Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
κανα στινγκ της γκομενας γιατι δε σκεφτηκαν να πουλησουν???
τυπε για φαντασου ομως η κοπελα να ηταν αυτη.θα αγοραζες το στρινγκ της;
κανα στινγκ της γκομενας γιατι δε σκεφτηκαν να πουλησουν???
τυπε τοσο στοιχιζουν αυτα που πουλανε
παντως 40 μυρια αστεγοι στο αμερικα δεν ειχαν και τοσο τυχη στην ευκαιρια
αν τα 40 μύρια άστεγοι στην αμερική ηταν έλληνες θα ψήφιζαν πασοκ.Έχεις κάνα γνωστό αμέρικα να σου πεί 2-3 πράματα για το πως είναι εκεί;;;;
Γιατί τώρα γράφεις πασοκικές βενιζελικές σαλιαρώδης αηδίες
Αμερική είναι πολύ καλύτερα απ΄ οσο φαντάζεσε και βέβαια έτη φωτός καλύτερα από την ελλαδα που διέλυσε η ληστοσυμμορία που υποστηρίζεις
Έχεις κάνα γνωστό αμέρικα να σου πεί 2-3 πράματα για το πως είναι εκεί;;;;
Γιατί τώρα γράφεις πασοκικές βενιζελικές σαλιαρώδης αηδίες
Αμερική είναι πολύ καλύτερα απ΄ οσο φαντάζεσε και βέβαια έτη φωτός καλύτερα από την ελλαδα που διέλυσε η ληστοσυμμορία που υποστηρίζεις
αστους ρε να πουλησουν την προπαγανδα τους
εδω ο χοντροτραμυ ειπε οτι ειναι 800 το δωματιο με συγκατοικο ενω ειναι 400 κ μονος σου οπως κ στο αμστρενταμ
αν τα 40 μύρια άστεγοι στην αμερική ηταν έλληνες θα ψήφιζαν πασοκ.
Δέν γνωρίζω από τιμές λονδίνου..Απ αυτά που έχω ακούσει από άλλους όμως δεν νομίζω ότι υπερβάλλει ο συγκεκριμένος
Και το πλέον εκνευριστικό, το οποίο κυρίως αυτό μου τσίτωσε τα νέυρα, είναι οτι αυτοί, οι οποίοι ανέβαζαν στην εξουσία τα πασόκια τόσα χρόνια και μας ρήμαξαν, προδικάζουν αρνητικά το μέλλον νέων που αναγκάζονται να φύγουν επειδή δεν μπορούν πλέον να ζήσουν στην χώρα τους γιατί την διέλύσαν τα πασόκια
ειναι μεγαλες πουστρες κ αυτο εχει ξεκινησει απο την τιβι αν εχεις παρατηρησει
εβλεπα ενα πρωι τον καμπουρακη που εβριζε του ολλανδους κ ελεγε να μην παει κανεις εκει γτ ειναι ρατσιστες κ θα του φερονται σαν σκουπιδι
σιχαματα
Reply ↓
Maria on September 2, 2012 at 11:11 am said:
Tha sumfwnhsw me ton filo nek… Paw sto 5o etos diamonhs sthn agglia… Paradeisos dn einai… kai sthn trietia…bariesai..sou leipei h Elladitsa..Douleies???? ti douleies??? pou??? sthn agglia??? Oute pwlhtes!!!! Akoma k sta mcdonalds na kaneis aithsh me metaptuxiako de se pernoun epeidh uperplhreis tis proupotheseis!! An to biografiko sas dn einai super phgainete prwta sthn Thno kai meta elate… xwris na apogohteueste, polloi ilthan, eidan k apeilthan…Kalh epituxia wstoso kai parte zesta rouxa kai megales ompreles!!!
σχολιο απο το εν λογω σαιτ
Reply ↓
Maria on September 2, 2012 at 11:11 am said:
Tha sumfwnhsw me ton filo nek… Paw sto 5o etos diamonhs sthn agglia… Paradeisos dn einai… kai sthn trietia…bariesai..sou leipei h Elladitsa..Douleies???? ti douleies??? pou??? sthn agglia??? Oute pwlhtes!!!! Akoma k sta mcdonalds na kaneis aithsh me metaptuxiako de se pernoun epeidh uperplhreis tis proupotheseis!! An to biografiko sas dn einai super phgainete prwta sthn Thno kai meta elate… xwris na apogohteueste, polloi ilthan, eidan k apeilthan…Kalh epituxia wstoso kai parte zesta rouxa kai megales ompreles!!!
σχολιο απο το εν λογω σαιτ
nek on September 1, 2012 at 4:13 pm said:
Την καλησπερα μου παιδια απο καποιον που ζει 15 χρονια στο Εδιμβουργο. Αν και δεν συμφωνω να φευγει καποιος απο την χωρα του εσεις θα πρεπει να ειστε σε μεγαλη αναγκη. Δεν ξερω τι ακριβως δουλεια ψαχνετε εδω πανω. Αν ψαχνετε δουλειες σαν πωλητες, σερβιτοροι, κτλ ευκολα θα βρειτε. Και θα πληρωνεστε γυρω στις 6-7 λιρες την ωρα. Στο Aldi της γειτονιας μου ζητανε πωλητες με 9.50 λιρες/ωρα. Αν τωρα ψαχνετε πιο ανωτερες δουλειες(engineering, economics) αυτο θα παρει και ενα χρονο να σας παρουν. Ενα σπιτι για 2 αρχιζει απο 400+ λιρες. Συν τα δημοτικα τελη 100+ λιρες. Συν ενεργεια 50-70 λιρες. Συν τηλεφωνο και ιντερνετ 30 λιρες. Συν φαι που ειναι φτηνοτερο απο Ελλαδα οπως και ολα τα αλλα.
Κλεινωντας θα ηθελα να σας πω μην ακουτε που λενε για το “πανεμορφο Εδιμβουργο”. Πανεμορφο ειναι για ενα τουριστα για μια βδομαδα. Κατα τα αλλα μια μιζερια και μιση ειναι που την βαριεσαι σε 2 μηνες. [size=20pt]Εγω κλεινω τις εκρεμοτητες μου και αρχιζω να μαζευω τα πραγματα μου για Ελλαδα. 15 χρονια εχασα απο την ζωη μου εδω πανω[/size]! Να’στε καλα!
φουφου ο τσώνη νομίζει οτι τέτοιο μπουρδέλο σαν την ελλάδα δε θα βρει πουθενά αλλού.
και έχει απολυτο δίκιο.
που αλλού πουτάνες πολιτικών θα έκαναν ζωή χαρισάμενη;