Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.762
- Πόντοι
- 456
Χάνατε που δεν την βλέπατε πριν 20 χρόνια στην ΕΡΤ3.
Εγώ την έβλεπα.
Εγώ την έβλεπα.
Που κάθε "Κυριακή στο χωριό" τρώγανε και πίνανε τσάμπα.Η Ετ3 παλιά είχε και γαμώ τα μουνιά δημιογράφους, εκτός λίγων κακών εξαιρέσων. Γυναικάρες όλες τους.
Μια χαρά εκπομπή ήταν, έδειχνε και κανένα χωριουδάκι, χαίρονταν και οι κάτοικοι. Δεν με πείραζε η συγκεκριμένη εκπομπή ή άλλες με παραδοσιακά, τρόπους ζωής και ιστορικά θέματα.Που κάθε "Κυριακή στο χωριό" τρώγανε και πίνανε τσάμπα.
Στην υγειά ημών των κορόιδων!
Πληρώναμε τα ταξίδια, τις μάσες και τα ξίδια κάθε χοντρής της ΕΡΤ.Μια χαρά εκπομπή ήταν, έδειχνε και κανένα χωριουδάκι, χαίρονταν και οι κάτοικοι. Δεν με πείραζε η συγκεκριμένη εκπομπή ή άλλες με παραδοσιακά, τρόπους ζωής και ιστορικά θέματα.
Aπο έμενα είναι Ναι!Κώλος αγνοείται, τα τεχνητά βυζιά πάντως τέλεια
Τράβα εσύ στα κατσαβραχα με ταπερακια να σε πουν και ακαταδεκτο πρωτευουσιανο οι ντόπιοι...Που κάθε "Κυριακή στο χωριό" τρώγανε και πίνανε τσάμπα.
Aν γράφεις καλα στο γυαλί και έχεις πρόχειρο κανα μιλφ να δένει καλά στο κλίμα της υπαίθρου αντί για την Κρονακη να παρουσιασετε εσείς την εκπομπή.Που κάθε "Κυριακή στο χωριό" τρώγανε και πίνανε τσάμπα.
"Σεξοβόμβα" η Julia Ann, τίμησε δεόντως το χω΄ρο με΄χρι που "κρέμασε" τις γόβες της! Και η δικιά μας, η Ζωή, δεν πάει πίσω, μια χαρά είναι...Τι τσοντογοβες και τι καλσόν έχει παίξει εδώ η καύλα ρε; Αυτά εδώ μου θύμισαν
Λίγο ήθελε στη προτελευταία φωτό να "κεράσει" "upskirt"!
Λαμέ φουστάνι, μαύρο καλσόν...η απόλυτη καύλα!
Ακόμη και στη ηλικία που είναι, είναι σέξι γυναίκα! Άνετα, της ε΄ριχνα έναν πούτσο! Οι υπόλοιποι που δεν τους αρέσει και δεν τους ενθουσιάζει ιδιαίτερα, ας πάνε με τα "νιάνιαρα" και τα έτερα "κομοδίνα"! Κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω!στην πένα παντως ειναι
"Επαναστατημένη ρώγα"!άμα τόχει η γυναίκα τόχει
...Και από μένα!Aπο έμενα είναι Ναι!
Λεφτά υπάρχουν.Χείλια και Cheetos
Σε λίγο θα μας πείς να είναι τζάμπα στα μπουρδέλα...ο τζαμπας πέθανε.Πληρώναμε τα ταξίδια, τις μάσες και τα ξίδια κάθε χοντρής της ΕΡΤ.
...και γαμω τα μπέστ σελλερς!"Επαναστατημένη ρώγα"!
Εγώ λέω θεούσες να έχεις για συνεργάτες ένα υπονοούμενο θα πέσει, το ένα θα φέρει άλλο και μετά θα το φτάσεις μέχρι εκεί που σε τρώει ο κώλος σου. Υπάρχει μια είδους πρόκληση άρα υπάρχει και μια απάντηση...Και ποιός σου είπε οτι η Κρονάκη κάθεται σε αυτόν???
Αν είναι να κουνηθεί , σίγουρα βρίσκει καλύτερους, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
Γιατί όχι;Και ποιός σου είπε οτι η Κρονάκη κάθεται σε αυτόν???
Αν είναι να κουνηθεί , σίγουρα βρίσκει καλύτερους, αλλά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
Άλλο ένα τεμάχιο του Βορρά που ξύπνησε τους Νότιους...Χάνατε που δεν την βλέπατε πριν 20 χρόνια στην ΕΡΤ3.
Εγώ την έβλεπα.