stavrosss95
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγαλη λεσβια ταχει με την Ζουμπουλια μεχρη και οι πετρες το ξερουν.
τα χει η ζουμπουλια με ωριμο κυριο; και συ μου φερνεις αντιρρησεις για την σχεση μας και ουτε μια αγκαλια;; :oΣας το λεω με εγγυηση..Πολυ προσφατα η Ζουμπουλια καθοταν διπλα μου σε καφετερια Νοτιων προαστιων, αγκαλια με σοβαρο και ωριμο κυριο.
Αυτα.
Δεν ηταν κοντος..
Δεν ηταν καραφλος..
Δεν ηταν ασχημος..
Δεν ηταν γερος..
Με λιγα λογια, ηταν αντι-Νοκια.
Αυτα. ;)
υγ - και αυτα τα :-*, γιατι "το'χεις" παναθεμα σε..
Ολα τα λεφτα για ενα ταγκο
Και ενα αγγιγμα σου κατω απ'το τραπεζι..
Αυτα.
εχεις ρομανδικη και ερωτικη διαθεση σημερα νοκια Δεν νομιζω οτι σε εχω δει ξανα ετσι
αυτο εχω ακουσει κ γω...κανει ψαλιδια το Ζετακι...κοινως,πλακομουνια...Μεγαλη λεσβια ταχει με την Ζουμπουλια μεχρη και οι πετρες το ξερουν.
αυτο εχω ακουσει κ γω...κανει ψαλιδια το Ζετακι...κοινως,πλακομουνια...
εχεις δικιο...αμα δεν το αποδεχεσαι ,ειναι σαν να ακυρωνεις τον εαυτο σου...pathetic :S
οχι για την σεξουαλικη προτιμηση την δικια της η του Χατζηγιαννη, αλλα οτι ειναι τοσο αξιολυπητοι που ντρεπονται να το παραδεχθουν και παριστανουν το ερωτευμενο ζευγαρακι :S
εχεις δικιο...αμα δεν το αποδεχεσαι ,ειναι σαν να ακυρωνεις τον εαυτο σου...
πρέπει να είναι τέρμα στόκος γιατί αυτά που της κάνουν, να είναι δηλαδή η βιτρίνα του κάθε βρωμόπουστα, δεν θα τα ανεχόταν σε αντίθετη περίπτωση.ωραια γκομενα αλλα παγοκολωνα και αταλαντη
πρέπει να είναι τέρμα στόκος γιατί αυτά που της κάνουν, να είναι δηλαδή η βιτρίνα του κάθε βρωμόπουστα, δεν θα τα ανεχόταν σε αντίθετη περίπτωση.
Μεγαλη λεσβια ταχει με την Ζουμπουλια μεχρη και οι πετρες το ξερουν.
είναι και αυτός ένας σοβαρός λόγος αν φανταστεί κανείς το νεανικό θυληκό κοινό του χατζηγιάννη.η βγαζει παρα πολλα λεφτα απο αυτο
Ιστορική φώτο,ο πρώην γαμιάς μαζί με τον νυν γαμιά