Νέα

Ζέτα Δούκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ άνοιξα το thread, εγώ δηλώνω ότι με την παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ ΚΑΒΛΩΝΩ.

Εμένα πάλι μου γίνεται .......
URL]]

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ερασιτεχνικές της φώτο μπορώ να ανεβάσω; Έχω κάποιες από reunion γιατί ήταν συμμαθήτρια μιας πρώην φίλης.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ό,τι πρέπει για να ντουμπλάρει την Κατερίνα Χέλμη!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Ό,τι πρέπει για να ντουμπλάρει την Κατερίνα Χέλμη!

Φίλε μου δεν ξέρω με ποια έννοια το λες αυτό αλλά εμένα η Κατερίνα Χέλμη με κάβλωνε ανέκαθεν σαν γυναίκα και φυσικά συνεχίζει να με καβλώνει, το πρόσωπό της έχει κάτι το έκφυλο που με τρελαίνει (όπως και της Ζέτας). Οπότε δεν το εκλαμβάνω ως μειωτικό το σχόλιο ότι η Ζέτα Δούκα μπορεί να ντουμπλάρει την Κατερίνα Χέλμη.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Και
Και σπουδαία ηθοποιός :2funny: :2funny:

Καλά από ηθοποιός είναι λίγο άσ' τα να πάνε, είχα την ατυχία να τη δω και στο θέατρο και μάλιστα στο Εθνικό κι ήταν για γέλια και για κλάματα. Θα προτιμούσα να τη βλέπω να πρωταγωνιστεί σε τσόντες ως milf...

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
τα σπαγε η Χελμη στα νιατα της... :cum:

Άσ' τους να λένε, τί να τους κάνω που δεν μπορούν να διακρίνουν την κάβλα σε μια γυναίκα και το αισθητικό τους κριτήριο επηρεάζεται από τα περιοδικά lifestyle.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Φίλε μου δεν ξέρω με ποια έννοια το λες αυτό αλλά εμένα η Κατερίνα Χέλμη με κάβλωνε ανέκαθεν σαν γυναίκα και φυσικά συνεχίζει να με καβλώνει, το πρόσωπό της έχει κάτι το έκφυλο που με τρελαίνει (όπως και της Ζέτας). Οπότε δεν το εκλαμβάνω ως μειωτικό το σχόλιο ότι η Ζέτα Δούκα μπορεί να ντουμπλάρει την Κατερίνα Χέλμη.
Αυτό λεω κι εγώ ρε γκρινιάριδες.
Ο κλασσικός ρόλος της Χέλμη ήταν να παίζει τη πόρνη-καμπαρετζού με -ομολογουμένως- επιτυχία.  :cum:
Τελευταία που εχει ωριμάσει η Ζέτα φέρνει στο πρόσωπο με τη Χέλμη και ταιριάζει αυτο το πρόστυχο που λες συν το αδύνατο αλλά ωραίο σώμα.
Άσ' τους να λένε, τί να τους κάνω που δεν μπορούν να διακρίνουν την κάβλα σε μια γυναίκα και το αισθητικό τους κριτήριο επηρεάζεται από τα περιοδικά lifestyle.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom