ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
οχι βεβαιαΓια το θάμνο στο κεφάλι...
για τον...μουναρο που βλεπω στην φωτο !
οχι βεβαιαΓια το θάμνο στο κεφάλι...
Άτοκες δόσεις κάνεις;Πως δεν έχω και κάρτα δέχομαι στήνουμε στα τέσσερα και την περνάς στα κωλομέρια....
Αμέ....κερδίζεις και πόντουςΆτοκες δόσεις κάνεις;
Πόντους; Δλδ από 17 θα πάω 20+;Αμέ....κερδίζεις και πόντους
Καλημέρα ομορφιά μου!!Επειγόντως καφέ και μετά θα δω τι θα κάνω με το θάμνο που έχω στο κεφάλι μου.... Καλημέραααααα.....
Καλημέρα ροκάκη μουΚαλημέρα ομορφιά μου!!
ΚαλημερααααααΚαλημερα μωρό μου
Εμεις που ειμαστε με NFC??Πως δεν έχω και κάρτα δέχομαι στήνουμε στα τέσσερα και την περνάς στα κωλομέρια....
Φαντα γράφει ...δεν γράφει ...τότε δεν έχει ανοσίαΆλλο κακό να μη μας βρει, και να ενημερώσω το ότι κάποιος έχει κάνει εμβόλια, οποιαδήποτε εμβόλια δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει από ελεύθερο σεξ......
Με αυτην την ζεστη μας δεχεσαι;
Πολύ σωστός!!!Έλα να σου πω κάτι...
Αυτά τα βιντεάκια θα τα ανεβάζεις κρυπτογραφικά! Τώρα που είσαι Θεσσαλονίκη θα τα βλέπουν μόνο αυτοί εκεί πάνω.
Όταν κατέβεις Αθήνα θα αλλάξεις κρυπτογράφηση και θα τα βλέπουμε εμείς εδώ!
Δηλαδή σε είδαμε, σε χαρήκαμε λίγη ώρα και τώρα μας τα χώνεις στη μούρη για να βλέπουμε, ένας Θεός ξέρει για πόσους μήνες μέχρι να ξανάρθεις, τι χάνουμε!!!
Guys δεν είμαι αλλά όταν το γυρίσω σε λεσβιακό θα σε ενημερώσω.... χαχαχαGuys η Αντριάνα από Joy τι λέει? Βρήκα αναφορές από το 2021 και δεν είμαι σίγουρος αν είναι η ίδια
Αν έχεις σκοπό να βγούμε στο μπαλκόνι να το κάνουμε ξέχασέ το... ΧαχααΜε αυτην την ζεστη μας δεχεσαι;
μέσα στο ντουζ να τρέχει το νερό δεν θα ήταν κακή ιδέαΑν έχεις σκοπό να βγούμε στο μπαλκόνι να το κάνουμε ξέχασέ το... Χαχαα
Υπομονή.... μεγάλη αρετή,,,μόνο για ότι αξίζει όμως και η Ζωή το αξίζει πραγματικά.Έλα να σου πω κάτι...
Αυτά τα βιντεάκια θα τα ανεβάζεις κρυπτογραφικά! Τώρα που είσαι Θεσσαλονίκη θα τα βλέπουν μόνο αυτοί εκεί πάνω.
Όταν κατέβεις Αθήνα θα αλλάξεις κρυπτογράφηση και θα τα βλέπουμε εμείς εδώ!
Δηλαδή σε είδαμε, σε χαρήκαμε λίγη ώρα και τώρα μας τα χώνεις στη μούρη για να βλέπουμε, ένας Θεός ξέρει για πόσους μήνες μέχρι να ξανάρθεις, τι χάνουμε!!!
Χαχα..ωραια ιδεα.. Αλλα με τετοια ζεστη τα πουλακια δεν πετανε..Αν έχεις σκοπό να βγούμε στο μπαλκόνι να το κάνουμε ξέχασέ το... Χαχαα
αστερι μουΕπειγόντως καφέ και μετά θα δω τι θα κάνω με το θάμνο που έχω στο κεφάλι μου.... Καλημέραααααα.....