You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζευγάρι σε αναζήτηση...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα newera365
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Loveshopper
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2021
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ειστε καιρο στο lifestyle ή τωρα ξεκινατε;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Αααααα ωραιότατο δροσερό νηματάκι, ότι πρέπει για καλοκαίρι. Νά’ σαι καλά ρε λεβέντη. Κάνε μόνο λίγη υπομονή μέχρι να συγκληθεί η επιστημονική ομάδα του bou και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αναζήτηση σου...
Συνήθως τα μέλη της παρέχουν βοήθεια και μεταμεσονύχτιες ώρες, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι παίχτηκε. Ίσως κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν κι άλλα ζευγάρια, ποιος ξέρει...
Συνήθως τα μέλη της παρέχουν βοήθεια και μεταμεσονύχτιες ώρες, αλλά σήμερα δεν ξέρω τι παίχτηκε. Ίσως κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν κι άλλα ζευγάρια, ποιος ξέρει...
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Πόσα δίνετε όμως;;;;
καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Βάλτε καμία φωτογραφία σας να ιντριγκαρετε λίγο τον κόσμο
giorgos1717
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 441
- Πόντοι
- 21
αν θελετε μπορουμε να γνωριστουμε θα χαρω πολυκαλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.568
- Πόντοι
- 1.706
Βρισκεστε στο καταλληλο σαητ.καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Οι περισσοτεροι ειμαστε σουιγκερς και γνωριζουμε 5-10 γκομενακια για τετοιες φάσεις
....και τώρα θα σε βομβαρδίσουν όλοι οι συλλέκτες φωτογραφιών και ιστοριών που θα σταματήσεις να διαβάζεις μνματα. Εκτός εάν είσαι και συ το ίδιο και μπήκες να ψαρέψεις. Αν δεν είναι έτσι ....ψαξε αλλού .Τα αληθινά ζευγάρια που ψάχνουν πηγαίνουν κάπου αλλού. .....καλησπερα ειμαστε ζευγαρι 30 απο αθηνα, αναζητουμε γυναικες, ζευγαρια....
Άσε να μας πει τιμοκατάλογο, μπορεί κάποιοι να θέλουν να πληρώσουν....και τώρα θα σε βομβαρδίσουν όλοι οι συλλέκτες φωτογραφιών και ιστοριών που θα σταματήσεις να διαβάζεις μνματα. Εκτός εάν είσαι και συ το ίδιο και μπήκες να ψαρέψεις. Αν δεν είναι έτσι ....ψαξε αλλού .Τα αληθινά ζευγάρια που ψάχνουν πηγαίνουν κάπου αλλού. .....
Erwtimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Έχετε εμπειρίες? Δείξτε καμιά φώτο
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Απλά να κοιτάει?Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Χωρίς να τον παίζει τουλάχιστον?
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Αυτό ναιΑπλά να κοιτάει?
Χωρίς να τον παίζει τουλάχιστον?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Αυτό ναι
Θα έρθω εγώ άνοιξε τηλεόραση παρήγγειλε πίτσα θ αραξω εγώ κι εσείς βγάλτε τα μάτια σαςΜε τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
τυπε εγω ψηνομαι να ερθω αλλα φοβαμαι μη γινει καμια μαλακια και βρεθω προ εκπληξεως.Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι κάποια χρόνια.Και οι 2 35 αναζητούμε άντρα απλά για να είναι στο δωμάτιο και να κοιτάει την ώρα που θα πηδιομαστε.Επαναλαμβανω μόνο να κοιτάει.Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ ας στείλει inbox.
Να φερω και εναν φιλο μου για ασφαλεια και να αραξουμε να σας βλεπουμε πινοντας μπυρες;
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Έχεις δίκιο εσύ όταν βλέπεις μια τσόντα μη τον παίξεις μη σε πουν πουστη επειδή παίζει και ο άντρας σε τσόντα.Τι κάθομαι και ψάχνω εδώ μέσα κάτι normal αφού όλοι για τη μιζέρια σας γράφετε.Boustis alert
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τύποι προσοχή...
Παραμονεύει ο τραβεστί τιμωρός με το μπουρομάρκαλο να ανοίξει ξανά κάνα τούνελ.....
Παραμονεύει ο τραβεστί τιμωρός με το μπουρομάρκαλο να ανοίξει ξανά κάνα τούνελ.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Από την τσόντα δεν κινδυνεύεις να βιαστείς όπως ο άλλος ο κακομοίρης....Έχεις δίκιο εσύ όταν βλέπεις μια τσόντα μη τον παίξεις μη σε πουν πουστη επειδή παίζει και ο άντρας σε τσόντα.Τι κάθομαι και ψάχνω εδώ μέσα κάτι normal αφού όλοι για τη μιζέρια σας γράφετε.
Εδώ ψάχνεις το νορμάλ?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Παρόμοια θέματα