anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
τον εφτιαξες τωρα ...Γιο έχω ... δεν ξέρω άμα σου κάνει ????????
παει να καλωπησει την σουφρα του ...
τον εφτιαξες τωρα ...Γιο έχω ... δεν ξέρω άμα σου κάνει ????????
Ξέρει μια χαρά, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΙ τι γράφει η κυρία, σε έκοψε οτι είσαι ντιντής αεράτος ντιγκιντάγκας.αχχαχααχ ρε συ ποια πεθερα??
φιλη του γιου σ ειπα εσυ τι δουλεια εχεις ??αχαχ
μας μπερδεψες μεσημεριατικο ΖΩΗΗΗ
με τον γνωστο τροπο βουτες σε πρωτη φαση στα χοτελια και μετα θα κανει επεκταση διαστηριοτηταςre μλκ απο επιδοματα ζεις πως θα δωσεις χαρτζηλικι?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται περί ΑΡΧΙμαλάκα... πιστοποιημένου κιόλας!το ότι θα σε μπουζουριάσουν είναι σίγουρο.
Το πότε δεν ξέρω!
ειμαστε φαν του μπομπυ εδωΟ Αλ Πατσίνο που είναι και λείπει από όλη την παρέα ?
Βρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????ειμαστε φαν του μπομπυ εδω
πες μ πως δεν ξερεις τον μπομπυΒρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????
οχι βεβαια αυτο ειναι το φυσικο του ....Βρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????
είναι αντιεμβολιαστής, Συριζαίος και εκπτωσάκιας..Βρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????
μαμα ζωη θα την λες αφου θελεις να συγγενεψεταικυρια ζωη ανεβαστε καμια φωτο να σας θαυμασουμε
Aααα μπα ξαφνικά έγινα κυρία ζωή .....???κυρια ζωη ανεβαστε καμια φωτο να σας θαυμασουμε
ειπαμε οι γιατροι στο δαφνι εχει σηκωσει τα χερια ψηλαAααα μπα ξαφνικά έγινα κυρία ζωή .....???
κλισμα εκανε ...Βρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????
Εκ γενετης ειναι το χτυπημα, θα μαθεις σιγα σιγα, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣΒρε μωρό έκανες κάποιο εμβόλιο και σε πείραξε ???????
Γραφω και τα καλα του.είναι αντιεμβολιαστής, Συριζαίος και εκπτωσάκιας..
Αυτά είναι τα κακά του.
Και κανει καθε εβδομαδα αντι για σελφ τεστ.κλισμα εκανε ...
Τι ηλικία έχει; Έχω αδελφή ανύπαντρη ετών 30. Έτσι θα συμπεθεριάσουμε και ο συμπέθερος με την συμπεθέρα μέρα παρά μέραΓιο έχω ... δεν ξέρω άμα σου κάνει ????????
Άμα θέλεις να μπλέξουμε τα μπούτια μας το κάνουμε και χωρίς συμπεθέρια μπατζανάκια ??????Τι ηλικία έχει; Έχω αδελφή ανύπαντρη ετών 30. Έτσι θα συμπεθεριάσουμε και ο συμπέθερος με την συμπεθέρα μέρα παρά μέρα