Εγώ Δεξιός Φιλελεύθερος είμαι, τι Σύριζα και παπαριές μου λες;
Εν πάσει περιπτώσει, ο κόσμος φοβάται τον ανταγωνισμό και το καινούργιο. Αυτό το καταλαβαίνω. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογεί εναντίον του.
Αν κάποια "γυναίκα του φόρουμ" φοβάται για λόγους ανταγωνισμού, δεν υπάρχει λόγος. Τόσοι και τόσοι μεγάλοι άντρες υπάρχουν που δεν έχουν παρτενέρ. Θα τους φέρω σε επαφή, θα γίνει η πολυπόθητη συναλλαγή, θα παραχωρήσει το σπίτι ο μεσήλιξ κύριος και θα τη γαμήσω εγώ (νέος, ωραίος, ευγενικός κτλ). Στο καινούργιο υπάρχει μια ευκαιρία. Κάθε άνθρωπος που συναντάς είναι μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τους μπουρδελιάρηδες. Βάζω εγώ μια ερασιτέχνιδα αγανακτισμένη παντρεμένη του fb, πληρώνει ο άλλος μια, βάζει και το σπίτι, γαμάει 2.
Ο προστατευτισμός είναι χολέρα. Νομίζει η πόρνη ότι θα κρέμεται από τα αρχίδια του νταβατζή της μια ζωή και, καίτοι θα λαμβάνει μειωμένη αμοιβή, θα απολαμβάνει ασφάλεια και σταθερότητα. Και στο τέλος, παραχωρώντας το δικαίωμα της ευθύνης, χάνει και τα ψίχουλα και την ασφάλεια. Νομίζει ο μπουρδελιάρης ότι θα πληρώνει σταθερά ένα μικρό ποσοστό του μισθού του στα μπουρδέλα και θα είναι ευτυχισμένος και το σύστημα εκμεταλλεύεται αυτή του την αφέλεια και την τυφλή εμπιστοσύνη και καταλήγει γαμάει όλο και λιγότερο και να πληρώνει όλο και περισσότερο. Χωρίς ανταγωνισμό τίποτα δεν δουλεύει.
Φιλικά.