You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.757
Καλή χρονιά σε όλους γεμάτη δυνατές συγκινήσεις!Καλή Χρονιά Στεφανία! Μέχρι τι ώρα μπορείς το βράδυ?
Μέχρι κ τις 12 είμαι διάθεσιμη ν ξεκινήσει μια συνάντηση.
Panos Anamenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Σταθερή αξία και για την νέα χρονιά
ποιο ειναι το ινστακραμ της?Instagram στις ιστορίες της Στεφανίας
Έχεις απίστευτο κορμί.Καλημέρα!
επανήλθα κανονικά!πιο ανανεωμένη κ μαυρισμένη από ποτέ!
Το κορμί σου δεν υπάρχει. Θέλω να, σε δω.Με ποιον τρόπο μπορώ να διαλέξω το συγκεκριμένο μαγιό για την επόμενη συνεδρία μας;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.513
- Πόντοι
- 2.256
Έχεις απίστευτο κορμί.
χαχαχαχαχα θεούλης... ξεραθηκα στα γελια φίλε... να σε εχει ο θεός καλά και ο οφθαλμίατρος καλύτεραΤο κορμί σου δεν υπάρχει.
Θεά !!!!!happy new year!
spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
πες μας λιγα πραματα παραπανω ποση ωρα εκατσες ? αν εφτασε η ωρα ? τι κανατε χοντρικαΣυνάντηση με την στεφάνια προ ημερών, η κοπέλα είναι άψογη σε όλα τής.... θα την ξανά επισκεφτώ σίγουρα ξανά...
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.513
- Πόντοι
- 2.256
Τα είπες όλα με μια λέξη..... Ωραίος!!πες μας λιγα πραματα παραπανω ποση ωρα εκατσες ? αν εφτασε η ωρα ? τι κανατε χοντρικα
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Χθεσινή συνάντηση με Στεφανία... ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου η συνάντηση... αυτή τη φορά, με υποδέχθηκε στον υπέροχο χώρο που προσωρινά έχει στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό χαμόγελό της. Πρώτα αυτή τη φορά, η καύλα μου μας οδήγησε στο κρεβάτι της και ακολούθησε πολύ ομορφο και με ένταση σεξ... Ακολούθως απόλαυσα το καταπληκτικο της μασάζ κι αφέθηκα παντελώς. Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό στις περιγραφές, αλλά εγώ ξέρω ότι απόλαυσα 1,5 ώρα καύλας κι απογείωσης αισθήσεων. Η Στεφανία είναι υπέροχη σ αυτό που κάνει, εάν έρθει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη θα ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο στο χώρο του μασάζ και του αισθησιακού έρωτα. Μπράβο ρε Στεφανία, σ ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες.
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Στεφανία πότε επιστρέφεις από την συμπρωτεύουσα?
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Συγνώμη για να καταλάβω…Χθεσινή συνάντηση με Στεφανία... ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου η συνάντηση... αυτή τη φορά, με υποδέχθηκε στον υπέροχο χώρο που προσωρινά έχει στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό χαμόγελό της. Πρώτα αυτή τη φορά, η καύλα μου μας οδήγησε στο κρεβάτι της και ακολούθησε πολύ ομορφο και με ένταση σεξ... Ακολούθως απόλαυσα το καταπληκτικο της μασάζ κι αφέθηκα παντελώς. Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό στις περιγραφές, αλλά εγώ ξέρω ότι απόλαυσα 1,5 ώρα καύλας κι απογείωσης αισθήσεων. Η Στεφανία είναι υπέροχη σ αυτό που κάνει, εάν έρθει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη θα ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο στο χώρο του μασάζ και του αισθησιακού έρωτα. Μπράβο ρε Στεφανία, σ ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες.
Τόσο καιρό μας λέει ότι η τελική πράξη είναι επέκταση του καταπληκτικού της μασάζ και φτάνουμε στην κορύφωση επειδή μας τρελαίνει με το μασάζ της κι εσύ μας τα γκρεμίζεις όλα με ένα ποστ;
Μπήκες μέσα έδωσες το 100ρικο και σου άνοιξε τα πόδια σαν καλή πουτάνα επειδή είχες καύλες;
Ρε Στεφ πως το επέτρεψες εσύ αυτό;
Μία επαγγελματίας μασέρ;
Να πληρωθείς με το καλησπέρα για γαμήσι;
Ωωω μοντιέ τι διαβάζουμε!!!!!
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Ρε αρχοντα αυτο που δε θα καταλαβεις ποτε ( 304 σελιδεσ γαρ ) ειναι οτι με τη Στεφανια το γαμησι δεν ειναι το δεδομενο. Μπορει να προκυψει , μπορει και οχιΣυγνώμη για να καταλάβω…
Τόσο καιρό μας λέει ότι η τελική πράξη είναι επέκταση του καταπληκτικού της μασάζ και φτάνουμε στην κορύφωση επειδή μας τρελαίνει με το μασάζ της κι εσύ μας τα γκρεμίζεις όλα με ένα ποστ;
Μπήκες μέσα έδωσες το 100ρικο και σου άνοιξε τα πόδια σαν καλή πουτάνα επειδή είχες καύλες;
Ρε Στεφ πως το επέτρεψες εσύ αυτό;
Μία επαγγελματίας μασέρ;
Να πληρωθείς με το καλησπέρα για γαμήσι;
Ωωω μοντιέ τι διαβάζουμε!!!!!
Απο την αλλη , αν πας σε ενα callgirl και ζητησεις επαγγελματικο μασαζ θα βαλει τα γελια και θα σταυροκοποιεται
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 441
Φίλε διάβασες την κριτική του συνάδελφου;Ρε αρχοντα αυτο που δε θα καταλαβεις ποτε ( 304 σελιδεσ γαρ ) ειναι οτι με τη Στεφανια το γαμησι δεν ειναι το δεδομενο. Μπορει να προκυψει , μπορει και οχι
Απο την αλλη , αν πας σε ενα callgirl και ζητησεις επαγγελματικο μασαζ θα βαλει τα γελια και θα σταυροκοποιεται
Μπήκε με καύλες και γάμησε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
Τι εννοείς να πρόεκυψε;
Πως προέκυψε δλδ με τον συγκεκριμένο;
Να σου πω εγώ;
Έβγαλε το κατόμπαλο και του άνοιξε τα πόδια.
Δεν είναι κακό!!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
Να γράφει πίπες είναι κακό…
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Στο ειπα οτι δεν θα καταλαβεις, γιατι εχεις εκστασιαστει που εφτιαξες μια σκεψηΦίλε διάβασες την κριτική του συνάδελφου;
Μπήκε με καύλες και γάμησε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
Τι εννοείς να πρόεκυψε;
Πως προέκυψε δλδ με τον συγκεκριμένο;
Να σου πω εγώ;
Έβγαλε το κατόμπαλο και του άνοιξε τα πόδια.
Δεν είναι κακό!!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.
Να γράφει πίπες είναι κακό…
Να στο ζωγραφισω , η Στεφανια ειναι υβριδικο αυτοκινητο Τoyota Prius , ηλεκτρικο και βενζινης . Ενα callgirl ειναι WRC μονο βενζινης .
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Για να τελειώνουμε με τις βλακειες όλων... με τη Στεφανια έχω βρεθεί άπειρες φορές και ναι είναι δεδομένο το υπέροχο, αισθησιακό σεξ.... είναι καταπληκτική κοπέλα, εξαίσια και μοναδική μασέρ και πολύ αισθησιακή ως γυναίκα. Η Στεφανία δίνει τόση θετική ενέργεια σ αυτό που κάνει και είναι μοναδικό φαινόμενο στο χώρο του μασαζ και του αισθησιακου σεξ. Η Στεφανια είναι μια κατηγορία από μόνη της κις εμείς που την ξέρουμε απολαμβάνουμε με χαρά και ανυπομονησία κάθε φορά όσα μπορεί να μας δώσει. Οι υπόλοιποι, πάρτε το ξυδακι σας και πηγαίνετε σε άλλη παραλία....
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.757
ε Τετάρτη σιγά σιγά..Στεφανία πότε επιστρέφεις από την συμπρωτεύουσα?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.505
- Πόντοι
- 41.813
με τη Στεφανια το γαμησι δεν ειναι το δεδομενο. Μπορει να προκυψει , μπορει και οχι
με ποιο απο τα δυο ποστ να γελασω τωρα?με τη Στεφανια έχω βρεθεί άπειρες φορές και ναι είναι δεδομένο το υπέροχο, αισθησιακό σεξ....
μαλλον και με τα δυο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 81K