Νέα

Ζητούνται άτομα γα επαγγελματική φωτογράφηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PUREART
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Δώσε  μου  να  πηδήξω  την  Μόνικα  Μπελούτσι,
ετοίμασε  και  μία  κάρτα  64  gb για  τη  μηχανή  σου
κι  ετοιμάσου  για  μεγάλη  απογείωση  στην  έκθεση  της  Βιέννης.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γεια σας.
Με λένε Δημήτρη και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος.Θέλω να οργανώσω μια έκθεση φωτογραφίας που ήδη έχει ζήτηση απο πολυχώρους και καλλιτεχνικά στέκια του κέντρου της Αθήνας με θέμα τις ανθρώπινες εκφράσεις του προσώπου εν ώρα οργασμού.Η αγγελία δεν είναι για πλάκα και δεν αφορά πορνογραφία οπότε μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ.Ψάχνω άτομα απο 18 και ανω άντρες,γυναίκες,lgtb,str8,ζευγάρια ή και άτομα που θα ήθελαν να κάνουν τη φωτογράφηση μόνα τους.Η φωτογράφηση θα γίνεται στο χώρο του καλλιτέχνη για λόγους ασφαλείας και θα αφορά μόνο το πρόσωπο.Οι ενδιαφερόμενοι ας στείλουν ένα email και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί τους.
jimartfoto@outlook.com.gr

Ποσα δινεις???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
.........με θέμα τις ανθρώπινες εκφράσεις του προσώπου εν ώρα οργασμού....
....Ψάχνω άτομα.........ή και άτομα που θα ήθελαν να κάνουν τη φωτογράφηση μόνα τους.....

M33bh.gif

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
εμεις του μιλαμε σοβαρα κ αυτος στ @@ του... ερασιτεχναι!!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Είμαι επαγγελματίας ποιητής.Προκειται να εκδοθεί ποιητική συλλογή με θέμα την ερωτική πράξη..
Ζητούνται γυναίκες η ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν σεξ όπως επιθυμούν προκειμένου να συμβάλλουν στην έμπνευση των ποιημάτων.Η ερωτική πράξη θα γίνει στο χώρο του καλλιτέχνη γιατι η έκδοση τηρεί πιστοποιηση ISO.Προσοχη δεν πρόκειται για πορνογραφια .. Μόνο σοβαρές προτάσεις απο εμφανισιμες γυναίκες..
Στείλτε pm με φωτο και όσοι τηρούν τα κριτήρια της έμπνευσης θα ειδοποιήθουν..

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Είμαι επαγγελματίας ποιητής.Προκειται να εκδοθεί ποιητική συλλογή με θέμα την ερωτική πράξη..
Ζητούνται γυναίκες η ζευγάρια που θα πραγματοποιήσουν σεξ όπως επιθυμούν προκειμένου να συμβάλλουν στην έμπνευση των ποιημάτων.Η ερωτική πράξη θα γίνει στο χώρο του καλλιτέχνη γιατι η έκδοση τηρεί πιστοποιηση ISO.Προσοχη δεν πρόκειται για πορνογραφια .. Μόνο σοβαρές προτάσεις απο εμφανισιμες γυναίκες..
Στείλτε pm με φωτο και όσοι τηρούν τα κριτήρια της έμπνευσης θα ειδοποιήθουν..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
φιλε εγω σου κανω για φωτογραφηση? 1,67 125 κιλα...τρωω πολυ μεζε και πινω τσιπουρο,κρασοκοιλιας δηλαδη...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.410
Πόντοι
12.756
τυπε μεσα στο στουντιο του θα εχει πολυ πραγμα για ριφιφι :sunglasses:

τον κοβω τον karatzon να ανοιγει φωτογραφείο μετα ή να γυριζει σαν τους Ιαπωνεζους με 10 φωτογραφικες περασμενες στον λαιμο του .

3510448388_2dae0a15f9_z.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom