δηλαδή τύπε μου έψαχνες κάτι συγκεκριμένο, αλλά για να μην καρφωθείς δεν το είπες, μήπως και το πετύχεις να το πάρεις κοψοχρονιά. Ωραίος.Ευχαριστώ κύριοι για όσους μου στείλατε, δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ άλλες προσφορές.
Για την ιστορία, βρήκα αυτό που έψαχνα από έναν φίλο φίλου. Ευχαριστώ και πάλι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητούνται Ρολόγια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 211195
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!
Καλο ε;;
RA-AA0003R | ORIENT: Mechanical Sports Watch, Metal Strap - 41.8mm (RA-AA0003R) | ORIENT Watch Global Site
With a structural but stylish stainless steel case measuring 41.8 mm, today’s Diver Style is suitable for both business environments and outdoor adventures. It features a screw-down crown to maximise water resistance, as well as a uni-directional rotating bezel, lumed Arabic numerals for simple...
www.orient-watch.com
Καλο ε;;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Φίλε πουσταλέκο το πουλάνε στάνταρ Σοφοκλέους οι πλανόδιοι...Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!
RA-AA0003R | ORIENT: Mechanical Sports Watch, Metal Strap - 41.8mm (RA-AA0003R) | ORIENT Watch Global Site
With a structural but stylish stainless steel case measuring 41.8 mm, today’s Diver Style is suitable for both business environments and outdoor adventures. It features a screw-down crown to maximise water resistance, as well as a uni-directional rotating bezel, lumed Arabic numerals for simple...www.orient-watch.com
Καλο ε;;
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Παρακαλώ μονό σοβαρές απαντήσεις από έγκυρα λαγωνικα!!!Φίλε πουσταλέκο το πουλάνε στάνταρ Σοφοκλέους οι πλανόδιοι...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.786
- Πόντοι
- 6.256
Πουσταλεκο σε καλυτερο μερος δεν μπορουσες να ρωτησεις...στανταρ θα το βρεις.Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!
With a structural but stylish stainless steel case measuring 41.8 mm, today’s Diver Style is suitable for both business environments and outdoor adventures. It features a screw-down crown to maximise water resistance, as well as a uni-directional rotating bezel, lumed Arabic numerals for simple...www.orient-watch.com
Καλο ε;;
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
5000 σε σελινι ταζανιας https://www.google.com/search?q=σελίνι+ισοτιμια&sxsrf=AOaemvLr6AUe47aNmrIocrcXdmDLJBCOCw:1631994570135&ei=ykJGYf7XB9mK9u8P36KQyAk&oq=σελίνι+ισοτιμια&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAM6BwgAEEcQsAM6BggAEAUQHjoICAAQBRAKEB46BQghEKABOgcIIRAKEKABSgQIQRgAUJUrWK9IYIlLaAJwAngAgAG-AYgB_guSAQQwLjEwmAEAoAEByAEGwAEB&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwj-5ILFpYnzAhVZhf0HHV8RBJkQ4dUDCA4&uact=5πουλαω seiko 5αρι γνησιοτατο,5000.
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μάγκες αυτό εδώ το ρόλοι μπορεί κάποιος να μου βρει από που μπορώ να το αγοράσω; limited edition λέει κ δεν υπάρχει πουθενά. Έστειλα μήνυμα κ στον εισαγωγέα orient στην ελλάδα κ λέει δεν το εισάγουμε. Ψάχνω σε αμαζον chrono24 ebay αλλά τίποτα!
Καλο ε;;
κ.Πουσταλέκο συγχωρήστε μου την οφτόπικ παρέμβαση αλλά έχω παρατηρήσει ότι μιλάτε πάντα πολύ σοβαρά (και δεν το λέω ουδόλως ειρωνικά)
το νικνέιμ σας ωστόσο βγάζει μια εύθυμη διάθεση όχι ως προς τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις αλλά ως προς την διατύπωση αυτών
τι ακριβώς μήνυμα θέλατε να περάσετε;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Έχεις περιορίσει την πρόσβαση στο προφίλ σου και δεν μπορώ να σου στείλω πμ. Έχω ένα ατσάλινο ρολόι EverSwiss. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε πμ να σου δείξω φωτό.Αγοράζω ρολόγια, νέα και vintage, μόνο με το αυθεντικό κουτί και όλα τους τα έγγραφα, μόνο με γνήσια ανταλλακτικά. Ατσάλινα Rolex, Vacheron Constantin, Patek Philippe κτλ. Έλεγχος σε Authorised Dealers απαραίτητος.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
ψαχνω τον τροπο να πιασω τη καλη.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.127
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε νηματοθετη, για γνήσια ψάχνεις ή και για μούφα;
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
γινε golden boy για κυρέςψαχνω τον τροπο να πιασω τη καλη.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
λεω να γινω ατζεντ.γινε golden boy για κυρές
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
ξεπερασμένολεω να γινω ατζεντ.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Καυλιαρη σοβαρα τωρα, εσυ που νομιζεις οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βρω το ρολοι? Σε ενα φορουμ για ρολογια που θα αριθμει 500 μελη το πολυ? 'Η στο bou.com με 180 χιλιαδες ψωλαραδες ετοιμους να με διαφωτισουν??? Αλλωστε αν ριξεις μια γρηγορη γενικη ματια εδω, θα δεις οτι τα λαγωνικα του μπου βρισκουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!Πουσταλεκο σε καλυτερο μερος δεν μπορουσες να ρωτησεις...στανταρ θα το βρεις.
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Ετσι ειμαι εγω καυλεα μου! Δροσερος εκει που πρεπει, ευθυμος εκει που πρεπει... αλλα οταν γαμαω... ΓΑΜΑΩ! Και χλατς! Πεταγονται τα φλοκια!!!κ.Πουσταλέκο συγχωρήστε μου την οφτόπικ παρέμβαση αλλά έχω παρατηρήσει ότι μιλάτε πάντα πολύ σοβαρά (και δεν το λέω ουδόλως ειρωνικά)
το νικνέιμ σας ωστόσο βγάζει μια εύθυμη διάθεση όχι ως προς τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις αλλά ως προς την διατύπωση αυτών
τι ακριβώς μήνυμα θέλατε να περάσετε;
Αντε με τις πουτανες ολες!!
Σε παω μορτη και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Καυλιαρη σοβαρα τωρα, εσυ που νομιζεις οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να βρω το ρολοι? Σε ενα φορουμ για ρολογια που θα αριθμει 500 μελη το πολυ? 'Η στο bou.com με 180 χιλιαδες ψωλαραδες ετοιμους να με διαφωτισουν??? Αλλωστε αν ριξεις μια γρηγορη γενικη ματια εδω, θα δεις οτι τα λαγωνικα του μπου βρισκουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
νομίζω ότι αδίκως αναστατωθήκατε
ο κ.Διαβολορέιζερ προφανώς το εννοεί όντως, αν όχι από θέμα στατιστικής πιθανότητας βάσει αριθμού μελών, τουλάχιστον από το πόσα σκατόμουτρα της μαύρης αγοράς (υποθέτω ότι) θα κυκλοφορούν σε ένα τόσο...φιλήδονο σάητ
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Ετσι ειμαι εγω καυλεα μου! Δροσερος εκει που πρεπει, ευθυμος εκει που πρεπει... αλλα οταν γαμαω... ΓΑΜΑΩ! Και χλατς! Πεταγονται τα φλοκια!!!
Αντε με τις πουτανες ολες!!
Σε παω μορτη και σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο καραμπουζουκλης
σας βεβαιώ ότι το αίσθημα "σεπαω"εκτίμησης είναι αμοιβαίο κ. Πουσταλέκο μου
AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 530
- Πόντοι
- 96
Καλο ε;;
στο site που δινεις εχει ενα ωραιο where to buy
μπαινεις και ψαχνεις χωρες εντος εε και καταστηματα με eshop ... και οποιο το εχει αμεσα διαθεσιμο στην τιμη και τα μεταφορικα που σε βολευουν
προχειρα ενας : https://www.schoeneuhren.de/orient-...b-kamasu-taucher-20-atm/herrenuhren/a-1002510
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Αδερφε τωρα προσεξα οτι εκανα λαθος το λινκ! Ηθελα να δειξω αυτο εδω το ρολοι το οποιο ειναι λεει limited edition. Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δε μπορω να το βρω πουθενα.στο site που δινεις εχει ενα ωραιο where to buy
μπαινεις και ψαχνεις χωρες εντος εε και καταστηματα με eshop ... και οποιο το εχει αμεσα διαθεσιμο στην τιμη και τα μεταφορικα που σε βολευουν
προχειρα ενας : https://www.schoeneuhren.de/orient-...b-kamasu-taucher-20-atm/herrenuhren/a-1002510
Αν το βρει κανενα λαγωνικο του μπου καλως! Και σε ευχαριστω για την απαντηση μορτη!!
RA-AA0813R | ORIENT: Mechanical Sports Watch, Leather Strap - 41.8mm (RA-AA0813R) Limited | ORIENT Watch Global Site
The new models are ideal for sports and outdoor activities and their fresh colours and fashionable designs provide a striking accent when worn around town, adding to their appeal. The model stands out thanks to their distinctive bi-colour rotating bezel and ORIENT’s signature colour gradation...
www.orient-watch.com