Πιστευω οτι η Τσεχα ατακτη πορνη αξιζει και αυτη το δικο της θρεντ στο μπουρδελοσαιτ μας.Το ονομα της ηταν λιγο μπερδεμα γιατι η τσατσα μπερδεψε τα μπουτια της και μας ειπε οτι την λενε Ζλατα.Λεγεται Ζλανα και ειναι νεα παρουσια απο χωρα της κεντρικης ευρωπης και οχι απο ευρασια η βαλκανια που εχουμε φαει τις πουτανες απο κει στην μαπα.Η ξανθια καυλα με το καυλε στυλ και το χαωδη στομα δουλευει μεχρι στιγμης στα στουντιο της Φραντζη 47 και Δροσοπουλου 95.Εδω θα γραφουμε πληροφοριες γι'αυτην και φυσικα αν δεν κανει καλα την δουλεια της θα φαει και το αναλογο θαψιμο χωρις καμια υποστηριξη απο καμενους πουτανοκαψουρηδες και νταβαδες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zlata η Τσέχα τίγρης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα moi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βυζος 3αρι σιλικονατος.
Πολυ καλη σε ολα της θα την τιμησω αρκετες φορες οπως φαινετε.
Πολυ ευχαριστη παρουσια οπου μυριζει φρεσκαδα.
Πολυ καλη σε ολα της θα την τιμησω αρκετες φορες οπως φαινετε.
Πολυ ευχαριστη παρουσια οπου μυριζει φρεσκαδα.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξερει κανεις ποια μερα ειναι στη Φρατζη εκτος απο Πεμπτη βραδυ ?
Με ενδιαφερουν οι ομορφες και με σωστη αγωγη κοπελες
Ομορφες , ενταξει !
Αλλα οσο για σωστη αγωγη , τι να πω.....
Γαλλικα (τσιμπουκια) , Ισπανικα (στους βυζους) , πιανο (αμα τον πιασει ξεχναει να τον αφησει) , αποφοιτη του Δελληγιανειου παρθεναγωγειου , με ντοκτορα και διατριβες σχετικα με την του κωλου διεισδυση !
να`σαι καλα , μου εφτιαξες τη μερα !
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
διάβασα καλές κριτικές γι'αυτό το άτακτο πορνίδιο και φυσικά το έχω στην λίστα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Οταν τον βαλει στο στομα της ξεχνει να τον βγαλει,εχει μια ενεργεια και μια καυλα στην κινηση της που η κοπελα το γουσταρει αυτο που κανει..Οταν την ξαναπετυχω θα δοκιμασω παλι αυτο το σφριγηλο σωμα...Την ειχα παρει πρωτη μερα στη Φραντζη και απο τοτε διαβαζω καλα και θετικα σχολια απο συναγωνιστες..Ευγε τιγρη Ζλαταδιάβασα καλές κριτικές γι'αυτό το άτακτο πορνίδιο και φυσικά το έχω στην λίστα
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
είσαι απο τα άτομα που εμπιστεύομαι φίλε εδώ θα την τιμήσω και θα γράψω και κριτική λέιαν συντόμως ;)Οταν τον βαλει στο στομα της ξεχνει να τον βγαλει,εχει μια ενεργεια και μια καυλα στην κινηση της που η κοπελα το γουσταρει αυτο που κανει..Οταν την ξαναπετυχω θα δοκιμασω παλι αυτο το σφριγηλο σωμα...Την ειχα παρει πρωτη μερα στη Φραντζη και απο τοτε διαβαζω καλα και θετικα σχολια απο συναγωνιστες..Ευγε τιγρη Ζλατα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ενα test θα σε πεισει και σενα πουτανολεοντα!είσαι απο τα άτομα που εμπιστεύομαι φίλε εδώ θα την τιμήσω και θα γράψω και κριτική λέιαν συντόμως ;)
Μακαρι να ηταν οι περισσοτερες(οχι οτι εχω παραπονο,πολλα καυλακια κυκλοφορουν που γουσταρουν να γαμιουνται)σαν την Ζλανα.
wild mustang
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια αυτο το κοριτσι ξερει κανεις που δουλευει? Την βλεπω καποια Σαββατοκυριακα στο Βουλιαγμενης 83. Καθημερινες ομως πουθενα.
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
την εχω πετυχει σε τσαρκα στο βριλησσου 55. σαββατο απογευμα πρεπει να ηταν πριν καιρο. τωρα νομιζω κανει διακοπες. αν δεν κανω λαθος βεβαια!Ρε παιδια αυτο το κοριτσι ξερει κανεις που δουλευει? Την βλεπω καποια Σαββατοκυριακα στο Βουλιαγμενης 83. Καθημερινες ομως πουθενα.