mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μουνοπανας
προσωπικα δεν μου ελεγε τπτ...την ειδα ομως μια βραδυα στην αρχιτεκτονικη μες στα δερματινα και επαθα την πλακαρα μου...το κοριτσι ειναι μουναρος και πολυ ευγενικη...δεν γινεται να μην σου αρεσε...την εχω δει απο κοντα μιλαμε για τρελο μπαζο
συγγνωμηπροσωπικα δεν μου ελεγε τπτ...την ειδα ομως μια βραδυα στην αρχιτεκτονικη μες στα δερματινα και επαθα την πλακαρα μου...το κοριτσι ειναι μουναρος και πολυ ευγενικη...[glow=red,2,300]δεν γινεται να μην σου αρεσε[/glow]...
την εχω δει απο κοντα μιλαμε για τρελο μπαζο
ωραία κοπέλα αλλά με χαλάνε τα χείλια της > >
Κάτι με χαλάει με την φάτσα της....ψιλοάγρια τη βρίσκω...κατα τα λοιπά αξιαγάμητη !
Πάντως δίπλα της στην παραλία το μωρό το βρίσκω πιο καυλερό χεχεχε
Να σου πώ ...όταν ήταν μικρότερη , πιο δροσερή ( χεχε ) ,...η Ζέτα ήταν όντως αστέρι απο τα λίγα...
...και βέβαια εξακολουθεί να είναι Γυναικάρα τηρουμένων των αναλογιών ...μην λέμε λακαμίες !! Απλά όταν πέφτει η συγκριση με άλλες πλέον αρχίζουν τα ζόρια...
η παπουτσακη καλο ρουφοκαυλετο φαινεται
Νομίζω επίσης ότι παλαιότερα είχε διατροφικά προβλήματα (πιθανόν νευρική ανορεξία).
Ιεροσυλία να λέτε κάτι αρνητικό για αυτή την γυναικάρα!
το σωμα της γραφει ωραια στην καμερα [οπος και πολλων ανορεξικων] αλλα βαζω ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα ξενερωνε αρκετουσ απο εμας
Τα χείλια της την κάνουν σκυλόφατσα μεν, αλλά είναι για τσιμπούκια δε!
Καλό κορμί για δευτεροκλασάτα γόύστα που γουστάρουν κορμί και φάτσα σκυλίσια. Απορώ πως και μέχρι τώρα δεν έχει επισημάνει κανείς το γεγονός ότι η κυρία είναι σαν τραβέλι. Βυζί συλικονάτο και πρόσωπο με πολύ έντονες γωνίες. Αν σ΄αρέσουν τα τραβέλια η τύπισα είναι μούναρος.