ποτε μην λες ποτε καυλιαρα μου
εισαι για ενα χοτελι στα νοτια που θα νιωσεις πραγματικη ηδονη καυλιαρα μου?
παιζει να εισαι πολυ αγαμητος λιγουρης η πολυ μαλακας με αυτα που του λες?τριτη επιλογη δεν παιζει....
ποτε μην λες ποτε καυλιαρα μου
εισαι για ενα χοτελι στα νοτια που θα νιωσεις πραγματικη ηδονη καυλιαρα μου?
Τύπε, τύπισσα, πήγαινε στο περίπτερο και πάρε το ΟΚΜ αυτού του μήνα. Άνοιξε το και διάβασε αγγελίες. Οι περισσότερες είναι από ζευγάρια και άνδρες. Από γυναικα δεν υπάρχει περίπτωση να δεις. Κι αν βάλεις αγγελία μόνο ζευγάρι η άνδρας θα απαντήσει. Γυναίκα του Αγίου πουτσου ανήμερα και αν.Στειλε πληροφοριες να μας μαθεις αφου τα ξερεις ολα αυτα...
Τύπε, τύπισσα, πήγαινε στο περίπτερο και πάρε το ΟΚΜ αυτού του μήνα. Άνοιξε το και διάβασε αγγελίες. Οι περισσότερες είναι από ζευγάρια και άνδρες. Από γυναικα δεν υπάρχει περίπτωση να δεις. Κι αν βάλεις αγγελία μόνο ζευγάρι η άνδρας θα απαντήσει. Γυναίκα του Αγίου πουτσου ανήμερα και αν.
Κατέβασε την εφαρμογή τζαουμο και φτιάξε ένα προφίλ που να δείχνει ότι είστε ζευγάρι, βάλε φωτό και γράψε ξεκάθαρα τι ζητάς. Το ίδιο κάνε και σε μπαντου και Τιντερ. Αν έχεις λεφτά γράψουν και στο adultfriendfinder. Πιθανόν να βρεις αν μπεις σε εφαρμογές για λεσβίες. Γράψε lesbian dating στο play store , κατέβασε και προσπάθησε. Σταξε ένα 20ευρω στα σουινγκιν κλαμπ εδώ στην Αθήνα και πήγαινε δοκίμασε. Αλλά εκεί θα δεις μάλλον ζευγάρια 40+ ηλικίες. Τώρα από γκομενες μπορεί να δεις και πιο μικρές.
Μετά το παραπάνω ποστ λογικά αν ήσασταν να ξένοι θα με προσκαλουσατε να γνωριστούμε αλλά είστε Ελληναρες και δεν περιμένω τίποτα. Μόνο να παίρνουν θέλουν οι περισσότεροι Ελληναρες, Ελληνίδες.
ετσι τυπε :S :S :SΚαλησπέρα σε όλο το forum, είμαστε νέο ζευγάρι 25 και οι δύο εμφανίσιμοι (όπως μας λένε ). Ψάχνουμε κοπέλα για να πειρματιστούμε όλοι μαζί στο κρεβάτι ή ζευγάρι για σεξ στον ιδιο χώρο και ότι θέλουν οι κοπέλες...
Ευχαριστούμε, καλή και σέξυ συνέχεια σε όλους...
ετσι τυπε :S :S :S
ετσι τυπε :S :S :S
Σταματα, καυλωσα...
καυλωσες μωρη
απαντα στο πμ να καυλωσω και εγω
τυπε τον τεντυ τι τον εχεις :S :S :SΣταματα, καυλωσα...
καυλωσες μωρη
απαντα στο πμ να καυλωσω και εγω
τυπε τον τεντυ τι τον εχεις :S :S :S
τυπε καιρο ειχε να φανει καινουρια πουστρα στο σαιτ :S :S :S
μπορει ο τεντυ να γνωρισε τον Λιλα τυπε και να βαζουν αγγελιες απο κοινου :S :S :SΖευγαρι και τα αρχιδια μου κουνιούνται. :S :S :S
Δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν σας, ξερουμε καλυτερα τι ειμαστε και τι οχι... χαχαχα
μπορει ο τεντυ να γνωρισε τον Λιλα τυπε και να βαζουν αγγελιες απο κοινου :S :S :S
τυπε ο snake που σου βαλε ο iakovos δεν σε καλυψε;θες κατι μεγαλυτερο :S :S :SΔεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν σας, ξερουμε καλυτερα τι ειμαστε και τι οχι... χαχαχα