Νέα

Υπόθεση μικρού ʼλεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο υπουργος η ακομα και ο πρωθυπουργος να τους στειλει ολους τους αστυνομικους που απετυχαν  ή καλυτερα δεν θελαν να επιτυχουν,στο σπιτι τους!!!!το μαχαιρι να φτασει στο κοκαλλο!!μια μανα εχασε το παιδι της και δικαιουται να μαθει την αληθεια!!!

Επισκέπτης
Ρε αρχιδούλη, εσύ κάνεις γλυφομούνια στο Μεταξουργείο και μετά μου λες (σε pm παρακαλώ!) οτι είμαι και ανώριμος;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό έλειπε να μαθαίναμε την αλήθεια για όλα όσα μας αφορούν.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένετε απονομή δικαιοσύνης.

Από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η αστυνομία μέχρι τα "λάθη" και τη συνολική καθυστέρηση που έχει υπάρξει, υποθέτω ότι οι αρκετοί και σημαντικοί είναι μπλεγμένοι.

Το πως οι νεκρόφιλοι δημοσιογράφοι έχουν στήσει χορό γύρω από την υπόθεση, είναι προκλητικό και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας αλλά και την ανθρωπιά μας. Σταματήστε τους αλλάζοντας κανάλι.

Επισκέπτης

Από τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η αστυνομία μέχρι τα "λάθη" και τη συνολική καθυστέρηση που έχει υπάρξει, υποθέτω ότι οι αρκετοί και σημαντικοί είναι μπλεγμένοι.

Το πως οι νεκρόφιλοι δημοσιογράφοι έχουν στήσει χορό γύρω από την υπόθεση, είναι προκλητικό και προσβάλλει τη νοημοσύνη μας αλλά και την ανθρωπιά μας. Σταματήστε τους αλλάζοντας κανάλι.

+1

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36

+1

Νομίζω πως σε γενικές γραμμές όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει περίπου γίνει. Και η Βέροια κάνει την πάπια....
Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε........ΚΑΙ ΚΑΛΑ!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τον τελευταιο καιρο νιωθω αρκετα εξοργισμενος με την υποθεση Αλεξ στην Βεροια!απο κυκλους που ασχολουνται με το θεμα κοινο γνωστο ειναι πια οτι προκειται για υποθεση παιδεραστιας!το παιδακι πηγε αδικα εξαιτιας των ανωμαλων ορεξεων καποιων τερατων!φτανει πια η συγκαλυψη!να επανελθει η θανατικη καταδικη για τετοιες περιπτωσεις !ολοι η ανηλικοι  και οι ενηλικοι που εμπλεκονται στην φυλακη χωρις ελαφρυντικα!εκει να υποφερουν για το υπολοιπο της ζωης τους!να τους πηδανε καθημερινα μεχρι να λιωσουν ολοι οι υπολοιποι φυλακισμενοι!ελεος πια!να μαθουμε την αληθεια!

Πολύ επιφανειακή φίλε η άποψή σου...θυμίζει καφενείο χωριού.....να τους κρεμάσουμε να τους στήσουμε στα έξι μετρα κλπ....άσε που δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για ένα τέτοιο θέμα

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συμπληρώνοντας τα σχόλια του Sincity σχετικά με την υπέρ-εκμετάλλευση της υπόθεσης από τα ΜΜΕ να προσθέσω ότι εδώ και περίπου 8 μήνες, η κωλοφυλλάδες Espresso (κυρίως) και traffic έχουν μόνιμο πρωτοσέλιδο το θέμα "Αλεξ" ,πολλές φορές με τρόπο χυδαίο και προκλητικό (τουλάχιστον προσωπικά).
Λέμε για τις ΗΠΑ δεικτικά, για τους διάφορους περίεργους νόμους που εφαρμόζονται (ή απλά ψηφίστηκαν κάποτε) σε κάποιες πολιτείες ή -πολύ σοβαρότερο- για τις εκατοντάδες κακοδικίες που έστειλαν και στέλνουν αθώους στην ηλεκτρική καρέκλα προκειμένου να ικανοποιηθεί "γρήγορα και αποτελεσματικά" -άσπρος σίφουνας- το περί δικαίου αίσθημα.

Συναγωνιστές, η δικαιοσύνη είναι το πολυτιμότερο αγαθό του κάθε πολίτη, και δυστυχώς δεν περιμένετε πιστεύω από μένα , να μάθετε ότι το σύστημα μπάζει από όλες τις μπάντες και σε όλα τα επίπεδα.

Η σωστή λειτουργία της αστυνομίας είναι εξαιρετικής σημασίας για την τελική απόδοση δικαιοσύνης και δυστυχώς καταντήσαμε όπως και σε πολλούς άλλους χώρους, άνθρωποι χωρίς αυτοσεβασμό και κοινωνική παιδεία να ασκούν εξουσία χειρίστου είδους οδηγώντας καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους στον εξευτελισμό, την συναλλαγή και την απόγνωση.

Και δεν είναι μόνο η Βέροια. Πήγαινε να βρεις το δίκιο σου στην Κρήτη.. ή άνοιξε μαγαζί στην Λέρο (πραγματικότητα) χωρίς να έχεις τις ανάλογες συναλλαγές, και άμα δεις θεού πρόσωπο σφύρα κλέφτικα ( να ρθούμε και εμείς)

Η ντόπια της κονόμας παρέα με την σαθρή μας υποδομή κάνει το φαινόμενο να είναι πραγματικά επιδημικών διαστάσεων.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Τον "χημικό ευνουχισμό" τον προβλέπει το Σύνταγμα; Η απλώς λέμε ότι μας κατέβει, σαν τον αρχιδούλη που πήρε κίολας το μπαζούκας και βγήκε παγανιά;

Το σύνταγμα προβλέπει ότι το κράτος έχει υποχρέωση παροχης ιατρικής περίθαλψης σε κάθε πολίτη έτσι ώστε

(α) Να διαφυλαχθεί η υγεία του
(β) Να ιαθεί από ασθένειες
(γ) Τυχόν ασθένεια του να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των άλλων

ο χημικός ευνουχισμός δηλαδή η με χρήση φαρμάκων καταστολή της πάσης φύσεως σεξουαλικής δραστηριότητος γίνεται κατά κόρον σε ψυχικά ασθενείς οι οποίοι λόγω μειωμένου καταλογισμού δεν είναι σε θέση να ελέγχουν τις γεννετήσιες ορμές τους (πχ νέους με σύνδρομο dawn - μογγολάκια επι τα κοινώς) και μπορεί να είναι από προσωρινός μέχρι και οριστικός..

δεν βλέπω λοιπόν καμμία διαφορά .. ψυχική άσθένεια είναι και μάλιστα βαριάς μορφής, ισως ανίατη και τουλάχιστον επικίνδυνη για τον περίγυρο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και εξακολουθώ να επιμένω ότι η ομερτά στις κοινωνίες για τα εγκλήματα του είδους αυτού υπάρχει και ο λόγος είναι απλός.. πολλοί συμπολίτες τους έχουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους γλύψει ένα κοκκαλάκι (όχι κατ ανάγκη παιδεραστία) κάποιου πιπινιού που ο ανώμαλος αυτός είχε φέρει στα νερά του ή κάποιας πουτανίτσας που το έκανε για το χρήμα..

το ίδιο ακριβώς ισχύει με την στάση των πολιτών έναντι των πολιτικών στην χώρα μας.. όλοι φωνάζουμε ότι είναι αρπάχτρες, ότι τα παίρνουνε κλπ.. και μόλις η συζήτηση φτάσει στο "δια ταύτα" όλοι κάνουν πίσω .. για τον απλό λόγο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων σε κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν λάβει μία χάρη από πολιτικό σε κάποιο αίτημα τους κατά κανόνα παράνομο..

ευχαριστώ τον Χριστό, τον Αλλάχ, τον Βούδα, τον Δία, τον Μάρξ, τον μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος μα πάνω από όλα τους γονείς μου για τις αρχές που μου δώσανε έτσι ώστε στα 50 χρόνια της ζωής μου (παρά δύο μήνες) δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου σε γραφείο πολιτικού για να του ζητήσω λύση σε κάποιο προβλημα μου (και είχα πολλά στην ζωή μου).. έτσι έχω την δυνατότητα να τους φτύνω όποτε αυτό τους χρειάζεται (πάντα κατά την κρίση μου) χωρίς να μπορούν να πούν κουβέντα...

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
hrys αμα σου ξεκωλιαζαν το παιδακι τα ιδια θα λεγες?ιδεαλιστες απο το πι σι πολλοι μα παρα πολλοι

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γ...Ω την Βεροια,και τα κυκλωματα της ολα,και του μπατσους και οσους εμπλεκονται στο κονε,γιά καθε λογο.Το πιτσιρικι το φάγανε οι κωλομπες τα πιτσιρικια,και οποιος αλλος τους καλυπτει.
Φοβαμαι οτι δέν θα γινει τιποτα,αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του,θα γινει μεγάλο μπαμ!!
RIP

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γ...Ω την Βεροια,και τα κυκλωματα της ολα,και του μπατσους και οσους εμπλεκονται στο κονε,γιά καθε λογο.Το πιτσιρικι το φάγανε οι κωλομπες τα πιτσιρικια,και οποιος αλλος τους καλυπτει.
Φοβαμαι οτι δέν θα γινει τιποτα,αλλα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του,θα γινει μεγάλο μπαμ!!
RIP
Σε παραδέχομαι που είσαι...επίκαιρος...μπράβο σου.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
GOOD BYE LENIN

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και εξακολουθώ να επιμένω ότι η ομερτά στις κοινωνίες για τα εγκλήματα του είδους αυτού υπάρχει και ο λόγος είναι απλός.. πολλοί συμπολίτες τους έχουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους γλύψει ένα κοκκαλάκι (όχι κατ ανάγκη παιδεραστία) κάποιου πιπινιού που ο ανώμαλος αυτός είχε φέρει στα νερά του ή κάποιας πουτανίτσας που το έκανε για το χρήμα..

το ίδιο ακριβώς ισχύει με την στάση των πολιτών έναντι των πολιτικών στην χώρα μας.. όλοι φωνάζουμε ότι είναι αρπάχτρες, ότι τα παίρνουνε κλπ.. και μόλις η συζήτηση φτάσει στο "δια ταύτα" όλοι κάνουν πίσω .. για τον απλό λόγο ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων σε κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν λάβει μία χάρη από πολιτικό σε κάποιο αίτημα τους κατά κανόνα παράνομο..

ευχαριστώ τον Χριστό, τον Αλλάχ, τον Βούδα, τον Δία, τον Μάρξ, τον μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος μα πάνω από όλα τους γονείς μου για τις αρχές που μου δώσανε έτσι ώστε στα 50 χρόνια της ζωής μου (παρά δύο μήνες) δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου σε γραφείο πολιτικού για να του ζητήσω λύση σε κάποιο προβλημα μου (και είχα πολλά στην ζωή μου).. έτσι έχω την δυνατότητα να τους φτύνω όποτε αυτό τους χρειάζεται (πάντα κατά την κρίση μου) χωρίς να μπορούν να πούν κουβέντα...
Στα...καταστηχα τους αυτοι αν τους πεις κουβεντα εσυ η οχι.Μεταναστευση...η μονη λυση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom