Νέα

Ζητείται critical thinker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τον ήπιες το θρεντ ειναι για τον φιλήσυχο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το ξέρω... αλλά κατά την γνώμη μου θα αποτελούσατε ένα από τα βασικά μέλη ενος τέτοιου tank... ειδικά αν πάρει και την μορφή βόθρου...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για τη δημιουργία think tank κατά προτίμηση απόφοιτος του Deree college.
Προαπαιτούμενο  το να χορταίνει με food for thought γιατί για τυρόπιτες δεν περισσεύουν.
Επιπλέον μόρια παίρνει όποις είναι cim & cif expert.
Επίσης το να καταπίνει κιόλας θα θεωρηθεί προσόν ανάλογο του PhD..

Τί θέλεις λουλου;

Σου έλειψα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το ξέρω... αλλά κατά την γνώμη μου θα αποτελούσατε ένα από τα βασικά μέλη ενος τέτοιου tank... ειδικά αν πάρει και την μορφή βόθρου...
Αρχισες να μου μιλάς στον πληθυντικό; Όπως και να μου μιλήσεις πάντα τιποτένιος θα είσαι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μπα...??? τι βλέπω ??

ποιός πούστης ανοιξε το καπάκι του βόθρου και βγήκαν τα σκατά έξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

την μάνικα γρήγορα Φ.Π.... την μάνικα και δώσε πίεση στο νερό να στείλουμε την κουράδα για βιολογικό καθαρισμό....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπα...??? τι βλέπω ??

ποιός πούστης ανοιξε το καπάκι του βόθρου και βγήκαν τα σκατά έξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

την μάνικα γρήγορα Φ.Π.... την μάνικα και δώσε πίεση στο νερό να στείλουμε την κουράδα για βιολογικό καθαρισμό....

ούτε οι παρομοιώσεις είναι το φόρτε σου. Να πεις βρε αδελφέ ότι έχεις κάτι σαν οντότητα. Είσαι τελικά η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ασχήμια που δεν μπορεί να κανείς να την θωρήσει.

Επισκέπτης
ούτε οι παρομοιώσεις είναι το φόρτε σου. Να πεις βρε αδελφέ ότι έχεις κάτι σαν οντότητα. Είσαι τελικά η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ασχήμια που δεν μπορεί να κανείς να την θωρήσει.

Μανίτσα πάω να φυτέψω μελιτζάνες.
Γλέντα τους με την ψυχή σου..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άλλο ένα άθλιο αβατάρι.
Μάλλον η Ελλάδα που ονειρεύεστε εσείς που τρώτε foοd for thought κι αυτών που σας ταϊζουν το συγκεκριμένο σανό είναι αυτή.

μην τον ξεσυνερίζεσαι χτύπησε μικρός όταν επεσε απο την κούνια που να δουλέψει μετά το ρημάδι :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γενικως,ΦΠουλη,ανησυχουμε μηπως δε χωνεψες το food for thought του τραβατρομπα...

Μηπως χρειαζεσαι κοκακολιτσα?Καμμια σοδα?

Μην πίνετε τη μαλακία. Εγώ ούτε να τη μυρίσω.

Εδώ έχω χωνέψει άλλα κι άλλα εμετοχολερικά που έχετε πει εσείς.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εννοείς ότι αντέχεις να κοιτάζεσαι στον καθρέπτη;  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν έχει καθρέφτη σπίτι της... τους έχει σπάσει όλους και όσοι ξεφύγανε από την οργή της σπάσανε από μόνοι τους γιατί δεν αντέξανε αυτό που βλέπανε...

Κάτι πήρε το αυτί μου για world-wide ban (λυσσάξτε τσαούσες έγραψα πάλι αγγλικό όρο) από τα λουνα παρκ που έχουν δωμάτια με καθρέπτες παραμόρφωσης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom