You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητάμε! ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ! η ΔΟΝΗΤΗ! από τα Κοριτσια,που πάμε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
Όταν πάμε στα σπιτάκια. Οι περισσότεροι, δεν γαμαμε μόνο. Έχουμε και τα βίτσια μας. Ζητάμε διάφορα, από τα κορίτσια. Ζητάτε ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ?η ΔΟΝΗΤΗ? Οι περισσότεροι, σίγουρα. ΝΑΙ!
κωλοδάχτυλο όχι μονο γλυφοκολι ζητάω
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 30
- Πόντοι
- 246
Γουσταρω,πολλυ,Φιλε!!Γαματο,ειναι!κωλοδάχτυλο όχι μονο γλυφοκολι ζητάω
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
Κρίνεις από δική σου εμπειρία??Όταν πάμε στα σπιτάκια. Οι περισσότεροι, δεν γαμαμε μόνο. Έχουμε και τα βίτσια μας. Ζητάμε διάφορα, από τα κορίτσια. Ζητάτε ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ?η ΔΟΝΗΤΗ? Οι περισσότεροι, σίγουρα. ΝΑΙ!
Εγώ που δεν ζητάω είμαι ανώμαλος???
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω οκ το γλυφοκώλι αλλά το κωλοδάχτυλο σας καυλώνει;
Μαλλον πρεπει να μαστε ανωμαλοι που θελουμε μονο να γαμαμε...Κρίνεις από δική σου εμπειρία??
Μου φαινεται οτι καποιοι απο δω μεσα ειναι πουστακια και το λενε με πλαγιους τροπους...
Αμα εισαι πουστης θα καυλωνεις.Φανταζομαι!ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω οκ το γλυφοκώλι αλλά το κωλοδάχτυλο σας καυλώνει;
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 30
- Πόντοι
- 246
Κρίνεις από δική σου εμπειρία??
Εγώ που δεν ζητάω είμαι ανώμαλος???Το παρεξήγησες φίλε ! Δεν είναι τίποτα ανωμαλία! Ολλα μέσα, στο πρόγραμμα είναι!!!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 30
- Πόντοι
- 246
Ρε! καυλιάρη εσύ! Δεν είπα ότι είναι ανώμαλοι, όσοι δεν δέχονται. Απλά ξέρω πολλή καλά, ότι οι περισσότεροι μας αρέσει, να μας χαϊδεύουν, η να γλύφουν, την τρύπα μας.Δεν σημαίνει, ότι είμαστε πουστάρες!Μαλλον πρεπει να μαστε ανωμαλοι που θελουμε μονο να γαμαμε...
Μου φαινεται οτι καποιοι απο δω μεσα ειναι πουστακια και το λενε με πλαγιους τροπους...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 25
- Πόντοι
- 66
Κρίνεις από δική σου εμπειρία??
μη λες τέτοια τύπε...
και σε τελική γιατί επειδή μερικοί γουστάρουν να τρώνε σημαινει ότι είναι και πούστηδες ?
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εμένα μου φτάνει το...καθημερινό κωλοδάκτυλο του Στουρνάρα & c. που δεν με εξιτάρει κιόλας *P *P *P !! για κάποιους άλλους είναι θέμα γούστου οπότε σεβαστό αλλά άς μην γενικεύουν !
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 30
- Πόντοι
- 246
Δηλαδή όταν γαμας! Δεν σου πιάνουν, τον ΚΩΛΟ? Μην μου πεις όχι!!Εσυ λεγε το ανωμαλια...εγω το λεω πουστριλικι.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 25
- Πόντοι
- 66
Δηλαδή όταν γαμας! Δεν σου πιάνουν, τον ΚΩΛΟ? Μην μου πεις όχι!!
άλλο το χούφτωμα άλλο το δάχτυλο...
πχ συνηθήζω να χώνω σιγανές φαπίτσες στο κόλο της δικιάς μου ακόμα και στο δρόμο αλλά άλλο να της βάλω δαχτυλο.πάει αλλού μετά όπως και να το κάνεις...
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Εμένα μου φτάνει το...καθημερινό κωλοδάκτυλο του Στουρνάρα & c. που δεν με εξιτάρει κιόλας *P *P *P !! για κάποιους άλλους είναι θέμα γούστου οπότε σεβαστό αλλά άς μην γενικεύουν !
χαχαχα μ εκανες κ γέλασα φίλε..
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Άρα εσύ όταν χέζεις δε γουστάρεις τύπε και βάζεις τα κλάματα για το χαμένο ανδρισμό σου έτσι;Εσυ λεγε το ανωμαλια...εγω το λεω πουστριλικι.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Άρα εσύ όταν χέζεις δε γουστάρεις τύπε και βάζεις τα κλάματα για το χαμένο ανδρισμό σου έτσι;
Με μια μικρή διαφορά : στο χέσιμο ευχαριστιέσαι για ότι βγάζεις όχι ότι μπάζεις !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K