BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
διαισθανομαι οτι δεν μιλαμε για παγωτα μονο...
δε στελνω φωτο πριν κ μετα... ντρεπομαι
για παγωτα μιλαμε βρε....ξερεις,αυτα που αν τ'αφησεις ωρα εκτος καταψυκτη γινονται κρεμωδη...διαισθανομαι οτι δεν μιλαμε για παγωτα μονο...
αμα φερεις πολλα.. θα τα μοιρασω κ στις φιλες μου κ ετσι δεν θα χρειαστει να χρησιμοποιησουμε καταψυκτη σε καμια περιπτωση
Ειναι ηδη οπως στη δευτερη φωτογραφια!οκ,θα φερω ενα φορτηγο παγωτα....αλλα μη δω τπτ τετοιες φωτο μετα....
πιστευω κ στα θαυματα...Ειναι ηδη οπως στη δευτερη φωτογραφια!
τα παχη μου τα καλλη μου βρε... ζηλιαρηδες! επειδη δεν ειστε ετσι για αυτο τα λετε αυτα
Tα κάλη σου δεν είναι τα πάχη σου, άλλα είναι! Και ξέρεις καλά ότι κάποια άτομα εδώ τα εκτιμάνε ιδιατέρεως! Σου συνιστώ λοιπόν να δείξεις την ανάλογη ανταπόκριση!
οχι! δεν προκειται! ναι ναι αυτο που ακουσες! επαναστατω! αβαντι ποπολο! χα!Tα κάλη σου δεν είναι τα πάχη σου, άλλα είναι! Και ξέρεις καλά ότι κάποια άτομα εδώ τα εκτιμάνε ιδιατέρεως! Σου συνιστώ λοιπόν να δείξεις την ανάλογη ανταπόκριση!
θα της παω εγω τα παγωτα-πυραυλακια....να μαθει/συνηθισει να γλυφει....γιατι βλεπω μεγαλη ζητηση για γλωσσιτσες... ....
αφου οι 2 αυτοι ανθρωποι (bite + ???) ειναι πλασμενοι ο ενας για τον αλλο....ΤΕΛΟΣ!mclein μπράβο, θα συμβάλλεις πάρα πολύ στην -ομολογουμένως τιτάτνια- προσπάθεια που καταβάλουμε να φέρουμε τη bite στο... σωστό δρόμο!