Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Σαχλαμάρα εντελώς, αυτοί παίζουν...
Σαχλαμάρα εντελώς, αυτοί παίζουν...
Ναι έκανε τον σάκο του μποξ....Ο Βαντάμ ήταν αθλητής κτλ.
Ο άλλος υποτίθεται πάλευε για την Γιακούζα...
To εκλεισε λιγα χρονια πριν.Μερικοι πελατες ζητουσαν βιταμ και ο Στιβεν νομιζε οτι ελεγαν για τον Βανταμ και το κατεδαφισεna pame na tsimpisoume tipota...
μιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?To εκλεισε λιγα χρονια πριν.Μερικοι πελατες ζητουσαν βιταμ και ο Στιβεν νομιζε οτι ελεγαν για τον Βανταμ και το κατεδαφισε
Που εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδομιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?
σε αγαπαω πολυ παππουλη μουΠου εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδο
ΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?μιλας τωρα σοβαρα ρε μουνι?
συγγνωμηΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?
πιος βαν ταμ και αρχιδια
Αφού σου είπα παππουλη που πήγεΠου εισαι; Ειχα βγαλει σιλβερ-αλερτ για σενα. Νομιζα οτι επεσες στη θαλασσα απο τον καημο σου που δεν πηγες με τον θειο σου. Αναγκαστηκα και αλλαξα και την υπογραφη μου εξαιτιας σου κωλο-παιδο
Ε ναι,ταυτιζεσαι εσυπιος βαν ταμ και αρχιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφού σου είπα παππουλη που πήγε
αυτα για τον αδερφο ειναι για να παει 4 την νυχτα για κατουρημα....τι να κλασει ο βαντμΕ ναι,ταυτιζεσαι εσυ
ΕτσιΕ ναι,ταυτιζεσαι εσυ
Πες στα αδελφεαυτα για τον αδερφο ειναι για να παει 4 την νυχτα για κατουρημα....τι να κλασει ο βαντμ
pes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...ΠΑΝΤΑ.Aφου με ξερεις,χρειαζεται να ρωτας?
θα σου πει κινεζικες θειο.....ειναι αρρωστακιpes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...
τα γράφω γκρικλις μην μας καταλάβουν...
αυτό φοβάμαι...θα σου πει κινεζικες θειο.....ειναι αρρωστακι
An thes na deis kinezikh, des autin. 性与禅αυτό φοβάμαι...
εξαιρετική φαίνεται ... ??An thes na deis kinezikh, des autin. 性与禅
Υπερπαραγωγη Χονγκ-Κονγκεξαιρετική φαίνεται ... ??
Στελνω οτι εχω δει προσφατα και αξιζειpes kamia dekaria tainies na katevaso gia sk...
τα γράφω γκρικλις μην μας καταλάβουν...
Κάτι κατέβασα...