Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Μουναρος η Ζετα!
Για φερετζέ την έχει τύπε, ειναι πολλά τα λεφτά άλλωστε!Οπως και να χει ειναι μουναρος...λεει οτι θελει τον αντρα ΑΝΤΡΑ σε συνεντευξη της. και παει και μου τα φτιαχνει με τον Χατζηγιαννη....
Τυπε για φερετζέ εχει ο ενας τον αλλοΓια φερετζέ την έχει τύπε, ειναι πολλά τα λεφτά άλλωστε!
Σωστό κι αυτό χύστη, αν και δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα το κορίτσι.Μακάρι όχι!Τυπε για φερετζέ εχει ο ενας τον αλλο
Mετα τον Αντωνακη ,με το Μιχαλακη τυπε,ο επομενος θα ναι ο ΜαζωΣωστό κι αυτό χύστη, αν και δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα το κορίτσι.Μακάρι όχι!
Οντας και χαζοφεμινίστρια, κανένας στρέητ και νορμάλ άντρας δεν θα την ανέχονταν.Mετα τον Αντωνακη ,με το Μιχαλακη τυπε,ο επομενος θα ναι ο Μαζω
εγω την ανεχομουνα.Οντας και χαζοφεμινίστρια, κανένας στρέητ και νορμάλ άντρας δεν θα την ανέχονταν.
ειναι λεσβια και στραπονιαζεται..αν σου ελεγε Μπαρουλη μου γλυκε για να με εχεις θα στο χωνω το μαρκουτσι και λιγο τι θα εκανες;εγω την ανεχομουνα.
Μια ψιλη ίσα ίσα δεν θα το πειραζε.ειναι λεσβια και στραπονιαζεται..αν σου ελεγε Μπαρουλη μου γλυκε για να με εχεις θα στο χωνω το μαρκουτσι και λιγο τι θα εκανες;
κανεις υποθεσεις και λες ασυναρτησιες,στο δωματιο εισαι και ξερεις τι κανεις?ειναι λεσβια και στραπονιαζεται..αν σου ελεγε Μπαρουλη μου γλυκε για να με εχεις θα στο χωνω το μαρκουτσι και λιγο τι θα εκανες;
τον εχω ικανο να χωνει και λατακι οικοδομης ο βρωμοπουστας για να την εχειΜια ψιλη ίσα ίσα δεν θα το πειραζε.
τον εχω ικανο να χωνει και λατακι οικοδομης ο βρωμοπουστας για να την εχει
μονο εσυ παραμυθιαζεσαι καημενε ειναι γνωστο τοις πασοι τι ειναι και τι κανει..απαντα στην ερωτηση μουκανεις υποθεσεις και λες ασυναρτησιες,στο δωματιο εισαι και ξερεις τι κανεις?
δεν απανταω σε ανυποστατα και φαντασιοπληκτα σεναρια.μονο εσυ παραμυθιαζεσαι καημενε ειναι γνωστο τοις πασοι τι ειναι και τι κανει..απαντα στην ερωτηση μου
χαχαχα....σήμερα έγινε αυτό και μία τύπισσα εκεί, είπε αντρικό μόριο !! Γέλαγα μόνος μου...
ζουμπουλιαΛεγεται οτι τριβει το πιπερη με ευτραφη και διολου εμφανισιμη συναδελφισσα της .