The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
οχι η υπαστυνομος ερι ειναι στο γραφειο μου,εγω την παιρνω.......τηλεφωνο
Την αποσπάσατε κιόλας στην INTERPSOL.
Εύγε.
οχι η υπαστυνομος ερι ειναι στο γραφειο μου,εγω την παιρνω.......τηλεφωνο
β) Πηδάς καθόλου μ' αυτά που λές ή πάνε στον βρόντο;
Τον ήπιες το θρεντ ειναι για τον φιλήσυχο
Για τη δημιουργία think tank κατά προτίμηση απόφοιτος του Deree college.
Προαπαιτούμενο το να χορταίνει με food for thought γιατί για τυρόπιτες δεν περισσεύουν.
Επιπλέον μόρια παίρνει όποις είναι cim & cif expert.
Επίσης το να καταπίνει κιόλας θα θεωρηθεί προσόν ανάλογο του PhD..
Αρχισες να μου μιλάς στον πληθυντικό; Όπως και να μου μιλήσεις πάντα τιποτένιος θα είσαιτο ξέρω... αλλά κατά την γνώμη μου θα αποτελούσατε ένα από τα βασικά μέλη ενος τέτοιου tank... ειδικά αν πάρει και την μορφή βόθρου...
Γενικως,ΦΠουλη,ανησυχουμε μηπως δε χωνεψες το food for thought του τραβατρομπα...Τί θέλεις λουλου;
Σου έλειψα;
μπα...??? τι βλέπω ??
ποιός πούστης ανοιξε το καπάκι του βόθρου και βγήκαν τα σκατά έξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
την μάνικα γρήγορα Φ.Π.... την μάνικα και δώσε πίεση στο νερό να στείλουμε την κουράδα για βιολογικό καθαρισμό....
Τί θέλεις λουλου;
Σου έλειψα;
ούτε οι παρομοιώσεις είναι το φόρτε σου. Να πεις βρε αδελφέ ότι έχεις κάτι σαν οντότητα. Είσαι τελικά η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ασχήμια που δεν μπορεί να κανείς να την θωρήσει.
Άλλο ένα άθλιο αβατάρι.
Μάλλον η Ελλάδα που ονειρεύεστε εσείς που τρώτε foοd for thought κι αυτών που σας ταϊζουν το συγκεκριμένο σανό είναι αυτή.
Μανίτσα πάω να φυτέψω μελιτζάνες.
Γλέντα τους με την ψυχή σου..
Γενικως,ΦΠουλη,ανησυχουμε μηπως δε χωνεψες το food for thought του τραβατρομπα...
Μηπως χρειαζεσαι κοκακολιτσα?Καμμια σοδα?
ούτε οι παρομοιώσεις είναι το φόρτε σου. Να πεις βρε αδελφέ ότι έχεις κάτι σαν οντότητα. Είσαι τελικά η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ασχήμια που δεν μπορεί να κανείς να την θωρήσει.
λατρεύω μελιτζάνες Στο καλό :-*
δεν έχει καθρέφτη σπίτι της... τους έχει σπάσει όλους και όσοι ξεφύγανε από την οργή της σπάσανε από μόνοι τους γιατί δεν αντέξανε αυτό που βλέπανε...Εννοείς ότι αντέχεις να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη;
το φαντάζομαι... τις λατρεύεις και εσύ σαν την Βίσση...
το φαντάζομαι... τις λατρεύεις και εσύ σαν την Βίσση...
δεν έχει καθρέφτη σπίτι της... τους έχει σπάσει όλους και όσοι ξεφύγανε από την οργή της σπάσανε από μόνοι τους γιατί δεν αντέξανε αυτό που βλέπανε...
Εννοείς ότι αντέχεις να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη;