Έχω ένα σωρό μουνιά (παντρεμένες, μικρές, τρελές) στο fb που μου λένε να γαμηθούμε, αλλά δεν θέλω σε αμάξια ή ξενοδοχεία. Αν έχεις χώρο και θες αλλαγή, στείλε μου να γαμήσεις κάτι νέο, να σου γαμήσω και εγώ το έτερον, να συνεργαστούμε. Όλες πουτάνες είναι ούτως ή άλλως... Είμαι 29 www.dizzlexic.com/trolls/feed-a-troll-feedatroll-save-trolls-foundation-starving.gif]γαμάω όλες τις ηλικίες[/url]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητούνται swingers με δικό τους χώρο. Πλούσια γκάμα παρτενέρ!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gspank
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 52
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Έχω ένα σωρό μουνιά (παντρεμένες, μικρές, τρελές) στο fb που μου λένε να γαμηθούμε, αλλά δεν θέλω σε αμάξια ή ξενοδοχεία. Αν έχεις χώρο και θες αλλαγή, στείλε μου να γαμήσεις κάτι νέο, να σου γαμήσω και εγώ το έτερον, να συνεργαστούμε. Όλες πουτάνες είναι ούτως ή άλλως... Είμαι 29 www.dizzlexic.com/trolls/feed-a-troll-feedatroll-save-trolls-foundation-starving.gif]γαμάω όλες τις ηλικίες[/url]
Γουστάρω φίλε.... έχω τρελές ιδέες. Εάν έχεις κάτι μικρό και φρέσκο για εμένα, τότε κανονίζουμε συνάντηση στην βίλα μου να όπου θα σε περιμένει το έτερον μου να το ξεπατώσεις.
Αλλά πρόσεξε... πρώτα θέλω να δω φώτο από τις "μικρές, τρελές" που θα φέρεις για εμένα.
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Εκεί που λες "γαμάω όλες τις ηλικίες" γιατί δεν γράφεις καλύτερα... "είμαι σαβουρογαμης"???
Είναι πιο πειστικό και ακούγεται καλύτερα.
σαβουρογαμης
Όλες σαβούρες είναι κατά βάθος..
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Έχω μια παντρεμένη μοντελάκι. Ανοργασμική πάντως (θέλει ειδική μεταχείριση). Πάντως εγώ δεν κοιτάω την εμφάνιση. Το ίδιο χύνω πάντα. Μεγάλη η βίλα σου;
Ναι... έχω Κυπριακή Βίλλα μεγάλη.
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
απο κατι τετοιες πουτανες βγαινουν λουλουδια σα και σενα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μην ασχολεισαι με Σουηδικη Αραβια....δεν καταλαβες? Ο τυπος κοιμοταν με τα χερια κατω απο το κουβερτί ....ξυπνησε και ακομα πιπιλιεται....Ναι... έχω Κυπριακή Βίλλα μεγάλη.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αστον...σε λιγο θα μας πει οτι γαμησε με τον κωλο προχτες....απο κατι τετοιες πουτανες βγαινουν λουλουδια σα και σενα
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
απο κατι τετοιες πουτανες βγαινουν λουλουδια σα και σενα
Εσένα που σε έχουμε βάλει στο "μάτι"..... πότε θα σε δούμε από τα μέρη μας καλή μου????
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
αμα την ειχαν αυτην οι γερμανοι τον καιρο που τους κανανε ολους badedas ..ποσα κιλα κρεμοσαπουνο θα βγαζε?
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Πιστεύω ότι οφείλουμε να συνεργαστούμε τσάμπα να μην βγάζει μια η Καυτή Πενηντάρα για να επανέλθει η ηθική εις την κοινωνία. Αλλιώς θα χρεοκοπήσομεν με τον αληθή, ιδιοτελή έρωτα ως το πρώτιστο θύμα της πορνείας.
Εύχομαι φίλε να προλαβαίνεις να κατουράς στο ενδιάμεσω από κάθε γαμήσι.
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
αμα την ειχαν αυτην οι γερμανοι τον καιρο που τους κανανε ολους badedas ..ποσα κιλα κρεμοσαπουνο θα βγαζε?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εσένα που σε έχουμε βάλει στο "μάτι"..... πότε θα σε δούμε από τα μέρη μας καλή μου????
πες τα ντε!!
Εύχομαι φίλε να προλαβαίνεις να κατουράς στο ενδιάμεσω από κάθε γαμήσι.
Δεν με πας επειδή σου δείχνω τον τσάμπα δρόμο φίλε. Ο εξαθλιωμένος γραπώνεται από την εξαθλίωσή του. Δεν πειράζει.
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
τοσες πουτσες εχει η Σαλονικη και οι γυρω νομοι.....σιγα μην ταξιδεψω για να βρω κι αλλες...σας στελνω την αγαπη μου κι αμα ερθετε προς τα δω να πιουμε κανα τσιπουρο στα λαδαδικα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τοσες πουτσες εχει η Σαλονικη και οι γυρω νομοι.....σιγα μην ταξιδεψω για να βρω κι αλλες...σας στελνω την αγαπη μου κι αμα ερθετε προς τα δω να πιουμε κανα τσιπουρο στα λαδαδικα
με κρασακι κ πατσα δε θε??
Έκανα και εγώ ελεύθερος επαγγελματίας. Μου έλεγαν να κάνω δημόσιες σχέσεις παντού.
-Δεν θέλω να γίνομαι ενοχλητικός, τους έλεγα.
-Είναι καθήκον σου, μου έλεγαν...
Έχω κάνει διαγραφή από το μητρώο προ πολλού. Ψίχουλα, δεν αξίζει.