bigtolis00
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2021
- Κριτικές
- 23
- Like
- 796
- Πόντοι
- 990
Εδώ ωραία φαίνεται και φυσική
Εδώ ωραία φαίνεται και φυσική
Συμφωνώ μαζί σου αλλά μπορεί να είμαστε και βαθιά νυχτωμενοι. Δηλαδή πίσω από όλο αυτό το σοβαρό απόμακρο κλασσατο στυλ παίζει να κρύβεται πολύ ανωμαλία σεξουαλικά. Και εγώ το γουστάρω η γκόμενα να είναι ψιλό τρελιαραξερω οτι θα φανει παραξενο αλλά τη ζετα τη βαζω στην ιδια κατηγορια με τη νομικου. γυναικες κουκλαρες που ειναι ωραιο να ξυπνας και να τις βλεπεις διπλα σου , να βγαινεις μαζι τους σε εστιατορια , κλαμπ κλπ κλπ. ειναι πολυ ομορφες αλλά δεν ειναι σεξι .δεν ειναι η γυναικα που σε προκαλει να της βγαλεις τα ματια στο κρεββατι , στην κουζινα , πανω στο πλυντηριο ή οπου την βρισκεις. επισης, επειδη την εχω συναντησει , εχει ενα υφακι εξυπνακικο , πονηρο ,πολλα υποσχομενο αλλά μεχρι εκει.
τις σεξουαλικες της προτιμησεις τις εχω ακουσει κι εγω αλλά υποθετω πως για ολες υπαρχει ενας αντρας να τις κανει να νιωσουν γυναικα ....
...αρκεί να έχει και το αντίστοιχο πορτοφόλι για να πιάσει τη τιμή όπου καθεμία έχει κοστολογησει τις τρύπες της .ξερω οτι θα φανει παραξενο αλλά τη ζετα τη βαζω στην ιδια κατηγορια με τη νομικου. γυναικες κουκλαρες που ειναι ωραιο να ξυπνας και να τις βλεπεις διπλα σου , να βγαινεις μαζι τους σε εστιατορια , κλαμπ κλπ κλπ. ειναι πολυ ομορφες αλλά δεν ειναι σεξι .δεν ειναι η γυναικα που σε προκαλει να της βγαλεις τα ματια στο κρεββατι , στην κουζινα , πανω στο πλυντηριο ή οπου την βρισκεις. επισης, επειδη την εχω συναντησει , εχει ενα υφακι εξυπνακικο , πονηρο ,πολλα υποσχομενο αλλά μεχρι εκει.
τις σεξουαλικες της προτιμησεις τις εχω ακουσει κι εγω αλλά υποθετω πως για ολες υπαρχει ενας αντρας να τις κανει να νιωσουν γυναικα ....
Αρκετά φέσι ήταν το νούμερο 4...δεν θα ασχοληθώ με το 5 παρά μόνο όταν βγει στην τηλεόραση.Ρόδα, Ζέτα και Κοπάνα #5
Ετσι ζετα δωσε τα μου για γλυψιμοοΡόδα, Ζέτα και Κοπάνα #5
Ακόμα περιμένουμε. Πώς ήταν αυτή η "κάποια"; Τι εννοείς τις είδες μαζί; Φέρονταν σαν ζευγάρι ή απλώς ήταν μαζί;εγω μαγκες την ειχα δει πριν λιγα χρονια καπου με καποια παντως
Το βυζί είναι πλαστικό;
Να μαθαίνουν τα πιτσιρίκια τι θα πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ γυναίκα γιατί με τις αποβλακωμενες συμμαθήτριες τους σιγά μην ξέρουν....
Δεν με πειράζει..τίποτα πιο σέξυ από δύο ωραίες γυναίκες να σαλιαρίζουν μεταξύ τους.Δεν είμαστε και σίγουροι αν είναι πραγματική γυναίκα.Τουλάχιστον στις προτιμήσεις
..ετσι τα φανταζόμαστε εμεις οι άντρες...Δεν με πειράζει..τίποτα πιο σέξυ από δύο ωραίες γυναίκες να σαλιαρίζουν μεταξύ τους.