Νέα

Ζητείται iphone 3GS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Angelus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ζητείται iphone 3GS 16GB, σε καλή κατάσταση(ειδικά στην οθόνη)λειτουργικό αν είναι jailbreak δεν με χαλάει,
χρώμα δεν με απασχολεί, και να έχει τα απαραίτητα παρελκόμενα όπως φορτιστή, καλώδιο usb και ακουστικά.
Το θέλω για μετά τις γιορτές(1ο δεκαήμερο του 2012) και το ποσό που μπορώ να προσφέρω προς το παρόν είναι 160 ευρώ.
Αν υπάρχει κανείς που διαθέτει την συσκευή να επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. Απαραίτητες οι φωτογραφίες που να δείχνουν την κατάσταση στην οποία
βρίσκεται η συσκευή. Καλές Γιορτές σε Όλους!

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Φίλε μου πουλάω το δικό μου,είναι μαύρο 16gb, σε πολύ καλή κατάσταση, έχει το νέο λογισμικό.Ακόμη δίνονται ακουστικά, φορτιστής, ζελατίνες και θήκη.Αλλά τα χρήματα που προσφέρεις είναι λίγα.Στο αφήνω στα 250.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε πμ!Έχω και φωτογραφίες.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε μου πουλάω το δικό μου,είναι μαύρο 16gb, σε πολύ καλή κατάσταση, έχει το νέο λογισμικό.Ακόμη δίνονται ακουστικά, φορτιστής, ζελατίνες και θήκη.Αλλά τα χρήματα που προσφέρεις είναι λίγα.Στο αφήνω στα 250.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε πμ!Έχω και φωτογραφίες.

γιατί το πουλάς και τι θα πάρεις με τα 250?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
οχι
απλα ενδιαφερομαι σοβαρα

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Αν ενδιαφέρεσαι μιλάμε.Που κολλαει τι θα κανω εγω ;

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

έχει δίκιο ο φίλος..πολυ λίγα δίνεις...με τόσα μονο 3G παίρνεις .....
αρχες του 12 θα σκοτώσω το δικό μου...3G οχτάρι μαυρο....αν ενδιαφέρεσαι  :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
Angelus

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Τι να κάνω ρε παιδιά;
Τόσα έχω, τόσα προσφέρω. Αν είχα περισσότερα θα έδινα, αλλά προς το παρόν
μόνο 160 μπορώ. Αν μπορώ να διαθέσω περισσότερα θα το ποστάρω για όποιον ενδιαφέρεται.

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα εδω
Μην ασχολεισαι με αμερικανικα ειναι κλειδωμενα σε αμερικανικο παροχο κατα 90%. Θα εχεις προβλημα μετα να βαλεις ελληνικη σιμ
Παντα να ρωτας αν λειτουργουν ολα τα κουμπια του, Home button, Power button, Ring button και αν λειτουργει το GPS (αυτο μη το ξεχνας ποτε!!!!)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα εδω
Μην ασχολεισαι με αμερικανικα ειναι κλειδωμενα σε αμερικανικο παροχο κατα 90%. Θα εχεις προβλημα μετα να βαλεις ελληνικη σιμ
Παντα να ρωτας αν λειτουργουν ολα τα κουμπια του, Home button, Power button, Ring button και αν λειτουργει το GPS (αυτο μη το ξεχνας ποτε!!!!)

Το ξεκλειδώνεις τύπε κανονικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom