Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Ωραιο κομματι! Μου εχει πει σκηνικο ο κολλητος μου που ειχε για ενα διαστημα παρε δωσε με celebrity, οτι οταν η Ζενιλντα τα ειχε με το Σομμερ ειχε φωναξει ο ιδιος εναν υδραυλικο να επισκευασει καποιο βλαβη που ειχε σπιτι του, οπωτε μπαινει μεσα ο υδραυλικος και πηγαινει στο μπανιο οπου ειναι η βλαβη, για καλη-κακη του τυχη ακριβως απεναντι απο το μπανιο ειναι η κρεβατοκαμαρα οπου κοιμαται ολογυμνη η Ζενιλντα!! Ο υδραυλικος βλεποντας αυτο το θεαμα δεν μπορουσε να συγκεντρωθει στη βλαβη, του εφευγε ο καβουρας απο τα χερια Βλεποντας ο Σομμερ το υδραυλικο σε αυτη τη κατασταση αναψοκοκκινισμένο να ξεφισαει αρχιζει την πλακα και τα αστεια λεγοντας "σκεπασου μωρου μου θα κρυωσει το μουνακι σου" και σκεπασου για τη ο υδραυλικος δεν θα τελειωσει ουτε αυριο" και αλλα τετοια, αυτο το σκηνικο το ελεγε ο ιδιος ο Σομμερ σε φιλους του.
Ανέκδοτο;
χαχαχαχα...Καλό!!! +1Ωραιο κομματι! Μου εχει πει σκηνικο ο κολλητος μου που ειχε για ενα διαστημα παρε δωσε με celebrity, οτι οταν η Ζενιλντα τα ειχε με το Σομμερ ειχε φωναξει ο ιδιος εναν υδραυλικο να επισκευασει καποιο βλαβη που ειχε σπιτι του, οπωτε μπαινει μεσα ο υδραυλικος και πηγαινει στο μπανιο οπου ειναι η βλαβη, για καλη-κακη του τυχη ακριβως απεναντι απο το μπανιο ειναι η κρεβατοκαμαρα οπου κοιμαται ολογυμνη η Ζενιλντα!! Ο υδραυλικος βλεποντας αυτο το θεαμα δεν μπορουσε να συγκεντρωθει στη βλαβη, του εφευγε ο καβουρας απο τα χερια Βλεποντας ο Σομμερ το υδραυλικο σε αυτη τη κατασταση αναψοκοκκινισμένο να ξεφισαει αρχιζει την πλακα και τα αστεια λεγοντας "σκεπασου μωρου μου θα κρυωσει το μουνακι σου" και σκεπασου για τη ο υδραυλικος δεν θα τελειωσει ουτε αυριο" και αλλα τετοια, αυτο το σκηνικο το ελεγε ο ιδιος ο Σομμερ σε φιλους του.