι ψάχνω, τι βλέπω, να σιγουρευτεί με τις προθέσεις μου. Πέρναγαν περαστικοί δίπλα μας εκείνη την στιγμή εμένα στα **** μου όλα χαχα. Δεν αφήνει να πιάνεις, να φιλάς και τελειωτικό μόνο στο σκουφάκι. Για στοματικό πήγαινα όχι πήδουλο. Έκανα χαζομάρα που δεν ρώτησα και τις υπόλοιπες τι προσφέρουν. Είχα διαβάσει κάποιος είχε γράψει σε αφήνουν να τις αγγίξεις, κατεβάζουν παντελονάκι και σαφήνουν να πιάσεις κώλο και να δεις το μαύρο τους στρινγκάκι. Αυτό μάλλον όποιος πάει για γαμήσι? Δεν έπρεπε να περάσω μαζί της δεν προσέφερε αρκετά αλλά μ'έπεισε. Δεν την λες και άσχημη. Δίνω το δεκάρικο και με πάει μέσα μέσα κοντά στο παλιό το σπίτι. Χωθήκαμε στα φυτά δεν φαινόμασταν. Φαινόταν η ρώγα της που πριν δεν την πρόσεξα και ξανά ρωτάω.

- Can I touch you?

- I told you no.

Τίποτα δεν άφηνε να ακουμπήσεις απολύτως τίποτα, μόνο πίπα. Τα κατεβάζω, μου βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει ένα ευχάριστο τσιμπούκι. Σε κάθε βογγητό μου αντιδρούσε. Δεν το'χω συνηθίσει σε αυτό, ήταν κιουτ. Όταν τραβήχτηκα λιγάκι αντέδρασε και εκεί.

- What's wrong? ρωτάει.

- Slower, or I will cum (ήταν η δεύτερη προειδοποίηση που της είχα δώσει).

- That's what I want.. απαντάει και συνεχίζει αμέσως το τσιμπούκωμα. Δεν την ένοιαζε αυτήν, εκεί συνεχίζει δίνει πόνο. Δεν αντέδρασα άλλο μην φάω άκυρο και δεν χύσω εκείνο το βράδυ, δεν ήθελα να μαλώσουμε και να πάει χαμένο το 10ευρο.

Μετά από λίγο έχυνα σιγά σιγά εγώ. Δεν ήθελε στο ρυθμό μου, προσπαθούσε κατευθείαν να με κάνει να χύσω. Δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύ γρήγορο το στοματικό της αλλά δεν ήτανε συνεργάσιμη. Δεν ξέρω πως το κατάλαβε ότι τελείωσα είτε απ'τους ήχους μου είτε το ένιωσε αλλά χαζή δεν είναι. Νόμιζα αν δεν έλεγα κάτι θα συνέχιζε. Με το που στραγγάλισα σταμάτησε αμέσως, και λίγο νωρίτερα θα έλεγα. Έβγαλε χαρτομάντιλο και με αυτό έβγαλε το προφυλακτικό. Ούτε που πρόσεξα που το πέταξε. Μπορούσε να φύγει αμέσως μιάς και βιαζόταν να χύσω αλλά τουλάχιστον βοήθησε με το προφυλακτικό. Να το λέμε και αυτό. Είπε your fault. Εγώ της απάντησα no, it was your fault. Που δεν κρατήθηκα παραπάνω. Χαμογέλασε, είπε bye και έφυγε. Κάτι την ρώτησαν εκεί οι φίλες της και άρχισαν να χαζογελάνε. Εγώ κατάλαβα τον λόγο. Σκεφτόμουν να ξανά περάσω από μπροστά τους φεύγοντας μήπως παίξει τίποτα ή πιάσω συζήτηση και γνωριστούμε αλλά πήρα το δρομάκι κάτω.

Συμπεράσματα. Για μένα δεν άξιζε έκανα τόσο δρόμο και είχα άλλον τόσο, την στιγμή που τα μέσα δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγαινα υπήρχε κέφι, στο γυρισμό χάθηκε. 10€ μόνο για πίπα δεν άξιζε τόσο ενώ με τόσα λεφτά μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος σε άλλα μέρη. Δεν το τίμησε το δεκάρικο και τον κόπο που έκανα αλλά που νά'ξερε. 5€ αρκετά θα της ήταν για ότι μου προσέφερε και για την συμπεριφορά της. Ούτε να την ακουμπήσω δεν άφηνε ενώ διάβασα άφηναν. Θα έπεσα σε λάθος μάλλον ή δεν της άρεσα. Πείτε μας και για τις δικές σας εμπειρίες με τις συγκεκριμένες όποιος έχει πάει να μας φωτίσετε καλύτερα. Ίσως κάποιος που να αντέχει στην πίπα της να βγάλει καλύτερη εμπειρία. Ή κάποιος στα γούστα της μήπως άλλαζε κάτι. Έπρεπε να έκανα περισσότερο μπαζάρι, τον δύσκολο, παρά να δεχόμουν με ευκολία, μήπως κάτι παραπάνω να κατάφερνα.

Τα θετικά είναι ότι ήταν προσεχτική. Μόνο με προφυλακτικό και δεν ήθελε καμία επαφή ούτε άγγιγμα σε κάποιο σημείο του δέρματός της. Δεν ξέρω αν έχει κάτι ή όχι αλλά δεν πιστεύω να κολλήσετε κάτι από αυτήν αν είναι με όλους τόσο προσεχτική. Οπότε θά'νε ασφαλής η υγεία σας με αυτήν. Για να μην ανησυχείτε.

Δεν πιστεύω να ξανά πάω αλλά θα ήθελα να δω αν μπορέσει κάποιος να με βγάλει λάθος μήπως αλλάξω γνώμη και ξανά προσπαθήσω ανανεωμένος. Και συμβουλές καλές θα ήταν για όλους μας αν ξέρετε κάτι παραπάνω. Αυτά από μένα για τις πιάτσες. Όσο πρόλαβα, ότι βρήκα.

Καλή σας μέρα αλάνια!
 
Τελευταία τροποποίηση:

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.537
Like
12.545
Πόντοι
2.256
Δε διάβασα όλο το σεντόνι αλλά γράφεις ότι πήγες Χαλκοκονδύλη και δε βρήκες γκράνια;;;; Αν πήγες 15αύγουστο ναι, δε βρήκες!!! Πάμε αύριο το πρωί μετά τις 10-11 να σου μετρήσω 10 γυναίκες!!! Αν προσθέσεις τις ηλικίες τους, μιλάμε για millennium!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
 
OP
OP
NewGuy69

NewGuy69

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Μηνύματα
30
Κριτικές
2
Like
124
Πόντοι
0
Δε διάβασα όλο το σεντόνι αλλά γράφεις ότι πήγες Χαλκοκονδύλη και δε βρήκες γκράνια;;;; Αν πήγες 15αύγουστο ναι, δε βρήκες!!! Πάμε αύριο το πρωί μετά τις 10-11 να σου μετρήσω 10 γυναίκες!!! Αν προσθέσεις τις ηλικίες τους, μιλάμε για millennium!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
29 του μήνα στις 1 το βράδυ. Ίσως κρύφτηκαν απ'τους μπάτσους?
 

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.537
Like
12.545
Πόντοι
2.256
29 του μήνα στις 1 το βράδυ. Ίσως κρύφτηκαν απ'τους μπάτσους?
Οι συγκεκριμένες γριούλες είναι στην περιοχή μόνο πρωί!!! Είναι όλες του ανατολικού μπλοκ και στην πλειοψηφία τους το κάνουν για δεύτερη δουλειά. Τα βράδια προσέχουν γέρους. Επίσης κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι αργά.
Βράδυ στην περιοχή θα βρεις μόνο σκληροπυρηνικές περιπτώσεις!!!
 

unknowndark

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Μηνύματα
1.425
Like
4.868
Πόντοι
456
Οι συγκεκριμένες γριούλες είναι στην περιοχή μόνο πρωί!!! Είναι όλες του ανατολικού μπλοκ και στην πλειοψηφία τους το κάνουν για δεύτερη δουλειά. Τα βράδια προσέχουν γέρους. Επίσης κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι αργά.
Βράδυ στην περιοχή θα βρεις μόνο σκληροπυρηνικές περιπτώσεις!!!

Ρε φιλε για πιο λογο να φορτώσεις γριούλες απο πιατσα? αφου εχει μικρες που το δίνουν για 20 ευρω...
 
  • Like
Αντιδράσεις: Teo84

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.537
Like
12.545
Πόντοι
2.256
Ρε φιλε για πιο λογο να φορτώσεις γριούλες απο πιατσα? αφου εχει μικρες που το δίνουν για 20 ευρω...
Δε συζητάμε το λόγο, συζητάμε αν υπάρχουν και πού!!!
Έχουν το κοινό τους :wink:
Υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι που τις φορτώνουν για την υπομονή τους αλλά και για την "ακαποτοποσύνη" τους.
Επίσης υπάρχουν κι αυτοί που γουστάρουν γριές!!!
 
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.595
Κριτικές
13
Like
9.962
Πόντοι
2.046
Γειά σας για ακόμη μία φορά.

Βρήκα πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τις πιάτσες και να ρωτάει ο κόσμος τι υπάρχει έξω αυτό το καιρό, που και πότε. Σε μερικές δημοσιεύσεις βρήκα και ανανεωμένα σχόλια, γιατί τα περισσότερα είναι παλιά αν όχι όλα, και όλος περιέργεια διάβαζα τα φετινά νέα. Εκεί που ήταν να κοιμηθώ αποφασίζω να εξερευνήσω λοιπόν.

Είχα σημειώσει μερικές περιοχές έτσι ώστε να έχω μία ιδέα που να πάω. Μιας και μένω κέντρο κοντά, ο πρώτος μου προορισμός ήταν Χαλκοκονδύλη στα Ομόνοια. Κάποιος είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στην πιάτσα και ένα σχόλιο έγραφε στην Χαλκοκονδύλη κοντά στις στάσεις λεωφορείων. Πέρασα απο'κεί στις 1, νέκρα όλα δεν κυκλοφορεί τίποτα παρά μόνο μπάτσοι.

Επόμενος προορισμός Αριστοτέλους που ήταν και κοντά. Κάποιος είχε αναφέρει ότι στην Καποδιστρίου κάθετα στην Αριστοτέλους βρήκε μία γαζέλα που εγώ τέτοια τα γουστάρω. Κάτι εξωτικό, διαφορετικό, κάτι σοκολατένιο. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σοκολατάκι ένα στενό πιο πάνω στην γωνία Αριστοτέλους-Χαλκοκονδύλη προς τα αριστερά έτσι όπως πας προς Ομόνοια.

Από πίσω της πέρασα αλλά δεν έδινε πολύ σημασία τριγύρω της. Ίσως επειδή εκεί στεκόταν ένας αστυνομικός με το μηχανάκι του και δεν θά'ταν συγκεντρωμένη. Σκέφτηκα να κάνω ένα κύκλο και να βγω από κάτω στην Αριστοτέλους και να το πάρω μέχρι πάνω. Εκεί κοντά αντίκρισα και μία νεαρή να πηγαινοέρχεται λίγο πιο πάνω, σίγουρα ψαχνόταν. Ξεκινώντας απ'την αρχή, οι πρώτες που αντίκρισα ήτανε δύο τσιγγανούλες γύρω στα 30κάτι μία παχουλούλα και μία έτσι και έτσι. Σε μία γωνία δεξία τις είδα, κοιτάνε τριγύρω τους, τις κοίταξα και'γω γύρισα απ'την άλλην, τις ξανά κοίταξα, με ξανά κοίταξε αμέσως μόλις το κατάλαβε και με ρώτησε "παμε?". Άμα κοιτάς, απαρατήρητος δεν θα περάσεις σίγουρα. Μετά, ήταν η ώρα της μαυρούλας να την ξαναδώ αλλά έλα που έλειπε! Εξαφανίστηκε και αυτή και ο αστυνομικός. Στην θέση της ήταν ήδη άλλο άτομο ένα τραβελάκι ή τρανς. Κοιτούσα καλά καλά τι στέκεται στην θέση της όταν πέρναγα από κοντά της, με κοιτούσε και εκείνη και με χαιρέτησε. Συνέχισα προς τα πάνω και η νεαρή κοπέλα που τριγυρνούσε απο'δώ και απο'κεί εξαφανίστηκε και αυτή μάλλον. Στα σκαλάκια δεξιά μου απέναντι είδα κάτι κοπέλες να κάθονται. Δεν είδα πολύ καλά πως είναι λόγο του σκοταδιού. Όταν γυρνούσα σπίτι μετά από κάτι ώρες εκεί στην γωνία είχε εμφανιστεί ένα μιλφάκι, σε καλή διάθεση. Μετά τις 4 το πρωί ήταν αυτό. 20 ευρώ ήθελε, νορμάλ σε ξενοδοχείο εκεί δίπλα.

Συνεχίζω την ιστορία μου απο'κεί που είχα μείνει. Πήγα μετά Αγίου Κωνσταντίνου και κατέβαινα κάτω προς Μεταξουργείο, ήθελα να πάω Λιοσίων. Έτσι όπως κατέβαινα, στην γωνία απ'την δεξιά πλευρά ήταν μία λατίνα στο κινητό της με ωραίο σώμα και καλά ντυμένη. Στην αμέσως επόμενη γωνία ήταν άλλο ένα ωραίο μωρό επίσης καλά ντυμένο που από μακρυά όταν με είδε ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά της, να παίρνει πόζα, να μου δώσει ωραία εικόνα. Κοιτούσε όταν πλησίασα κοντά της μήπως ήθελα να της ζητήσω κάτι.

Δεν θυμάμαι γιατί είχα σημειώσει Λιοσίων δεν βρήκα πιάτσες εκεί εκτός αν δεν πήγαινα στα σωστά σημεία.

Επόμενος προορισμός πλατεία Αθανασίου Διάκου. Κάποιος είπε είχε βρεί κάτι ενδιαφέρον εκεί. Άλλος του είχε απαντήσει ότι μόνο κάτι άνδρες από Αλβανία είχε δει να πίνουν μπύρα. Εγώ δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον έκανα και ένα κύκλο και μόνο κάτι άνδρες πρόσεξα να κάθονται να πίνουν. Μέσα στο πάρκο δεν πέρασα. Επόμενος και τελευταίος προορισμός και ο βασικός λόγος που βγήκα για εξερεύνηση, πάρκο ΦΙΞ στην Πατησίων!

Βρήκα φρέσκα σχόλια για κάτι μαυρούλες που κυκλοφορούν και σκέφτηκα έπρεπε να περάσω απο'κεί. 02:30 έφτασα. Όπως καταλάβατε με τα πόδια έκανα όλες τις βόλτες μου. Είχα διαβάσει 2 με 3 η ώρα κυκλοφορούν εκεί, αν είναι Σ/Κ μέχρι και 4 η ώρα υπάρχουν. Πρώτα μπήκα στο πάρκο σαν λυσσασμένος και κοιτούσα παντού μην μου ξεφύγει τίποτα (χαχα). Δεν βρήκα κάτι βγήκα απ'το πάρκο και κοιτούσα απέναντι το σούπερ μάρκετ LIDL. Κάποιος είχε γράψει είχε δει μία να περιπλανιέται εκεί. Ούτε εκεί βρήκα καμία. Πάω πιο πέρα περνάω το δρόμο της Πατησίων και κατευθύνομαι Ζαμπελίου-Ηρακλείου. Εκεί είχαν γράψει θα είναι στάνταρ. Τέλεια. Όταν έφτασα τίποτα όμως. Φτου σου. Και νόμιζα έστω εκεί σίγουρα θα είχε. Ούτε μία δεν βρήκα. Κατεβαίνω κάτω προς Πατησίων και ακούω κάποια να μου κάνει ήχους με το στόμα της. Σαν να θέλει να σφυρίξει αλλά ήταν με το δικό της τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας. Κοιτάζω απέναντι και τι βλέπω? Ήταν στο πάρκο στην γωνία κοντά στο παλιό σπίτι-Πατησίων δίπλα από ένα αθλητικό κατάστημα. Περνάω το δρόμο απέναντι, πάω προς αυτές και πάλι μου κάνουν τον ίδιο ήχο. Έτσι σε καλούν κατάλαβα! Για να τις παρατηρήσεις να τις βρείτε. Σαν μαύρες αμαζόνες να σε καλούν να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις χαμένος στην ζούγκλα. Αντικρίζω λοιπόν και τις τρείς εκεί! Η ώρα ήταν 02:40 σημειώστε! Πλησιάζω και τους αρχίζω στα αγγλικά. Hello, do you speak Greek? Μου είπαν πως ναι αλλά προτιμούσαν να συνεχίσουμε να μιλάμε στα αγγλικά. Οπότε όποιος πάει και τις ψάξει να τό'χει υπόψη του. Εμένα μου μίλαγε μόνο η μία η κοκκινομάλλα. Δίπλα της ήταν και μία γαζέλα ψηλή με αλογοουρά ντυμένη στα μαύρα αλλά δεν μίλαγε μόνο άκουγε και κοίταγε. Η τρίτη ήταν πιο μέσα καθισμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, δεν φαινόταν καλά στο σκοτάδι. Ονόματα εκείνη την στιγμή δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να ρωτήσω. Την συζήτηση την έπιασε μόνο η κοκκινομάλλα και μπορείς να πεις οτι είναι επικοινωνιακή. Αγγλικά ξέρει. 10€ blowjob 20€ sex λέει. Με ρώταγε τι ψάχνω, τι βλέπω, να σιγουρευτεί με τις προθέσεις μου. Πέρναγαν περαστικοί δίπλα μας εκείνη την στιγμή εμένα στα **** μου όλα χαχα. Δεν αφήνει να πιάνεις, να φιλάς και τελειωτικό μόνο στο σκουφάκι. Για στοματικό πήγαινα όχι πήδουλο. Έκανα χαζομάρα που δεν ρώτησα και τις υπόλοιπες τι προσφέρουν. Είχα διαβάσει κάποιος είχε γράψει σε αφήνουν να τις αγγίξεις, κατεβάζουν παντελονάκι και σαφήνουν να πιάσεις κώλο και να δεις το μαύρο τους στρινγκάκι. Αυτό μάλλον όποιος πάει για γαμήσι? Δεν έπρεπε να περάσω μαζί της δεν προσέφερε αρκετά αλλά μ'έπεισε. Δεν την λες και άσχημη. Δίνω το δεκάρικο και με πάει μέσα μέσα κοντά στο παλιό το σπίτι. Χωθήκαμε στα φυτά δεν φαινόμασταν. Φαινόταν η ρώγα της που πριν δεν την πρόσεξα και ξανά ρωτάω.

- Can I touch you?

- I told you no.

Τίποτα δεν άφηνε να ακουμπήσεις απολύτως τίποτα, μόνο πίπα. Τα κατεβάζω, μου βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει ένα ευχάριστο τσιμπούκι. Σε κάθε βογγητό μου αντιδρούσε. Δεν το'χω συνηθίσει σε αυτό, ήταν κιουτ. Όταν τραβήχτηκα λιγάκι αντέδρασε και εκεί.

- What's wrong? ρωτάει.

- Slower, or I will cum (ήταν η δεύτερη προειδοποίηση που της είχα δώσει).

- That's what I want.. απαντάει και συνεχίζει αμέσως το τσιμπούκωμα. Δεν την ένοιαζε αυτήν, εκεί συνεχίζει δίνει πόνο. Δεν αντέδρασα άλλο μην φάω άκυρο και δεν χύσω εκείνο το βράδυ, δεν ήθελα να μαλώσουμε και να πάει χαμένο το 10ευρο.

Μετά από λίγο έχυνα σιγά σιγά εγώ. Δεν ήθελε στο ρυθμό μου, προσπαθούσε κατευθείαν να με κάνει να χύσω. Δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύ γρήγορο το στοματικό της αλλά δεν ήτανε συνεργάσιμη. Δεν ξέρω πως το κατάλαβε ότι τελείωσα είτε απ'τους ήχους μου είτε το ένιωσε αλλά χαζή δεν είναι. Νόμιζα αν δεν έλεγα κάτι θα συνέχιζε. Με το που στραγγάλισα σταμάτησε αμέσως, και λίγο νωρίτερα θα έλεγα. Έβγαλε χαρτομάντιλο και με αυτό έβγαλε το προφυλακτικό. Ούτε που πρόσεξα που το πέταξε. Μπορούσε να φύγει αμέσως μιάς και βιαζόταν να χύσω αλλά τουλάχιστον βοήθησε με το προφυλακτικό. Να το λέμε και αυτό. Είπε your fault. Εγώ της απάντησα no, it was your fault. Που δεν κρατήθηκα παραπάνω. Χαμογέλασε, είπε bye και έφυγε. Κάτι την ρώτησαν εκεί οι φίλες της και άρχισαν να χαζογελάνε. Εγώ κατάλαβα τον λόγο. Σκεφτόμουν να ξανά περάσω από μπροστά τους φεύγοντας μήπως παίξει τίποτα ή πιάσω συζήτηση και γνωριστούμε αλλά πήρα το δρομάκι κάτω.

Συμπεράσματα. Για μένα δεν άξιζε έκανα τόσο δρόμο και είχα άλλον τόσο, την στιγμή που τα μέσα δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγαινα υπήρχε κέφι, στο γυρισμό χάθηκε. 10€ μόνο για πίπα δεν άξιζε τόσο ενώ με τόσα λεφτά μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος σε άλλα μέρη. Δεν το τίμησε το δεκάρικο και τον κόπο που έκανα αλλά που νά'ξερε. 5€ αρκετά θα της ήταν για ότι μου προσέφερε και για την συμπεριφορά της. Ούτε να την ακουμπήσω δεν άφηνε ενώ διάβασα άφηναν. Θα έπεσα σε λάθος μάλλον ή δεν της άρεσα. Πείτε μας και για τις δικές σας εμπειρίες με τις συγκεκριμένες όποιος έχει πάει να μας φωτίσετε καλύτερα. Ίσως κάποιος που να αντέχει στην πίπα της να βγάλει καλύτερη εμπειρία. Ή κάποιος στα γούστα της μήπως άλλαζε κάτι. Έπρεπε να έκανα περισσότερο μπαζάρι, τον δύσκολο, παρά να δεχόμουν με ευκολία, μήπως κάτι παραπάνω να κατάφερνα.

Τα θετικά είναι ότι ήταν προσεχτική. Μόνο με προφυλακτικό και δεν ήθελε καμία επαφή ούτε άγγιγμα σε κάποιο σημείο του δέρματός της. Δεν ξέρω αν έχει κάτι ή όχι αλλά δεν πιστεύω να κολλήσετε κάτι από αυτήν αν είναι με όλους τόσο προσεχτική. Οπότε θά'νε ασφαλής η υγεία σας με αυτήν. Για να μην ανησυχείτε.

Δεν πιστεύω να ξανά πάω αλλά θα ήθελα να δω αν μπορέσει κάποιος να με βγάλει λάθος μήπως αλλάξω γνώμη και ξανά προσπαθήσω ανανεωμένος. Και συμβουλές καλές θα ήταν για όλους μας αν ξέρετε κάτι παραπάνω. Αυτά από μένα για τις πιάτσες. Όσο πρόλαβα, ότι βρήκα.

Καλή σας μέρα αλάνια!
16 χρονών είσαι;;;
 

Dr. Kolompo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2021
Μηνύματα
2.801
Like
3.622
Πόντοι
456
Moυνόχειλα από γκράνι είναι λες και αγκαλιάζει το μπότσο σου μια ευλαβική αγκαλιά
 

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.537
Like
12.545
Πόντοι
2.256
Επίσης θεωρώ ότι το νήμα δεν έχει λόγο ύπαρξης και προτείνω στους mods να μεταφερθεί στο "πιάτσες Αθήνας, πουτάνες".
 

unknowndark

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Μηνύματα
1.425
Like
4.868
Πόντοι
456
Οι συγκεκριμένες γριούλες είναι στην περιοχή μόνο πρωί!!! Είναι όλες του ανατολικού μπλοκ και στην πλειοψηφία τους το κάνουν για δεύτερη δουλειά. Τα βράδια προσέχουν γέρους. Επίσης κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι αργά.
Βράδυ στην περιοχή θα βρεις μόνο σκληροπυρηνικές περιπτώσεις!!!

για τι ηλικίες μιλάμε ? 55-60?
 

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
433
Κριτικές
3
Like
2.425
Πόντοι
441
ης αλλά δεν ήτανε συνεργάσιμη. Δεν ξέρω πως το κατάλαβε ότι τελείωσα είτε απ'τους ήχους μου είτε το ένιωσε αλλά χαζή δεν είναι. Νόμιζα αν δεν έλεγα κάτι θα συνέχιζε. Με το που στραγγάλισα σταμάτησε αμέσως, και λίγο νωρίτερα θα έλεγα. Έβγαλε χαρτομάντιλο και με αυτό έβγαλε το προφυλακτικό. Ούτε που πρόσεξα που το πέταξε. Μπορούσε να φύγει αμέσως μιάς και βιαζόταν να χύσω αλλά τουλάχιστον βοήθησε με το προφυλακτικό. Να το λέμε και αυτό. Είπε your fault. Εγώ της απάντησα no, it was your fault. Που δεν κρατήθηκα παραπάνω. Χαμογέλασε, είπε bye και έφυγε. Κάτι την ρώτησαν εκεί οι φίλες της και άρχισαν να χαζογελάνε. Εγώ κατάλαβα τον λόγο. Σκεφτόμουν να ξανά περάσω από μπροστά τους φεύγοντας μήπως παίξει τίποτα
Περίεργα τα λες, η κοκκινομάλλα ειναι η Τρευσυ με το πολυ βαθύ και σχετικά αργό τσιμπούκωμα, ουτε ξέρω ποσες σφαλιάρες της έχω ριξει στην κωλάρα της. Την οποία φυσικά κ αφήνει να πιάσεις (στο αμάξι τουλάχιστον). Εγώ παντως για το ότι κατάφερε να σε ρουφήξει κ να χύσεις τόσο γρήγορα μπραβο της έχω να πω. Εύγε στο κορίτσι!
 

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Μηνύματα
1.607
Like
10.480
Πόντοι
2.256
Γειά σας για ακόμη μία φορά.

Βρήκα πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τις πιάτσες και να ρωτάει ο κόσμος τι υπάρχει έξω αυτό το καιρό, που και πότε. Σε μερικές δημοσιεύσεις βρήκα και ανανεωμένα σχόλια, γιατί τα περισσότερα είναι παλιά αν όχι όλα, και όλος περιέργεια διάβαζα τα φετινά νέα. Εκεί που ήταν να κοιμηθώ αποφασίζω να εξερευνήσω λοιπόν.

Είχα σημειώσει μερικές περιοχές έτσι ώστε να έχω μία ιδέα που να πάω. Μιας και μένω κέντρο κοντά, ο πρώτος μου προορισμός ήταν Χαλκοκονδύλη στα Ομόνοια. Κάποιος είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στην πιάτσα και ένα σχόλιο έγραφε στην Χαλκοκονδύλη κοντά στις στάσεις λεωφορείων. Πέρασα απο'κεί στις 1, νέκρα όλα δεν κυκλοφορεί τίποτα παρά μόνο μπάτσοι.

Επόμενος προορισμός Αριστοτέλους που ήταν και κοντά. Κάποιος είχε αναφέρει ότι στην Καποδιστρίου κάθετα στην Αριστοτέλους βρήκε μία γαζέλα που εγώ τέτοια τα γουστάρω. Κάτι εξωτικό, διαφορετικό, κάτι σοκολατένιο. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σοκολατάκι ένα στενό πιο πάνω στην γωνία Αριστοτέλους-Χαλκοκονδύλη προς τα αριστερά έτσι όπως πας προς Ομόνοια.

Από πίσω της πέρασα αλλά δεν έδινε πολύ σημασία τριγύρω της. Ίσως επειδή εκεί στεκόταν ένας αστυνομικός με το μηχανάκι του και δεν θά'ταν συγκεντρωμένη. Σκέφτηκα να κάνω ένα κύκλο και να βγω από κάτω στην Αριστοτέλους και να το πάρω μέχρι πάνω. Εκεί κοντά αντίκρισα και μία νεαρή να πηγαινοέρχεται λίγο πιο πάνω, σίγουρα ψαχνόταν. Ξεκινώντας απ'την αρχή, οι πρώτες που αντίκρισα ήτανε δύο τσιγγανούλες γύρω στα 30κάτι μία παχουλούλα και μία έτσι και έτσι. Σε μία γωνία δεξία τις είδα, κοιτάνε τριγύρω τους, τις κοίταξα και'γω γύρισα απ'την άλλην, τις ξανά κοίταξα, με ξανά κοίταξε αμέσως μόλις το κατάλαβε και με ρώτησε "παμε?". Άμα κοιτάς, απαρατήρητος δεν θα περάσεις σίγουρα. Μετά, ήταν η ώρα της μαυρούλας να την ξαναδώ αλλά έλα που έλειπε! Εξαφανίστηκε και αυτή και ο αστυνομικός. Στην θέση της ήταν ήδη άλλο άτομο ένα τραβελάκι ή τρανς. Κοιτούσα καλά καλά τι στέκεται στην θέση της όταν πέρναγα από κοντά της, με κοιτούσε και εκείνη και με χαιρέτησε. Συνέχισα προς τα πάνω και η νεαρή κοπέλα που τριγυρνούσε απο'δώ και απο'κεί εξαφανίστηκε και αυτή μάλλον. Στα σκαλάκια δεξιά μου απέναντι είδα κάτι κοπέλες να κάθονται. Δεν είδα πολύ καλά πως είναι λόγο του σκοταδιού. Όταν γυρνούσα σπίτι μετά από κάτι ώρες εκεί στην γωνία είχε εμφανιστεί ένα μιλφάκι, σε καλή διάθεση. Μετά τις 4 το πρωί ήταν αυτό. 20 ευρώ ήθελε, νορμάλ σε ξενοδοχείο εκεί δίπλα.

Συνεχίζω την ιστορία μου απο'κεί που είχα μείνει. Πήγα μετά Αγίου Κωνσταντίνου και κατέβαινα κάτω προς Μεταξουργείο, ήθελα να πάω Λιοσίων. Έτσι όπως κατέβαινα, στην γωνία απ'την δεξιά πλευρά ήταν μία λατίνα στο κινητό της με ωραίο σώμα και καλά ντυμένη. Στην αμέσως επόμενη γωνία ήταν άλλο ένα ωραίο μωρό επίσης καλά ντυμένο που από μακρυά όταν με είδε ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά της, να παίρνει πόζα, να μου δώσει ωραία εικόνα. Κοιτούσε όταν πλησίασα κοντά της μήπως ήθελα να της ζητήσω κάτι.

Δεν θυμάμαι γιατί είχα σημειώσει Λιοσίων δεν βρήκα πιάτσες εκεί εκτός αν δεν πήγαινα στα σωστά σημεία.

Επόμενος προορισμός πλατεία Αθανασίου Διάκου. Κάποιος είπε είχε βρεί κάτι ενδιαφέρον εκεί. Άλλος του είχε απαντήσει ότι μόνο κάτι άνδρες από Αλβανία είχε δει να πίνουν μπύρα. Εγώ δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον έκανα και ένα κύκλο και μόνο κάτι άνδρες πρόσεξα να κάθονται να πίνουν. Μέσα στο πάρκο δεν πέρασα. Επόμενος και τελευταίος προορισμός και ο βασικός λόγος που βγήκα για εξερεύνηση, πάρκο ΦΙΞ στην Πατησίων!

Βρήκα φρέσκα σχόλια για κάτι μαυρούλες που κυκλοφορούν και σκέφτηκα έπρεπε να περάσω απο'κεί. 02:30 έφτασα. Όπως καταλάβατε με τα πόδια έκανα όλες τις βόλτες μου. Είχα διαβάσει 2 με 3 η ώρα κυκλοφορούν εκεί, αν είναι Σ/Κ μέχρι και 4 η ώρα υπάρχουν. Πρώτα μπήκα στο πάρκο σαν λυσσασμένος και κοιτούσα παντού μην μου ξεφύγει τίποτα (χαχα). Δεν βρήκα κάτι βγήκα απ'το πάρκο και κοιτούσα απέναντι το σούπερ μάρκετ LIDL. Κάποιος είχε γράψει είχε δει μία να περιπλανιέται εκεί. Ούτε εκεί βρήκα καμία. Πάω πιο πέρα περνάω το δρόμο της Πατησίων και κατευθύνομαι Ζαμπελίου-Ηρακλείου. Εκεί είχαν γράψει θα είναι στάνταρ. Τέλεια. Όταν έφτασα τίποτα όμως. Φτου σου. Και νόμιζα έστω εκεί σίγουρα θα είχε. Ούτε μία δεν βρήκα. Κατεβαίνω κάτω προς Πατησίων και ακούω κάποια να μου κάνει ήχους με το στόμα της. Σαν να θέλει να σφυρίξει αλλά ήταν με το δικό της τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας. Κοιτάζω απέναντι και τι βλέπω? Ήταν στο πάρκο στην γωνία κοντά στο παλιό σπίτι-Πατησίων δίπλα από ένα αθλητικό κατάστημα. Περνάω το δρόμο απέναντι, πάω προς αυτές και πάλι μου κάνουν τον ίδιο ήχο. Έτσι σε καλούν κατάλαβα! Για να τις παρατηρήσεις να τις βρείτε. Σαν μαύρες αμαζόνες να σε καλούν να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις χαμένος στην ζούγκλα. Αντικρίζω λοιπόν και τις τρείς εκεί! Η ώρα ήταν 02:40 σημειώστε! Πλησιάζω και τους αρχίζω στα αγγλικά. Hello, do you speak Greek? Μου είπαν πως ναι αλλά προτιμούσαν να συνεχίσουμε να μιλάμε στα αγγλικά. Οπότε όποιος πάει και τις ψάξει να τό'χει υπόψη του. Εμένα μου μίλαγε μόνο η μία η κοκκινομάλλα. Δίπλα της ήταν και μία γαζέλα ψηλή με αλογοουρά ντυμένη στα μαύρα αλλά δεν μίλαγε μόνο άκουγε και κοίταγε. Η τρίτη ήταν πιο μέσα καθισμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, δεν φαινόταν καλά στο σκοτάδι. Ονόματα εκείνη την στιγμή δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να ρωτήσω. Την συζήτηση την έπιασε μόνο η κοκκινομάλλα και μπορείς να πεις οτι είναι επικοινωνιακή. Αγγλικά ξέρει. 10€ blowjob 20€ sex λέει. Με ρώταγε τι ψάχνω, τι βλέπω, να σιγουρευτεί με τις προθέσεις μου. Πέρναγαν περαστικοί δίπλα μας εκείνη την στιγμή εμένα στα **** μου όλα χαχα. Δεν αφήνει να πιάνεις, να φιλάς και τελειωτικό μόνο στο σκουφάκι. Για στοματικό πήγαινα όχι πήδουλο. Έκανα χαζομάρα που δεν ρώτησα και τις υπόλοιπες τι προσφέρουν. Είχα διαβάσει κάποιος είχε γράψει σε αφήνουν να τις αγγίξεις, κατεβάζουν παντελονάκι και σαφήνουν να πιάσεις κώλο και να δεις το μαύρο τους στρινγκάκι. Αυτό μάλλον όποιος πάει για γαμήσι? Δεν έπρεπε να περάσω μαζί της δεν προσέφερε αρκετά αλλά μ'έπεισε. Δεν την λες και άσχημη. Δίνω το δεκάρικο και με πάει μέσα μέσα κοντά στο παλιό το σπίτι. Χωθήκαμε στα φυτά δεν φαινόμασταν. Φαινόταν η ρώγα της που πριν δεν την πρόσεξα και ξανά ρωτάω.

- Can I touch you?

- I told you no.

Τίποτα δεν άφηνε να ακουμπήσεις απολύτως τίποτα, μόνο πίπα. Τα κατεβάζω, μου βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει ένα ευχάριστο τσιμπούκι. Σε κάθε βογγητό μου αντιδρούσε. Δεν το'χω συνηθίσει σε αυτό, ήταν κιουτ. Όταν τραβήχτηκα λιγάκι αντέδρασε και εκεί.

- What's wrong? ρωτάει.

- Slower, or I will cum (ήταν η δεύτερη προειδοποίηση που της είχα δώσει).

- That's what I want.. απαντάει και συνεχίζει αμέσως το τσιμπούκωμα. Δεν την ένοιαζε αυτήν, εκεί συνεχίζει δίνει πόνο. Δεν αντέδρασα άλλο μην φάω άκυρο και δεν χύσω εκείνο το βράδυ, δεν ήθελα να μαλώσουμε και να πάει χαμένο το 10ευρο.

Μετά από λίγο έχυνα σιγά σιγά εγώ. Δεν ήθελε στο ρυθμό μου, προσπαθούσε κατευθείαν να με κάνει να χύσω. Δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύ γρήγορο το στοματικό της αλλά δεν ήτανε συνεργάσιμη. Δεν ξέρω πως το κατάλαβε ότι τελείωσα είτε απ'τους ήχους μου είτε το ένιωσε αλλά χαζή δεν είναι. Νόμιζα αν δεν έλεγα κάτι θα συνέχιζε. Με το που στραγγάλισα σταμάτησε αμέσως, και λίγο νωρίτερα θα έλεγα. Έβγαλε χαρτομάντιλο και με αυτό έβγαλε το προφυλακτικό. Ούτε που πρόσεξα που το πέταξε. Μπορούσε να φύγει αμέσως μιάς και βιαζόταν να χύσω αλλά τουλάχιστον βοήθησε με το προφυλακτικό. Να το λέμε και αυτό. Είπε your fault. Εγώ της απάντησα no, it was your fault. Που δεν κρατήθηκα παραπάνω. Χαμογέλασε, είπε bye και έφυγε. Κάτι την ρώτησαν εκεί οι φίλες της και άρχισαν να χαζογελάνε. Εγώ κατάλαβα τον λόγο. Σκεφτόμουν να ξανά περάσω από μπροστά τους φεύγοντας μήπως παίξει τίποτα ή πιάσω συζήτηση και γνωριστούμε αλλά πήρα το δρομάκι κάτω.

Συμπεράσματα. Για μένα δεν άξιζε έκανα τόσο δρόμο και είχα άλλον τόσο, την στιγμή που τα μέσα δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγαινα υπήρχε κέφι, στο γυρισμό χάθηκε. 10€ μόνο για πίπα δεν άξιζε τόσο ενώ με τόσα λεφτά μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος σε άλλα μέρη. Δεν το τίμησε το δεκάρικο και τον κόπο που έκανα αλλά που νά'ξερε. 5€ αρκετά θα της ήταν για ότι μου προσέφερε και για την συμπεριφορά της. Ούτε να την ακουμπήσω δεν άφηνε ενώ διάβασα άφηναν. Θα έπεσα σε λάθος μάλλον ή δεν της άρεσα. Πείτε μας και για τις δικές σας εμπειρίες με τις συγκεκριμένες όποιος έχει πάει να μας φωτίσετε καλύτερα. Ίσως κάποιος που να αντέχει στην πίπα της να βγάλει καλύτερη εμπειρία. Ή κάποιος στα γούστα της μήπως άλλαζε κάτι. Έπρεπε να έκανα περισσότερο μπαζάρι, τον δύσκολο, παρά να δεχόμουν με ευκολία, μήπως κάτι παραπάνω να κατάφερνα.

Τα θετικά είναι ότι ήταν προσεχτική. Μόνο με προφυλακτικό και δεν ήθελε καμία επαφή ούτε άγγιγμα σε κάποιο σημείο του δέρματός της. Δεν ξέρω αν έχει κάτι ή όχι αλλά δεν πιστεύω να κολλήσετε κάτι από αυτήν αν είναι με όλους τόσο προσεχτική. Οπότε θά'νε ασφαλής η υγεία σας με αυτήν. Για να μην ανησυχείτε.

Δεν πιστεύω να ξανά πάω αλλά θα ήθελα να δω αν μπορέσει κάποιος να με βγάλει λάθος μήπως αλλάξω γνώμη και ξανά προσπαθήσω ανανεωμένος. Και συμβουλές καλές θα ήταν για όλους μας αν ξέρετε κάτι παραπάνω. Αυτά από μένα για τις πιάτσες. Όσο πρόλαβα, ότι βρήκα.

Καλή σας μέρα αλάνια!
story-story-time.gif
 

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Μηνύματα
787
Κριτικές
12
Like
2.182
Πόντοι
496
Πολύ γουστάρω που με αναφέρει στο σεντόνι και δεν ξέρει -θυμάται ποιός το έχει γράψει.
Αθανασίου Διάκου όντως όταν είχα περάσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο αν θυμάμαι καλά ήταν 5 αλβανοί σε ένα παγκάκι και έπιναν μπύρες και ας σιγοέβρεχε.
Θυμάμαι έκανε πουτσόκρυο 3 το πρωί που έψαχνα την Ζεμπελίου όπως έμαθα αργότερα απο τον Ψωλίνιο ντε καυλέιρα που έδωσε τα φώτα του και βρήκαμε τα μαύρα άλογα.
Τώρα για την Ζεμπελίου όπως έχουμε πεί αν αφιέρωνες λίγα λεπτά απο τον χρόνο σου και διάβαζες λίγο πίσω θα έβλεπες ότι έχω γράψει ότι βγαίνουν καθημερινές απο 12 έως 3- 3:30 και ΣΚ 12 μέχρι 5 αλλά λογικά πρέπει να είχες βαρέσει μπιέλα και δεν βλέπεις μπροστά σου. Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι και η ζέστη το ωράριο τους θα μειωθεί λόγο κρύου,Δεν είναι σε κανα σπίτι-δωμάτιο. Στον δρόμο βρίσκονται
 

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
835
Like
2.042
Πόντοι
446
Γειά σας για ακόμη μία φορά.

Βρήκα πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με τις πιάτσες και να ρωτάει ο κόσμος τι υπάρχει έξω αυτό το καιρό, που και πότε. Σε μερικές δημοσιεύσεις βρήκα και ανανεωμένα σχόλια, γιατί τα περισσότερα είναι παλιά αν όχι όλα, και όλος περιέργεια διάβαζα τα φετινά νέα. Εκεί που ήταν να κοιμηθώ αποφασίζω να εξερευνήσω λοιπόν.

Είχα σημειώσει μερικές περιοχές έτσι ώστε να έχω μία ιδέα που να πάω. Μιας και μένω κέντρο κοντά, ο πρώτος μου προορισμός ήταν Χαλκοκονδύλη στα Ομόνοια. Κάποιος είχε ρωτήσει που μπορεί να βρει γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στην πιάτσα και ένα σχόλιο έγραφε στην Χαλκοκονδύλη κοντά στις στάσεις λεωφορείων. Πέρασα απο'κεί στις 1, νέκρα όλα δεν κυκλοφορεί τίποτα παρά μόνο μπάτσοι.

Επόμενος προορισμός Αριστοτέλους που ήταν και κοντά. Κάποιος είχε αναφέρει ότι στην Καποδιστρίου κάθετα στην Αριστοτέλους βρήκε μία γαζέλα που εγώ τέτοια τα γουστάρω. Κάτι εξωτικό, διαφορετικό, κάτι σοκολατένιο. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σοκολατάκι ένα στενό πιο πάνω στην γωνία Αριστοτέλους-Χαλκοκονδύλη προς τα αριστερά έτσι όπως πας προς Ομόνοια.

Από πίσω της πέρασα αλλά δεν έδινε πολύ σημασία τριγύρω της. Ίσως επειδή εκεί στεκόταν ένας αστυνομικός με το μηχανάκι του και δεν θά'ταν συγκεντρωμένη. Σκέφτηκα να κάνω ένα κύκλο και να βγω από κάτω στην Αριστοτέλους και να το πάρω μέχρι πάνω. Εκεί κοντά αντίκρισα και μία νεαρή να πηγαινοέρχεται λίγο πιο πάνω, σίγουρα ψαχνόταν. Ξεκινώντας απ'την αρχή, οι πρώτες που αντίκρισα ήτανε δύο τσιγγανούλες γύρω στα 30κάτι μία παχουλούλα και μία έτσι και έτσι. Σε μία γωνία δεξία τις είδα, κοιτάνε τριγύρω τους, τις κοίταξα και'γω γύρισα απ'την άλλην, τις ξανά κοίταξα, με ξανά κοίταξε αμέσως μόλις το κατάλαβε και με ρώτησε "παμε?". Άμα κοιτάς, απαρατήρητος δεν θα περάσεις σίγουρα. Μετά, ήταν η ώρα της μαυρούλας να την ξαναδώ αλλά έλα που έλειπε! Εξαφανίστηκε και αυτή και ο αστυνομικός. Στην θέση της ήταν ήδη άλλο άτομο ένα τραβελάκι ή τρανς. Κοιτούσα καλά καλά τι στέκεται στην θέση της όταν πέρναγα από κοντά της, με κοιτούσε και εκείνη και με χαιρέτησε. Συνέχισα προς τα πάνω και η νεαρή κοπέλα που τριγυρνούσε απο'δώ και απο'κεί εξαφανίστηκε και αυτή μάλλον. Στα σκαλάκια δεξιά μου απέναντι είδα κάτι κοπέλες να κάθονται. Δεν είδα πολύ καλά πως είναι λόγο του σκοταδιού. Όταν γυρνούσα σπίτι μετά από κάτι ώρες εκεί στην γωνία είχε εμφανιστεί ένα μιλφάκι, σε καλή διάθεση. Μετά τις 4 το πρωί ήταν αυτό. 20 ευρώ ήθελε, νορμάλ σε ξενοδοχείο εκεί δίπλα.

Συνεχίζω την ιστορία μου απο'κεί που είχα μείνει. Πήγα μετά Αγίου Κωνσταντίνου και κατέβαινα κάτω προς Μεταξουργείο, ήθελα να πάω Λιοσίων. Έτσι όπως κατέβαινα, στην γωνία απ'την δεξιά πλευρά ήταν μία λατίνα στο κινητό της με ωραίο σώμα και καλά ντυμένη. Στην αμέσως επόμενη γωνία ήταν άλλο ένα ωραίο μωρό επίσης καλά ντυμένο που από μακρυά όταν με είδε ξεκίνησε να φτιάχνει τα μαλλιά της, να παίρνει πόζα, να μου δώσει ωραία εικόνα. Κοιτούσε όταν πλησίασα κοντά της μήπως ήθελα να της ζητήσω κάτι.

Δεν θυμάμαι γιατί είχα σημειώσει Λιοσίων δεν βρήκα πιάτσες εκεί εκτός αν δεν πήγαινα στα σωστά σημεία.

Επόμενος προορισμός πλατεία Αθανασίου Διάκου. Κάποιος είπε είχε βρεί κάτι ενδιαφέρον εκεί. Άλλος του είχε απαντήσει ότι μόνο κάτι άνδρες από Αλβανία είχε δει να πίνουν μπύρα. Εγώ δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον έκανα και ένα κύκλο και μόνο κάτι άνδρες πρόσεξα να κάθονται να πίνουν. Μέσα στο πάρκο δεν πέρασα. Επόμενος και τελευταίος προορισμός και ο βασικός λόγος που βγήκα για εξερεύνηση, πάρκο ΦΙΞ στην Πατησίων!

Βρήκα φρέσκα σχόλια για κάτι μαυρούλες που κυκλοφορούν και σκέφτηκα έπρεπε να περάσω απο'κεί. 02:30 έφτασα. Όπως καταλάβατε με τα πόδια έκανα όλες τις βόλτες μου. Είχα διαβάσει 2 με 3 η ώρα κυκλοφορούν εκεί, αν είναι Σ/Κ μέχρι και 4 η ώρα υπάρχουν. Πρώτα μπήκα στο πάρκο σαν λυσσασμένος και κοιτούσα παντού μην μου ξεφύγει τίποτα (χαχα). Δεν βρήκα κάτι βγήκα απ'το πάρκο και κοιτούσα απέναντι το σούπερ μάρκετ LIDL. Κάποιος είχε γράψει είχε δει μία να περιπλανιέται εκεί. Ούτε εκεί βρήκα καμία. Πάω πιο πέρα περνάω το δρόμο της Πατησίων και κατευθύνομαι Ζαμπελίου-Ηρακλείου. Εκεί είχαν γράψει θα είναι στάνταρ. Τέλεια. Όταν έφτασα τίποτα όμως. Φτου σου. Και νόμιζα έστω εκεί σίγουρα θα είχε. Ούτε μία δεν βρήκα. Κατεβαίνω κάτω προς Πατησίων και ακούω κάποια να μου κάνει ήχους με το στόμα της. Σαν να θέλει να σφυρίξει αλλά ήταν με το δικό της τρόπο, όπως μπορεί ο καθένας. Κοιτάζω απέναντι και τι βλέπω? Ήταν στο πάρκο στην γωνία κοντά στο παλιό σπίτι-Πατησίων δίπλα από ένα αθλητικό κατάστημα. Περνάω το δρόμο απέναντι, πάω προς αυτές και πάλι μου κάνουν τον ίδιο ήχο. Έτσι σε καλούν κατάλαβα! Για να τις παρατηρήσεις να τις βρείτε. Σαν μαύρες αμαζόνες να σε καλούν να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις χαμένος στην ζούγκλα. Αντικρίζω λοιπόν και τις τρείς εκεί! Η ώρα ήταν 02:40 σημειώστε! Πλησιάζω και τους αρχίζω στα αγγλικά. Hello, do you speak Greek? Μου είπαν πως ναι αλλά προτιμούσαν να συνεχίσουμε να μιλάμε στα αγγλικά. Οπότε όποιος πάει και τις ψάξει να τό'χει υπόψη του. Εμένα μου μίλαγε μόνο η μία η κοκκινομάλλα. Δίπλα της ήταν και μία γαζέλα ψηλή με αλογοουρά ντυμένη στα μαύρα αλλά δεν μίλαγε μόνο άκουγε και κοίταγε. Η τρίτη ήταν πιο μέσα καθισμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, δεν φαινόταν καλά στο σκοτάδι. Ονόματα εκείνη την στιγμή δεν μου πέρασε απ'το μυαλό να ρωτήσω. Την συζήτηση την έπιασε μόνο η κοκκινομάλλα και μπορείς να πεις οτι είναι επικοινωνιακή. Αγγλικά ξέρει. 10€ blowjob 20€ sex λέει. Με ρώταγε τι ψάχνω, τι βλέπω, να σιγουρευτεί με τις προθέσεις μου. Πέρναγαν περαστικοί δίπλα μας εκείνη την στιγμή εμένα στα **** μου όλα χαχα. Δεν αφήνει να πιάνεις, να φιλάς και τελειωτικό μόνο στο σκουφάκι. Για στοματικό πήγαινα όχι πήδουλο. Έκανα χαζομάρα που δεν ρώτησα και τις υπόλοιπες τι προσφέρουν. Είχα διαβάσει κάποιος είχε γράψει σε αφήνουν να τις αγγίξεις, κατεβάζουν παντελονάκι και σαφήνουν να πιάσεις κώλο και να δεις το μαύρο τους στρινγκάκι. Αυτό μάλλον όποιος πάει για γαμήσι? Δεν έπρεπε να περάσω μαζί της δεν προσέφερε αρκετά αλλά μ'έπεισε. Δεν την λες και άσχημη. Δίνω το δεκάρικο και με πάει μέσα μέσα κοντά στο παλιό το σπίτι. Χωθήκαμε στα φυτά δεν φαινόμασταν. Φαινόταν η ρώγα της που πριν δεν την πρόσεξα και ξανά ρωτάω.

- Can I touch you?

- I told you no.

Τίποτα δεν άφηνε να ακουμπήσεις απολύτως τίποτα, μόνο πίπα. Τα κατεβάζω, μου βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει ένα ευχάριστο τσιμπούκι. Σε κάθε βογγητό μου αντιδρούσε. Δεν το'χω συνηθίσει σε αυτό, ήταν κιουτ. Όταν τραβήχτηκα λιγάκι αντέδρασε και εκεί.

- What's wrong? ρωτάει.

- Slower, or I will cum (ήταν η δεύτερη προειδοποίηση που της είχα δώσει).

- That's what I want.. απαντάει και συνεχίζει αμέσως το τσιμπούκωμα. Δεν την ένοιαζε αυτήν, εκεί συνεχίζει δίνει πόνο. Δεν αντέδρασα άλλο μην φάω άκυρο και δεν χύσω εκείνο το βράδυ, δεν ήθελα να μαλώσουμε και να πάει χαμένο το 10ευρο.

Μετά από λίγο έχυνα σιγά σιγά εγώ. Δεν ήθελε στο ρυθμό μου, προσπαθούσε κατευθείαν να με κάνει να χύσω. Δεν θα έλεγα ότι ήταν πολύ γρήγορο το στοματικό της αλλά δεν ήτανε συνεργάσιμη. Δεν ξέρω πως το κατάλαβε ότι τελείωσα είτε απ'τους ήχους μου είτε το ένιωσε αλλά χαζή δεν είναι. Νόμιζα αν δεν έλεγα κάτι θα συνέχιζε. Με το που στραγγάλισα σταμάτησε αμέσως, και λίγο νωρίτερα θα έλεγα. Έβγαλε χαρτομάντιλο και με αυτό έβγαλε το προφυλακτικό. Ούτε που πρόσεξα που το πέταξε. Μπορούσε να φύγει αμέσως μιάς και βιαζόταν να χύσω αλλά τουλάχιστον βοήθησε με το προφυλακτικό. Να το λέμε και αυτό. Είπε your fault. Εγώ της απάντησα no, it was your fault. Που δεν κρατήθηκα παραπάνω. Χαμογέλασε, είπε bye και έφυγε. Κάτι την ρώτησαν εκεί οι φίλες της και άρχισαν να χαζογελάνε. Εγώ κατάλαβα τον λόγο. Σκεφτόμουν να ξανά περάσω από μπροστά τους φεύγοντας μήπως παίξει τίποτα ή πιάσω συζήτηση και γνωριστούμε αλλά πήρα το δρομάκι κάτω.

Συμπεράσματα. Για μένα δεν άξιζε έκανα τόσο δρόμο και είχα άλλον τόσο, την στιγμή που τα μέσα δεν λειτουργούσαν. Όταν πήγαινα υπήρχε κέφι, στο γυρισμό χάθηκε. 10€ μόνο για πίπα δεν άξιζε τόσο ενώ με τόσα λεφτά μπορείς να βγεις πιο κερδισμένος σε άλλα μέρη. Δεν το τίμησε το δεκάρικο και τον κόπο που έκανα αλλά που νά'ξερε. 5€ αρκετά θα της ήταν για ότι μου προσέφερε και για την συμπεριφορά της. Ούτε να την ακουμπήσω δεν άφηνε ενώ διάβασα άφηναν. Θα έπεσα σε λάθος μάλλον ή δεν της άρεσα. Πείτε μας και για τις δικές σας εμπειρίες με τις συγκεκριμένες όποιος έχει πάει να μας φωτίσετε καλύτερα. Ίσως κάποιος που να αντέχει στην πίπα της να βγάλει καλύτερη εμπειρία. Ή κάποιος στα γούστα της μήπως άλλαζε κάτι. Έπρεπε να έκανα περισσότερο μπαζάρι, τον δύσκολο, παρά να δεχόμουν με ευκολία, μήπως κάτι παραπάνω να κατάφερνα.

Τα θετικά είναι ότι ήταν προσεχτική. Μόνο με προφυλακτικό και δεν ήθελε καμία επαφή ούτε άγγιγμα σε κάποιο σημείο του δέρματός της. Δεν ξέρω αν έχει κάτι ή όχι αλλά δεν πιστεύω να κολλήσετε κάτι από αυτήν αν είναι με όλους τόσο προσεχτική. Οπότε θά'νε ασφαλής η υγεία σας με αυτήν. Για να μην ανησυχείτε.

Δεν πιστεύω να ξανά πάω αλλά θα ήθελα να δω αν μπορέσει κάποιος να με βγάλει λάθος μήπως αλλάξω γνώμη και ξανά προσπαθήσω ανανεωμένος. Και συμβουλές καλές θα ήταν για όλους μας αν ξέρετε κάτι παραπάνω. Αυτά από μένα για τις πιάτσες. Όσο πρόλαβα, ότι βρήκα.

Καλή σας μέρα αλάνια!
Η τρεισυ είναι φιλότιμο κορίτσι και προσέχει οσον αφορά την υγιεινή. Από ότι καταλαβαίνω είσαι νιάτο οπότε δύσκολα κρατιέται αλλά το προσπαθεί μέχρι τέλους, την ιδρώνει τη φανέλα που λέμε. Πάντως καλή φάση είναι σε ξενοδοχείο αλλά υπολόγιζε 50+20+... και θες και αυτοκίνητο.
 

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Μηνύματα
375
Like
1.091
Πόντοι
201
Δε διάβασα όλο το σεντόνι αλλά γράφεις ότι πήγες Χαλκοκονδύλη και δε βρήκες γκράνια;;;; Αν πήγες 15αύγουστο ναι, δε βρήκες!!! Πάμε αύριο το πρωί μετά τις 10-11 να σου μετρήσω 10 γυναίκες!!! Αν προσθέσεις τις ηλικίες τους, μιλάμε για millennium!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Όταν πέφτει η σύνταξη στα παππούδια να δεις τι γίνεται στην περιοχή...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom