Νέα

Ζητάω κοπέλα εμφανίσιμη να έρθει διακοπές στην Κρήτη όλα πληρωμένα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigfucker_69master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
διαισθανομαι οτι δεν μιλαμε για παγωτα μονο... :P
δε στελνω φωτο πριν κ μετα... ντρεπομαι :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το καλύτερο αντιηλιακό ξέρεις ποιό είναι  :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε οχι.. δεν μπορει... το αποκλειω... ο τοντοκ ειναι σοβαρο παιδι.. δεν ειναι σαν εσενα :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αμα φερεις πολλα.. θα τα μοιρασω κ στις φιλες μου κ ετσι δεν θα χρειαστει να χρησιμοποιησουμε καταψυκτη σε καμια περιπτωση

Επισκέπτης
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
αμα φερεις πολλα.. θα τα μοιρασω κ στις φιλες μου κ ετσι δεν θα χρειαστει να χρησιμοποιησουμε καταψυκτη σε καμια περιπτωση

οκ,θα φερω ενα φορτηγο παγωτα....αλλα μη δω τπτ τετοιες φωτο μετα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• friends-reunited.jpg
    friends-reunited.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 47

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Να ρωτησω κατι ασχετο? Αυτο το thread τι αφορα και αυτος που το ανοιξε πειρε τησ πληροφοριες που ηθελε :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χαχαχαχαχα μακ
αυτο το σκοπο εχω.. τετοιες φωτος θα σου δειξω.. :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τα παχη μου τα καλλη μου βρε... ζηλιαρηδες! επειδη δεν ειστε ετσι για αυτο τα λετε αυτα :P :P :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα παχη μου τα καλλη μου βρε... ζηλιαρηδες! επειδη δεν ειστε ετσι για αυτο τα λετε αυτα :P :P :P

Tα κάλη σου δεν είναι τα πάχη σου, άλλα είναι! Και ξέρεις καλά ότι κάποια άτομα εδώ τα εκτιμάνε ιδιατέρεως! Σου συνιστώ λοιπόν να δείξεις την ανάλογη ανταπόκριση!

Επισκέπτης
Tα κάλη σου δεν είναι τα πάχη σου, άλλα είναι! Και ξέρεις καλά ότι κάποια άτομα εδώ τα εκτιμάνε ιδιατέρεως! Σου συνιστώ λοιπόν να δείξεις την ανάλογη ανταπόκριση!

θα της παω εγω τα παγωτα-πυραυλακια....να μαθει/συνηθισει να γλυφει....γιατι βλεπω μεγαλη ζητηση για γλωσσιτσες...:P :P :P....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι! δεν προκειται! ναι ναι αυτο που ακουσες! επαναστατω! αβαντι ποπολο! χα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
θα της παω εγω τα παγωτα-πυραυλακια....να μαθει/συνηθισει να γλυφει....γιατι βλεπω μεγαλη ζητηση για γλωσσιτσες...:P :P :P....

mclein μπράβο, θα συμβάλλεις πάρα  πολύ στην -ομολογουμένως τιτάτνια- προσπάθεια που καταβάλουμε να φέρουμε τη bite στο... σωστό δρόμο!

Επισκέπτης
mclein μπράβο, θα συμβάλλεις πάρα  πολύ στην -ομολογουμένως τιτάτνια- προσπάθεια που καταβάλουμε να φέρουμε τη bite στο... σωστό δρόμο!
αφου οι 2 αυτοι ανθρωποι (bite + ???) ειναι πλασμενοι ο ενας για τον αλλο....ΤΕΛΟΣ!

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μπαιτ μου μην μου στεναχωριεσαι, πες μου εσυ τι παγωτο θες και θα στο φερω εγω. μπεν εντ τζερυς, χααγκεν ντατζ, δελτα, εβγα οτι γουσταρεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κοιτα δεν εχω προβλημα... παγωτο να ναι κ οτι να ναι... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom