Σήμερα επιτέλους μετά από τόσες γαμ*μενες μέρες πυρετού, έπεσε κι άρχισα κάπως να λειτουργώ.
Ξαναμίλησα με τον παθολόγο και μου είπε ότι πρέπει να ξανακάνεις μια εξέταση της CRP το Σεπτέμβρη.
Τώρα για να είμαστε ειλικρινείς εφόσον δεν κράτησα ρε παιδί μου δείγμα (αλλά και που στο διάολο να έβρισκες χημείο 11 τη νύχτα) να τσεκάρει τα κωλομακαρόνια δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι όντως υπέστην τροφική δηλητηρίαση και μετά ακολούθησε η λοίμωξη. Τώρα σε τι συνθήκες τα είχαν αποθηκεύσει και τι μαλακίες (δηλαδή πόσες ημέρες ήταν μαγειρεμένα) τι να σας πω ρε παιδιά;
Να πάω να τους ρωτήσω;
Θα μου πουν αλήθεια;
Πίνεις αλκοόλ; συκώτι έχεις ελέγξει;τρανσαμινασες κτλ.επισης αν σηκώνεις βάρη ανεβαίνει λιγό..δεν είναι πολύ υψηλο κάποια φλεγμονή δείχνει
Οι μπύρες που πίνω τώρα καλοκαιριάτικα είναι λιγότερες από 10 μηνιαιώς.....
Και το χειμώνα μόνο αν βγω έξω 250ml κρασί (κι ενίοτε το αφήνω).
Βάρη σήκωνα στις κωλοελιές αλλά από φέτος που το έριξα στον τζόγο ψιλοπροσέχω τον πισινό μου...
το crp ειναι η φλεγμονη στον οργανισμο σου αυτο μπορει να οφειλεται σε ενα εκατομμυριο λογους
Έτσι ακριβώς. Μπορεί να είναι σημάδι κακό για την καρδιά...
Ακούστε κάτι......
Ανάλογα με το ποιοι σας έφεραν στον κόσμο (όπως κι οι προγόνοι τους - όσο μπορείτε να ξέρετε για δαύτους καθόσον τότε ιατρική γιοκ) πρέπει να προσέχετε κληρονομικές παθήσεις.
Περαστικά τύπε αλλά απο δηλητηρίαση και να κάνεις και μαγνητική αρθρώσεων
Θενξ μαν, αυτό εννοούσα (τον επίλογο πριν). Έχω κατά καιρούς πόνους στα γόνατα, καλό είναι να δούμε την κατάσταση των μηνίσκων, εδώ θα συννενοηθώ από Δευτέρα με τον ορθοπεδικό μου, βέβαια πέσαμε και σε περίοδο διακοπών.
Έκανα και το Δεκέμβρη ένα καρδιολογικό έλεγχο ήταν ΟΚ (και μετά πήγαμε στο μαγαζί της Μεσσήνης για το τέστ κοπώσεως με την Ήρα κι ανέβηκε κριτική).
α) Όταν ο Γέρος έκανε ινσουλίνη κι απορυθμιζόταν τακτικά ο διαβήτης του - του διέλυσε την καρδιά σταδιακά....
β) Από το άλλο το σόι εκεί να δεις......
26 πίεση χτύπησε με ανεύρησμα στον εγκέφαλο και ταξίδεψε η μητέρα μου (έπαιρνε τα χάπια όποτε το θυμόταν κι ας ήταν 59)....
Χοληστερίνη είχε......
Αρθρητικά.....
Που με φοβίζει μήπως τα κληρονόμησα......
Γιατί εδώ και 15 χρόνια προσέχω τη διατροφή μου, χοληστερίνες, 3γλυκερίδια και τέτοια @@ρια είναι στα κάτω όρια.....
Για το διαβήτη κοιτάζω τη γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, αυτή η εξέταση σου δείχνει το μέσο όρο του σακχάρου για μεγάλη περίοδο, τώρα αν φας 3 μπακλαβάδες λογικό είναι να ανέβει, αν και υπάρχει και η καμπύλη σακχάρου να κάνεις.....
Πίεση δεν έχω....
Αν νευριάσω ανεβαίνει 18 μπορεί και 20, αλλά και με στεναχώρια επίσης ανεβαίνει......
Κι έτσι προσπαθώ να τα γράφω όλα στη ντούντα μου.....
Καλό σας βράδυ και να προσέχετε, πρέπει να ξαπλώσω κι ας είναι νωρίς.