Νέα

Ζητούνται Ρολόγια

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.760
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ κύριοι για όσους μου στείλατε, δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ άλλες προσφορές.
Για την ιστορία, βρήκα αυτό που έψαχνα από έναν φίλο φίλου. Ευχαριστώ και πάλι!
δηλαδή τύπε μου έψαχνες κάτι συγκεκριμένο, αλλά για να μην καρφωθείς δεν το είπες, μήπως και το πετύχεις να το πάρεις κοψοχρονιά. Ωραίος.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!

Καλο ε;;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!

Καλο ε;;
Φίλε πουσταλέκο το πουλάνε στάνταρ Σοφοκλέους οι πλανόδιοι... :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256

Καλο ε;;
Πουσταλεκο σε καλυτερο μερος δεν μπορουσες να ρωτησεις...στανταρ θα το βρεις.:confused: :confused: :confused:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.251
Πόντοι
5.097
πουλαω seiko 5αρι γνησιοτατο,5000. :sunglasses:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Καλο ε;;

κ.Πουσταλέκο συγχωρήστε μου την οφτόπικ παρέμβαση αλλά έχω παρατηρήσει ότι μιλάτε πάντα πολύ σοβαρά (και δεν το λέω ουδόλως ειρωνικά)

το νικνέιμ σας ωστόσο βγάζει μια εύθυμη διάθεση όχι ως προς τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις αλλά ως προς την διατύπωση αυτών

τι ακριβώς μήνυμα θέλατε να περάσετε;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αγοράζω ρολόγια, νέα και vintage, μόνο με το αυθεντικό κουτί και όλα τους τα έγγραφα, μόνο με γνήσια ανταλλακτικά. Ατσάλινα Rolex, Vacheron Constantin, Patek Philippe κτλ. Έλεγχος σε Authorised Dealers απαραίτητος.
Έχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου και δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Έχω ένα ατσάλινο ρολόι EverSwiss. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε πμ να σου δείξω φωτό.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Τυπε νηματοθετη, για γνήσια ψάχνεις ή και για μούφα;

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πουσταλεκο σε καλυτερο μερος δεν μπορουσες να ρωτησεις...στανταρ θα το βρεις.:confused: :confused: :confused:
Καυλιαρη σοβαρα τωρα, εσυ που νομιζεις οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βρω το ρολοι? Σε ενα φορουμ για ρολογια που θα αριθμει 500 μελη το πολυ? 'Η στο bou.com με 180 χιλιαδες ψωλαραδες ετοιμους να με διαφωτισουν??? Αλλωστε αν ριξεις μια γρηγορη γενικη ματια εδω, θα δεις οτι τα λαγωνικα του μπου βρισκουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
κ.Πουσταλέκο συγχωρήστε μου την οφτόπικ παρέμβαση αλλά έχω παρατηρήσει ότι μιλάτε πάντα πολύ σοβαρά (και δεν το λέω ουδόλως ειρωνικά)

το νικνέιμ σας ωστόσο βγάζει μια εύθυμη διάθεση όχι ως προς τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις αλλά ως προς την διατύπωση αυτών

τι ακριβώς μήνυμα θέλατε να περάσετε;
Ετσι ειμαι εγω καυλεα μου! Δροσερος εκει που πρεπει, ευθυμος εκει που πρεπει... αλλα οταν γαμαω... ΓΑΜΑΩ! Και χλατς! Πεταγονται τα φλοκια!!!
Αντε με τις πουτανες ολες!!
Σε παω μορτη και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Καυλιαρη σοβαρα τωρα, εσυ που νομιζεις οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βρω το ρολοι? Σε ενα φορουμ για ρολογια που θα αριθμει 500 μελη το πολυ? 'Η στο bou.com με 180 χιλιαδες ψωλαραδες ετοιμους να με διαφωτισουν??? Αλλωστε αν ριξεις μια γρηγορη γενικη ματια εδω, θα δεις οτι τα λαγωνικα του μπου βρισκουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

νομίζω ότι αδίκως αναστατωθήκατε :)
ο κ.Διαβολορέιζερ προφανώς το εννοεί όντως, αν όχι από θέμα στατιστικής πιθανότητας βάσει αριθμού μελών, τουλάχιστον από το πόσα σκατόμουτρα της μαύρης αγοράς (υποθέτω ότι) θα κυκλοφορούν σε ένα τόσο...φιλήδονο σάητ

αλλά δεν μου απαντήσατε στην απορία μου :) τώρα το δα

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ετσι ειμαι εγω καυλεα μου! Δροσερος εκει που πρεπει, ευθυμος εκει που πρεπει... αλλα οταν γαμαω... ΓΑΜΑΩ! Και χλατς! Πεταγονται τα φλοκια!!!
Αντε με τις πουτανες ολες!!
Σε παω μορτη και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης

σας βεβαιώ ότι το αίσθημα "σεπαω"εκτίμησης είναι αμοιβαίο κ. Πουσταλέκο μου :hi:

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96

Καλο ε;;

στο site που δινεις εχει ενα ωραιο where to buy
μπαινεις και ψαχνεις χωρες εντος εε και καταστηματα με eshop ... και οποιο το εχει αμεσα διαθεσιμο στην τιμη και τα μεταφορικα που σε βολευουν

προχειρα ενας : https://www.schoeneuhren.de/orient-...b-kamasu-taucher-20-atm/herrenuhren/a-1002510

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
στο site που δινεις εχει ενα ωραιο where to buy
μπαινεις και ψαχνεις χωρες εντος εε και καταστηματα με eshop ... και οποιο το εχει αμεσα διαθεσιμο στην τιμη και τα μεταφορικα που σε βολευουν

προχειρα ενας : https://www.schoeneuhren.de/orient-...b-kamasu-taucher-20-atm/herrenuhren/a-1002510
Αδερφε τωρα προσεξα οτι εκανα λαθος το λινκ! Ηθελα να δειξω αυτο εδω το ρολοι το οποιο ειναι λεει limited edition. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δε μπορω να το βρω πουθενα.
Αν το βρει κανενα λαγωνικο του μπου καλως! Και σε ευχαριστω για την απαντηση μορτη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom