Νέα

Υποθεση τοκογλυφιας πισω απο την εκτελεση του φαρμακοποιου στο Ψυχικο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σκαπανευς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ετσι οπως το θετεις ειναι σαν να κατηγορεις ως εγκληματιες οσους πηραν δανειο για να στεγασουν την οικογενεια τους.. συγγνωμην αλλα δεν συμφωνω μαζι σου..
<Για να στεγασουν> Μου θυμιζει αυτο που λενε τετοιοι δανειοληπτες που αδυνατουν πλεον να πληρωσουν. Η ΛΑΙΚΗ κατοικια ειναι αδιαπραγματευτη, δε μας κουναει κανεις. Δεν ηξερα οτι διαμερισμα 130 τμ στην Αργυρουπολη, στο Μαρουσι,  αξιας 300 χιλαδων ευρω που ηταν τοτε η τιμη αγορας, (βαλε ποσο δανειο πηρε), ειναι λαικη κατοικια. Δε μπορει να στεγασει την οικογενεια του σε δυαρι στον Αγιο Παντελεημονα των 15 χιλιαδων ευρω;  Η Αργυρουπολη στο νεοδμητο η πουθενα;

OP
OP
Σ

Σκαπανευς

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
<Για να στεγασουν> Μου θυμιζει αυτο που λενε τετοιοι δανειοληπτες που αδυνατουν πλεον να πληρωσουν. Η ΛΑΙΚΗ κατοικια ειναι αδιαπραγματευτη, δε μας κουναει κανεις. Δεν ηξερα οτι διαμερισμα 130 τμ στην Αργυρουπολη, στο Μαρουσι,  αξιας 300 χιλαδων ευρω που ηταν τοτε η τιμη αγορας, (βαλε ποσο δανειο πηρε), ειναι λαικη κατοικια. Δε μπορει να στεγασει την οικογενεια του σε δυαρι στον Αγιο Παντελεημονα των 15 χιλιαδων ευρω;  Η Αργυρουπολη στο νεοδμητο η πουθενα;
Φιλε απο Αχαρνων, κυψελη πλ βικτωριας και λοιπες περιοχες μας εχουν διωξει οι αλλοδαποι..θαχεις οικογενεια και μικρα παιδια και θα μεινεις εκει? ξερεςι τι σημαινει Αγ.Παντελεημων και πλ.Βικτωριας..σημαινει οτι απο τις 8 πρεπει νασαι κλεισμενος σπιτι..εγκληματικοτητα στο κοκκινο.. :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Νεαρχε να σε ρωτησω μ ολον τον σεβασμο..μηπως τα εχεις βρει ετοιμα και τα λες αυτα? οταν πρεπει να στηριχτεςι μονο στις δικες σου πλατες και δανειο θα παρεις και8 οτι αλλο μπορεις για να προσφερεις στην οικογενεια σου τα απαραιτητα..υπηρξαν βεβαια και κακοπληρωτες εκ πεποιθησεως αλλα μην το γενικευουμε δεν ειναι σωστο..
Βρηκα. Αλλα και εφτιαξα αφου δουλευω χρονια. Να σου πω. Εγω θυμαμαι ειχε ο πατερας μου, επαιρνε την καλυτερη και πιο ακριβη εγχρωμη τηλεοραση  Nordmente αν θυμαμαι καλα, που δεν ειχε αλλος στη γειτονια. Δεν ειχε και ζηταγαμε βιντεο; Περναγανε 2 χρονια, μαζευε , και μετα το επαιρνε. Ηθελε η μητερα μου το καλυτερο ψυγειο; Πηγαινε και το επαιρνε με γραμματια, ολοκληρη διαδικασια και αν δεν αποπληρωνε, γνωριζε οτι το ψυγειο πηγαινε πισω. Αν το θετεις ετσι, ναι, ισως να μη το καταλαβαινω.

OP
OP
Σ

Σκαπανευς

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Αλλο αυτα και αλλο η στεγη..να μην σε βγαζουν καθε τρεις και λιγο εξω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
κοιτα φιλε..σωστο αυτο που λες αλλα μην ξεχνας οτι πολλοι πηραν δανεια μη μπορωντας να φανταστουν την μεγαλη μειωση του εισοδηματος τους λογω της κρισης..μειωσαν μισθους και συνταξεις και αφησαν τα δανεια ως ειχαν..και φυσικα πολλοι αυτοκτονησαν εξ αιτιας αυτου..

Ας πρόσεχαν.

OP
OP
Σ

Σκαπανευς

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Εγω εχω και μια αλλη απορια..τα οπλα που τα βρισκουν ρε παιδια? αν δεν εισαι σε κυκλωμα δεν γινεται να βρεις! μηπως ηταν ιστορια ο τυπος που εκανε τον φονο?  :think: :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Ετσι οπως το θετεις ειναι σαν να κατηγορεις ως εγκληματιες οσους πηραν δανειο για να στεγασουν την οικογενεια τους.. συγγνωμην αλλα δεν συμφωνω μαζι σου..

Δεν κατάλαβες καλά τύπε, "εγκληματίες" είναι αυτοί που ρίξαν μια ζαριά αλόγιστα και πήραν στο λαιμό τους και την οικογένειά τους. Πόσοι και πόσοι γύρω μας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αλλο αυτα και αλλο η στεγη..να μην σε βγαζουν καθε τρεις και λιγο εξω
Θελεις να μου πεις δηλαδη, οτι περιπτωση εργαζομενου και επιχειρηματια 40 χρονια, ενας που εφτιαξε κατι χωρις να χρωσταει πουθενα, εξισωνεται αυτοματως με καποιον που καθεται σε ακινητο (και λεω καθεται αφου δεν ειναι ιδιοκτητης λογω δανειου), επειδη η ζωη του τα εφερε αναποδα. Πως γινεται αυτο; Ο ενας τα εφτιαξε, τα δημιουργησε και μετα η στη πορεια τα πηρε, ο αλλος τα πηρε αναμενοντας τα υποτιθεμενα μελλοντικα εισοδηματα του. Αλλα πρεπει να του το χαρισουν γιατι  η κατοικια ειναι λαικη. Και που να μετακομιζει  στα Σεπολια τωρα, καλα συνηθισε στη Γλυφαδα.

OP
OP
Σ

Σκαπανευς

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Οι εποχες αλλαξαν φιλε..με τα σημερινα εισοδηματα αδυνατον να μαζεψεις χρηματα στην ακρη..αλλο τοτε αλλο τωρα..μηνμπερδευεσαι.. :S :S

OP
OP
Σ

Σκαπανευς

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Αλεξ να σε ρωτησω κατι? αυτα τα επιτοκια στις καρτες τα 20% ηταν νομιμα?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.446
Πόντοι
216
Οι τράπεζες καταστράφηκαν από το PSI, δηλαδή πλήρωσαν τα σπασμένα του άχρηστου, κοπροπαρασιτικου, λαμογίστικου Ελληνικού Δημοσίου. Σύνολο 48 δις, από ομόλογα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.

Τόσο οι τράπεζες ως επιχειρήσεις ήταν σούπερ κερδοφόρες για χρόνια, όσο και οι υπάλληλοι τους, ήταν σούπερ παραγωγικοί και εργατικοί πάντοτε. Από τους λίγους που δουλεύανε στο φουλ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.845
Πόντοι
3.936
Ντάισελμπλουμ: Οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων και με λάθος τρόπο.  :huh:

«Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκαιο» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Ντάισελμπλουμ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Οι τράπεζες καταστράφηκαν από το PSI, δηλαδή πλήρωσαν τα σπασμένα του άχρηστου, κοπροπαρασιτικου, λαμογίστικου Ελληνικού Δημοσίου. Σύνολο 48 δις, από ομόλογα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ.

Τόσο οι τράπεζες ως επιχειρήσεις ήταν σούπερ κερδοφόρες για χρόνια, όσο και οι υπάλληλοι τους, ήταν σούπερ παραγωγικοί και εργατικοί πάντοτε. Από τους λίγους που δουλεύανε στο φουλ.

19-3-12

εποχη λαικισμου και ψεμματων

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ντάισελμπλουμ: Οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων και με λάθος τρόπο.  :huh:

«Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχει κάποιο δίκαιο» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Ντάισελμπλουμ

δεν μιλαει ειδικα για την ελλαδα  αλλα για ολη την εε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom