Αυτό αποζητώ. Να μην θέλω να τελειώσω
Με αυτά που θα σου κάνει ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να κρατηθείς...
Sorry για το spam
Αυτό αποζητώ. Να μην θέλω να τελειώσω
Αγαπητέ μου, πρέπει να καταλάβουμε πως σε αυτές τις κοπέλες πάμε να περάσουμε καλά και όχι να αποδείξουμε ότι είμαστε οι ψωλαράδες με τις σούπερ ντούπερ επιδόσεις. Το ξες καλά φαντάζομαι. Νομίζω πως με την Ζωή θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά και να κρατήσουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο. Οι πενηντάρες ίσον με δύο εικοσπεντάρεςΜε αυτά που θα σου κάνει ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να κρατηθείς...
Sorry για το spam
Αγαπητέ μου, πρέπει να καταλάβουμε πως σε αυτές τις κοπέλες πάμε να περάσουμε καλά και όχι να αποδείξουμε ότι είμαστε οι ψωλαράδες με τις σούπερ ντούπερ επιδόσεις. Το ξες καλά φαντάζομαι. Νομίζω πως με την Ζωή θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά και να κρατήσουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο. Οι πενηντάρες ίσον με δύο εικοσπεντάρες
Υπαρχει λυση για σενα τυπε οριστεΑν θέλει ρε παίδες θα δειξει. Αν δεν θέλει δεν θα δειξει.
αν θέλετε θα την κλείσετε ραντεβού χωρίς να την δείτε από πριν.
αν δεν θέλετε, πάμε παρακάτω.
ετσι κ αλλιώς είπε εξ αρχής ότι πρόσωπο δεν δείχνει μιας και η θεσσαλονικη είναι ένα μεγάλο χωριό και όλοι λίγο πολύ έχουμε κοινούς γνωστούς.
και σε εμένα είχε τύχει να έχω για «στανταρακι» μου μια έσκορτ, όπου μετά τη «συνταξιοδότησή» της ανακάλυψα ότι την είχε και ο ξάδερφός μου επειδή ήταν συμμαθήτρια του κολλητού του και έτσι είχε γίνει το κονε.
χωριο είμαστε, τι νομιζετε…
Ποσω μάλλον που απ ότι είπε έχει και γιο.
Εγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο τη @Ζωή50
Δεν με ενδιαφέρει να δω πρόσωπο. Με ενδιαφέρει όμως να μάθω αν έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της.
γιατι για εμένα πλέον αυτό είναι το βασικότερο κριτήριο για να κλείσω κάποιο ραντεβού
Τα είπες όλα.....?Αγαπητέ μου, πρέπει να καταλάβουμε πως σε αυτές τις κοπέλες πάμε να περάσουμε καλά και όχι να αποδείξουμε ότι είμαστε οι ψωλαράδες με τις σούπερ ντούπερ επιδόσεις. Το ξες καλά φαντάζομαι. Νομίζω πως με την Ζωή θα βρούμε τρόπο να περάσουμε καλά και να κρατήσουμε τουλάχιστον ένα μισάωρο. Οι πενηντάρες ίσον με δύο εικοσπεντάρες
Τώρα για να καταλάβω με είπες άκολη ???? δεν ξέρω και ποιος είσαι για να μην στον ξαναγυρίσω ???????????Πολύ καλή επικοινωνία πολύ καλό σεξ εξαιρετικά βυζιά κορμι 100% αποδεκτό για τα 50 που δηλώνει και γενικά τυπάκι που θα μας σηκώσει πολλά €. Καθαρή με χρόνο ανάμεσα στα ραντεβού και εξαιρετική διάθεση. Μακάρι να μείνει στο άθλημα και να μην κάνει μια αρπαχτή και γειά.…. Θα περάσετε καλά το δίχως άλλο.
Η κλασική μου συμβουλή…. Μοντελοπνίχτες να μην ενοχλήσουν.
θα τολμήσω να πω! Σχολή Έλενας Χατζή χωρίς κώλο! Και στο ίδιο χοτέλι. Λες να άνοιξε σχολείο η καρντασίνα? Υποτροφία η Ζωή ????????
Στα λόγια καλός είμαι. Στο σεξ δεν είμαι, γιατί αν ήμουν καλός δεν θα πλήρωναΤα είπες όλα.....?
Τώρα για να καταλάβω με είπες άκολη ???? δεν ξέρω και ποιος είσαι για να μην στον ξαναγυρίσω ???????????
Σε αυτό δεν έχεις δίκιο ....γιατί υπάρχουν άντρες που είναι πολύ καλοί στο σεξ αλλα προτιμούν να πληρώσουν..για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ?γιατί εγώ ούτε μηνύματα θα τους στέλνω ούτε βαλίτσες θα ετοιμάσω για να μετακομίσω σπίτι τους και δεν θα ζητήσω και αρραβώνα ???????????????Στα λόγια καλός είμαι. Στο σεξ δεν είμαι, γιατί αν ήμουν καλός δεν θα πλήρωνα
Είναι διάφοροι λόγοι. Θα συμπλήρωνα πως κάποιοι, άσχετα με τις επιδόσεις, νοιώθουν πιο άνετα με αυτές τις κοπέλες παρά με άλλεςΣε αυτό δεν έχεις δίκιο ....γιατί υπάρχουν άντρες που είναι πολύ καλοί στο σεξ αλλα προτιμούν να πληρώσουν..για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ?γιατί εγώ ούτε μηνύματα θα τους στέλνω ούτε βαλίτσες θα ετοιμάσω για να μετακομίσω σπίτι τους και δεν θα ζητήσω και αρραβώνα ???????????????
α ναι ?? κριμα και ειχα ενα δωματιο με πισινα στη γλυφαδα που ηθελε να φιλοξενησει μια κυρια επιπεδουΣε αυτό δεν έχεις δίκιο ....γιατί υπάρχουν άντρες που είναι πολύ καλοί στο σεξ αλλα προτιμούν να πληρώσουν..για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ?γιατί εγώ ούτε μηνύματα θα τους στέλνω ούτε βαλίτσες θα ετοιμάσω για να μετακομίσω σπίτι τους και δεν θα ζητήσω και αρραβώνα ???????????????
Έχεις πάρει πισίνα από τα jumbo... ποιος ξέρει πού την έχεις και νομίζεις ότι είναι στη Γλυφάδα..... Αλλά τέτοια πισίνα έχω και εγώ ???????α ναι ?? κριμα και ειχα ενα δωματιο με πισινα στη γλυφαδα που ηθελε να φιλοξενησει μια κυρια επιπεδου
ΖΩΗ τι κανεεις ??? σε πειραζω καλε χαχαχ
Μάλλον επειδή δεν τον δίνεις ?Τα είπες όλα.....?
Τώρα για να καταλάβω με είπες άκολη ???? δεν ξέρω και ποιος είσαι για να μην στον ξαναγυρίσω ???????????
Αααααααα σωστά χαχαχα ???????????Μάλλον επειδή δεν τον δίνεις ?
Είπα ότι δεν τον δίνεις. Οχι ότι δεν τον έχεις….! Μια χαρά είναι ο κώλος σου. Αμέσως να μου την πεις. ??????Τα είπες όλα.....?
Γενικώς στο σεξ όλα επιτρέπονται αρκεί να το θέλουν και οι δύο.... Από κει και πέρα κάθε γυναίκα στο σεξ καλό είναι να κάνει αυτό που θέλει και όχι με το ζόρι αυτό που θέλει ο άλλος .....και σε όποιον αρέσει.... Ο dbaba άλλο έγραψε εγώ άλλο κατάλαβα αλλά όπως και να χει Εγώ του έκανα πλάκα... Η ζωή ολονών μας είναι αρκετά δύσκολη οπότε καλαμπούρι και χιούμορ επιβάλλεται..?????Απορώ πάντως. Δε δίνει κώλο η γκόμενα/γυναίκα και μετά ζητάμε από τις κοπέλες να δώσουν. Κι άμα δεν δώσουν, τις λέμε άκωλες. Δεν πάμε καλά. Είπαμε. Πάμε να περάσουμε καλά. Πώς θα περάσουμε καλά αν δεν γουστάρει και η γυναίκα;
Ρε μάστορα δεν είπα ότι είναι άκωλη η γυναικα. Είπα no entry μόνο. Ααααα. Μάθετε να διαβάζετε. Σύγκρινα με Χατζή που τον παρέχει απλόχερα.Απορώ πάντως. Δε δίνει κώλο η γκόμενα/γυναίκα και μετά ζητάμε από τις κοπέλες να δώσουν. Κι άμα δεν δώσουν, τις λέμε άκωλες. Δεν πάμε καλά. Είπαμε. Πάμε να περάσουμε καλά. Πώς θα περάσουμε καλά αν δεν γουστάρει και η γυναίκα;
Χαχα Ε μα είπα και εγώ.... αυτός δεν είναι κόλος που έχω είναι ο κόσμος όλος χαχαχαχαχα ευτυχώς ξέρεις ότι κάνω πλάκα ??Είπα ότι δεν τον δίνεις. Οχι ότι δεν τον έχεις….! Μια χαρά είναι ο κώλος σου. Αμέσως να μου την πεις. ??????