Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γάμησέ τα...από τις γιορτές μέχρι σήμερα έχω βάλει 5 κιλά για πλάκα...που είσαι ορέ? απ τα κοντοσούβλια γύρισες?
έχουμε πελεκ'θεί στα κοψίδια...
γάμησέ τα...από τις γιορτές μέχρι σήμερα έχω βάλει 5 κιλά για πλάκα...που είσαι ορέ? απ τα κοντοσούβλια γύρισες?
που να δεις εμένα λοιπόν άντε γεια πάω για 2ο ημίχρονο.γάμησέ τα...από τις γιορτές μέχρι σήμερα έχω βάλει 5 κιλά για πλάκα...
έχουμε πελεκ'θεί στα κοψίδια...
καλή όρεξη...και να προσέχεις που ποστάρεις μετά τα φαγοπότια...που να δεις εμένα λοιπόν άντε γεια πάω για 2ο ημίχρονο.
Οχι δεν ειναι και τον εχει παρει στο ψιλο γιαυτο επανειλλημενως η πανδωρα στο "ΒΗΜΑ".Τι εννοείς δεν είναι ακαδημαϊκος ??
το άλλο το νούμερο ο Καρατζαφέρης που την ώρα που μιλούσε είχε δεξιά και αριστερά του δυο άτομα ντυμένα σαν αρχαίους Μακεδόνες πολεμιστές.Φαντάσου να είσαι Αθηναίος φοιτητής και να θες να περάσεις το μάθημα του!Θα πρέπει να ντυθείς στις εξετάσεις Μακεδονομάχος...
Εύγε καλά τα λες φίλε...ρε δε πα να γαμηθεί ο ξεφτύλας ο Ζουράρις και όλοι οι
όμοιοί του λέω γω;;; >
ας τυχόν γίνει κάτι, αυτοί θα πάνε να πολεμήσουν;;
αρχίδια όλοι τους >
βγήκε και η άλλη η πουστάρα ο γκόμενος της Ευριδίκης, δε θυμάμαι τ'όνομά του τώρα,
και έλεγε κάτι μαλακίες ρε παιδιά.... στο στυλ, να πάμε με καμιά 10αρια αεροσκαφη
να τα κάνουμε λίμπα εκεί κλπ ... τόσο ηλιθιότητα ρε σεις;;
α... κι ο Παπαθεμελής είπε.... "οι έλληνες βιομήχανοι, ν' αρχίσουν να τα μαζεύουν από κει!!!
όταν τους πήγαν για φθηνά εργατικά χέρια, δεν έλεγαν τίποτα.... κερατάδες!!! > >
ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί ζω εδώ.....
ου ρε..... στα διάλα όλοι σας..... >