Το κάνει στους πελάτης της καμιά φορά.Εμένα μου έκανε δωρεάν ισπανικό και πέρασα πολύ καλά πρόσφατα που την πήρα.
Φαίνεται προσπαθούν να κρατήσουν πελάτες. Πολυ παλιά πράγματι με είχε ξεπεταξει στην κυριολεξία με πολύ γκρίνια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
Αμα λεω γω υπερεκτιμημενη...δε το πα ακριβως..σεβομενος τη παρεκαση που γινεται για παρτη της..αλλα οκκ...σιγαΕνημερώνω ότι πήγα Καταλεγια πριν μια βδομάδα (όχι πρώτη φορά γενικα) και έχω να πω ότι ενώ είναι πολύ όμορφη, καθημερινή ούτε 12-13 λεπτά. Φουλ υπηρεσιακά, χωρίς υφακι, αλλα τελείως αγγαρεία και σαν να θέλει να τελειώνει όσο πιο γρήγορα για να πάει στον επομενο. Από μένα δεν θα ξαναπαίξει επανάληψη.
Melissa123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανεις ποια είναι η διαφορά στις κοπέλες που έχουν ένα σήμα premium ή vip στα στούντιο ποια είναι η διαφορά με τις απλές;
Άν δεν την δείς την άλλη με τα μάτια σου , μην πιστεύεις τιποτα , αυτά είναι διαφημιστικές 'φανφάρες' , απ'οσα ακους τιποτα και απ'οσα βλέπεις τα μισά λέει ο σοφος λαος . Στην ουσία δεν σημαίνουν κατι , υποτιθεται οτι αυτες που εχουν τα σηματα που λες ειναι πιο αναγνωρισιμες ή εχουν μια σχετική γι'αυτες επιτυχια στην δουλειά τους και αποφέρουν καλά χρηματα στις επιχειρήσεις που δουλευουν. Δεν σου εγγυαται κανείς οτι θα περασεις καλά με αυτες.Ξέρει κανεις ποια είναι η διαφορά στις κοπέλες που έχουν ένα σήμα premium ή vip στα στούντιο ποια είναι η διαφορά με τις απλές;
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.551
- Πόντοι
- 3.246
Εχουν πληρωσει για διαφημιση οπως ειναι η χορηγουμενη στα σοσιαλΆν δεν την δείς την άλλη με τα μάτια σου , μην πιστεύεις τιποτα , αυτά είναι διαφημιστικές 'φανφάρες' , απ'οσα ακους τιποτα και απ'οσα βλέπεις τα μισά λέει ο σοφος λαος . Στην ουσία δεν σημαίνουν κατι , υποτιθεται οτι αυτες που εχουν τα σηματα που λες ειναι πιο αναγνωρισιμες ή εχουν μια σχετική γι'αυτες επιτυχια στην δουλειά τους και αποφέρουν καλά χρηματα στις επιχειρήσεις που δουλευουν. Δεν σου εγγυαται κανείς οτι θα περασεις καλά με αυτες.
Το ιδιο λεμε , απλα εγω ίσως το ανέλυσα πιο πολυ , το είπες πιο απλά .Εχουν πληρωσει για διαφημιση οπως ειναι η χορηγουμενη στα σοσιαλ
bigman75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναδελφοι μπουρδελολαγνοι έχω μια απορία οποίος γνωρίζει το κατάστημα στην κατεχακη 5 είναι ανοιχτό ακόμη δεν βρίσκω τίποτα? Επίσης το 8 απέναντι γιατί έχει ακόμη τραβελια . Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 481
Ναι έχω γράψει κριτικηΤην Άσια από Κηφισού την έχει δοκιμάσει κανείς;
Tsoupakampras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 481
Έμιλυ Ουκρανίδα από Αριστοτέλους, έχει μπει κανείς;
Ξέρουμε τελικά κάτι για αυτή την Σάρα. Θυμάμαι ότι είχε κ Instagram αν το έχει κάποιος κ θέλει ας το μοιραστείπαιδιά τα φώτα σας σε ποιο πρόσφατο βιντεοκλιπ έπαιξαν δύο στουντιοκοριτσα η Σαρα κ η Τζούλια;
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στο forum. Γνωρίζετε καμιά bbw με μεγάλα βυζιά στα studio;
iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.218
- Πόντοι
- 206
Kαλησπερα,μηπως τυγχανει να εχει αποθηκευσει κανεις τις φωτο της Χρυσας απο αθηνωνω 373,Μελαντιας κτλ που μετα εκανε μεταγραφη στα De Paris,Deluxe ktl....της τοτε νεες φωτο της οχι αυτες που ειναι αναρτημενες τωρα....αν τις εχει κανεις θα ημουν υποχρεος αν εκανε ενα κοπο να μου τις στειλει.Ευχαριστω.
Βαλέρια από Αριστοτέλους 5, Βίκυ από Κηφισού 30 και 60 δεν είναι bbw αλλά έχει ωραία βυζιά , Βικτώρια και βλαντα από ντεπαρις αρ6 επίσης καλεςΚαλησπέρα παιδιά, καινούργιος στο forum. Γνωρίζετε καμιά bbw με μεγάλα βυζιά στα studio;
Silvio Berlusconi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχει πάει κανείς με σάρα από Συγγρού 232?
Λειτουργεί κανονικά το *****To εροττικ ππορταλ, πρωην γκρις λέιντις, έκλεισε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λειτουργεί κανονικά
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Λειτουργεί, απλά σέρνεται του κερατάTo εροττικ ππορταλ, πρωην γκρις λέιντις, έκλεισε ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K