παραπανω εδωσα ενα βιντεακi για τον marc dorcel. Νομιζω οτι ξερεις πολυ καλα τι εστι marc dorcel.
ναί τώρα το δα
παραπανω εδωσα ενα βιντεακi για τον marc dorcel. Νομιζω οτι ξερεις πολυ καλα τι εστι marc dorcel.
θέλω να μάθω πόσα πήρε απο τον Ριμπερί για να του κάτσει όπως είναι ο Γάλλος;
παίρνουν και χειροτερους, κι αυτή κι όλες οι εργαζόμενεςθέλω να μάθω πόσα πήρε απο τον Ριμπερί για να του κάτσει όπως είναι ο Γάλλος;
αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Το αίγουρο είναι ότι όσα κι άν ζήτησε ο Γάλλος δε θα δυσκολεύτηκε να τα δώσει
Ρε Διομήδη έχεις φάει χοντρό σκάλωμα με το μωρό ή εμένα μου φαίνεται;
Ρε Διομήδη έχεις φάει χοντρό σκάλωμα με το μωρό ή εμένα μου φαίνεται;
θέλω να μάθω πόσα πήρε απο τον Ριμπερί για να του κάτσει όπως είναι ο Γάλλος;
Η Ζαχία Ντεχάρ έγινε ευρέως γνωστή το 2010 όταν έβαλε σε μπελάδες δύο παίκτες της Εθνικής Γαλλίας (Φρανκ Ριμπερί και Καρίμ Μπενζεμά), ύστερα από την αποκάλυψη ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους έναντι χρηματικού αντιτίμου και ενώ εκείνη δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της.
Έναν χρόνο μετά, η "εκρηκτική" Ντεχάρ δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα της "συνοδού" όμως εξακολουθεί να απασχολεί τους συμπατριώτες της με τα "κατορθώματά" της.
Η αρχή έγινε τον Μάρτιο όπου φωτογραφήθηκε για ένα διάσημο περιοδικό μόδας υποδυόμενη τη Μπριζίτ Μπαρντό σε νεαρή ηλικία, ενώ τώρα βρήκε έναν ακόμα καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσει περισσότερο ντόρο γύρω από το όνομά της.
Ποιός είναι αυτός; Τι άλλο από ένα αισθησιακό στριπτίζ, με την 18χρονη πρώην "πεταλούδα της νύχτας" να πρωταγωνιστεί εδώ και μερικές ημέρες σε ένα βίντεο, όπου χορεύει σε ένα δωμάτιο μπροστά σε μία γιγαντιαία γάτα (!) μέχρι να μείνει στο τέλος μόνο με τα απολύτως απαραίτητα ρούχα...
Το σενάριο μάλιστα του συγκεκριμένου βίντεο κλιπ είναι αρκετά ευφάνταστο, με το στριπτίζ της να είναι αρκετό για να δώσει... ζωή ακόμα και στη γάτα!