galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
παιδια δεν την εχω δει αλλα μου λυριζει τρανσ.οποιος την εχει παρει τη αποψη εχει?με ενδιαφερει να την παρω αλλα μονο αν ειναι 100%θυληκο
θυμιζει λιιιιιγο τρανς...
για να ειμαι δικαιος μοιαζει σαν καποιες πολυ γυμνασμενες γκομενες
εμενα δεν μου αρεσε καθολου. ειδικα η μεση της η οποια ειναι στην ιδια ευθεια με την λεκανη της
έκανα τη μαλακία και την πήρα κι εγώ....χάλια είναι αδύνατη,σπασμένη φάτσα σαν τρανς,μέτριο σώμα πολύ χαλαρό,βυζί χάλια, μου θύμισε πρεζόνι από ομόνοια,βασικά τα 80 ευρώ έπρεπε να με κάνουν πιο καχύποπτο...μόνο κάνει καλή πίπα...4,5-5/10...
ΥΓ ρε φίλε cgboy που το είδες το δύο μέτρα πόδι?
Δηλαδή , πήρε πίσω το τηλέφωνο της... και τώρα είναι τσατσά... ενδιαφέρονΦιλε μου την προηγουμενη εβδομαδα πηρα στο τηλεφωνο της Ζελμας και την βρηκα ξανα...Μαλιστα πριν λιγες μερες την καλεσα παλι αλλα μαλλον δεν δουλευε για τους γνωστους λογους και εστειλε την Γερμανιδα φιλη της....ΑΣΤΕΡΙ
Στην αρχη δεν πιστευα πως θα ερθει γερμανιδα αλλα τελικα ειναι
(θα στο αποδειξει.....DEUTCHLAND UBER ALLES!)
Φίλος βυζολάτρης δοκίμασε πριν λίγες μέρες την Γερμανίδα και μου είπε ότι έκλαιγε τα λεφτά του πάντως...
Που βρίσκουμε το site σύντροφε ?πάντως αν είναι αυτή με το γερμανικό σάιτ δηλαδή η τίνα ή σάντρα,είναι πασίγνωστη στη θεσσαλονίκη,δούλευε χρόνια εδώ,έχει κάνει ταινίες στη γερμανία και είναι αρκετά έως πολύ καλή για τους λάτριες κυρίως των ψηλών νταρντανογυναικών...δε νομίζω ότι κλαις τα λεφτά σου,ιδίως για 80-100 ευρώ είναι πολύ καλά...
κι εγώ... νόμιζα ότι το έκανα με ψυγείο... έχει βέβαια ωραίο δέρμα και τεράστια βυζία και είναι 2μετρη αλλά δε θα τη συνιστούσαΦίλος βυζολάτρης δοκίμασε πριν λίγες μέρες την Γερμανίδα και μου είπε ότι έκλαιγε τα λεφτά του πάντως...