Νέα

Ζευγάρια του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GRmilfGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
11.130
Πόντοι
2.241
Είπαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο θέμα , με τα ζευγάρια που βρίσκονται εδώ στο bou, εν γνώσει και του άντρα και της γυναίκας. Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι να κανονίζουμε διάφορες εξόδους , όπως σε τσόντοσινεμά , strip clubs , swingers clubs ή και σε κάποιο ξενοδοχείο , γράφοντας παράλληλα τις εμπειρίες μας και τις κριτικές μας . Έτσι θα ενημερώνονται και κάποιοι άντρες που γουστάρουν καταστάσεις με ζευγάρια , ώστε να μπορεί να γίνει μια γνωριμία ή ένα παιχνίδι . Αν θέλετε να προτείνετε και κάτι άλλο , ευχαρίστως να σας ακούσουμε .

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
214
Πόντοι
21
καλησπερα..νικολας 36 χρ απο πειραια..ενδιαφερομαι για γνωριμια για ζευγαρια..και οτι προκυψει..φωτο και τα σχετικα σε viber whats app

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
986
Πόντοι
361
Είπαμε να δημιουργήσουμε ένα νέο θέμα , με τα ζευγάρια που βρίσκονται εδώ στο bou, εν γνώσει και του άντρα και της γυναίκας. Η ιδέα πίσω από όλο αυτό είναι να κανονίζουμε διάφορες εξόδους , όπως σε τσόντοσινεμά , strip clubs , swingers clubs ή και σε κάποιο ξενοδοχείο , γράφοντας παράλληλα τις εμπειρίες μας και τις κριτικές μας . Έτσι θα ενημερώνονται και κάποιοι άντρες που γουστάρουν καταστάσεις με ζευγάρια , ώστε να μπορεί να γίνει μια γνωριμία ή ένα παιχνίδι . Αν θέλετε να προτείνετε και κάτι άλλο , ευχαρίστως να σας ακούσουμε .
Εύγε στα ζευγάρια που είναι μαζί σε όλο αυτό.

Nightstorm

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
45
Πόντοι
0
25 χρονών γυμνασμενος εμφανισημος και στρέιτ ενδιαφέρομαι για φάση με ζευγάρια ...οποίο ζευγάρι ενδιαφέρεται πμ

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
971
Πόντοι
81
μ'αρεσει που το νημα ανοιξε για να γραφουν ζευγαρια κ εχουν πλακωσει οι γνωστοι καγκουρες-λιγουρια-δε γαμαω ουτε με μεσο,τις προτασεις...
Εντάξει μην είσαι απόλυτος.Δεν έχει σκάσει ακόμη ο "καλέ μου φίλε"....

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.003
Πόντοι
81
Ερωτηση ,εκτος τα swingerclub και τα τσοντοσινεμα υπαρχει κατι σε μπαρακι για γνωριμιες ?

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
484
Πόντοι
21
Μπραβο παιδια πολυ καλη ιδεα

K21com

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα από Κρήτη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα και χρόνια πολλά από εμένα στα ζευγάρια του σάιτ,τα τραβεστί και τις λεσβίες. Και μια φωτό για να ευχηθώ λόγω της ημέρας :confused::confused:
Db0JasEXkAAZSCR.jpg

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.294
Πόντοι
2.256
Αισιόδοξος!!! +1 από εμένα αλλά το νήμα ήδη έγινε σελίδα αγγελιών του κανεσεχ!!
Εγώ είμαι εκτός! :wink:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.226
Πόντοι
201
Αισιόδοξος!!! +1 από εμένα αλλά το νήμα ήδη έγινε σελίδα αγγελιών του κανεσεχ!!
Εγώ είμαι εκτός! :wink:
κ δε το περιμενες;;;περιμενες περισσοτερη σοβαροτητα απο τους μυστες ε;;; :buck2::buck2::buck2::buck2::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::P:cheesy::cheesy::grin::P:buck2:
εισαι ηδη αρκετο καιρο εδω για να ξερεις ποσο για τον πουτσο ειμαστε...ο "ελληναρας" ειναι κλασσικος μλκς που παρολο που βρωμαει το μουνι εξω εκεινος παραμενει αγαμητος κ στοκος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom